Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، قاسم سلیمانی دشتکی روز یکشنبه در نشست اعضای اتاق بازرگانی و جمعی از بازرگانان و تجار ایلام اظهار کرد: مرز مهران با توجه به موقعیت خاص خود یک مرز منحصر به فردی است و مدیران باید از موقعیت این مرز برای رشد صادارت و توسعه و رونق استان استفاده بیشتری کنند.
وی افزود: معاون سیاسی امنیتی استانداری در هفته آینده مقدمات تشکیل نشست مشترکی با حضور تجار، بازرگانان استان های ایلام و واسط را در استان واسط عراق فراهم کند تا مسائل موجود در خصوص مراوده های تجاری این 2 استان بیان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سلیمانی دشتکی با بیان اینکه گمرک باید برای رونق تجارت در مرز مهران تلاش کند، یادآور شد: مدیران حوزه های مرتبط نیز باید برای دفع مشکلات تجاری و گمرکی در مرز مهران با گمرک همراهی و همکاری داشته باشند.
وی با اشاره به برخی مشکلات تجار و بازرگانان در مرز مهران گفت: باید قوانین وضع شده از سوی مدیران به نفع مردم باشد نه اینکه به دامنه مشکلات آنها اضافه کند.
استاندار ایلام افزود: اتاق بازرگانی ایران باید مقدمات نشست دو جانبه ای بین مسئولان ایران و عراقی در خصوص وضعیت مرز مهران برگزار کند.
وی همچنین بر راه اندازی مرزهای چیلات و چنگوله تاکید کرد و افزود: زیرساخت های لازم در مرز چیلات دهلران فراهم شده ولی مرز چنگوله نیازمند ایجاد تاسیسات و زیرساخت های لازم برای راه اندازی است.
رئیس اتاق بازرگانی استان ایلام هم گفت: با توجه به مشکلات عدیده مرز مهران بخش خصوص به تنهایی قادر به رفع مشکلات مرز نیست و باید دولت از طریق وزارت خانه های مرتبط برای رفع یا کاهش مشکلات مرز وارد عمل شود.
وی با بیان اینکه در مرز مهران خلاء های زیادی وجود دارد، تاکید کرد: یکی از مشکلات ما در مرز مهران نبود رایزن تجاری و اقتصادی از سوی دولت عراق است.
فروتن یادآور شد: مسئولان ایرانی باید از طریق دولت مرکزی عراق و با کمک سفارت ایران مشکلات موجود در مرز مهران را مطرح و مرتفع کند.
فروتن بر لزوم هماهنگی بیشتر در بین گمرک ضرباطیه عراق و مهران در خصوص صادارت کالا و تبادلات تجاری تاکید کرد و گفت: برای کاهش مشکلات و بهبود وضعیت مراوده های تجاری باید بین این دو مرز هماهنگی های بیشتری صورت بگیرد.
وی همچنین پیگیری مشکلات تاجران را امری ضروری و لازم برشمرد و اظهار کرد: یکی دیگر از موانع بر سرراه تجارت استان تداخل برنامه های مدیریتی و موازی کاری های دستگاه های اداری است که باید این موازی کاری ها اصلاح شود.
وی تاکید کرد: همچنین محوطه گمرک مهران جوابگوی نگهداری حجم کالاهای صادراتی نیست و تجهیزات و امکانات این مرز نیازمند توسعه بیشتر است.
فروتن از وضعیت شرایط بهداشتی واحدهای تجاری مستقر در مرز انتقاد کرد و افزود: امکانات رفاهی در مرز مهران بسیار اندک و گاه در حد صفر است که باید این نیازها نیز مرتفع شود.
در این نشست که جمعی از فعالان اقتصادی و تجار و بازرگانان حضور داشتند اعضا به بیان مشکلات، انتقادات و راهکارهای خود در خصوص فعالیت های تجاری پرداختند.
خبرنگار: زهرا موسوی، فرهاد فرامرزی ** انتشاردهنده: شهریار حیدری فر
7172/6034، 3032

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۹۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری‌ چین در زمینه‌های اقتصادی تجاری با افغانستان

سفیر چین در افغانستان روابط دیپلماتیک و همکاری‌ اقتصادی پکن و کابل را مثبت ارزیابی کرد.

ژائو شینگ در دیدار با ملا یعقوب مجاهد وزیر دفاع سرپرست طالبان گفت: پکن با سیاست مداخله نکردن [در امور داخلی]، به روابط تاریخی خود با افغانستان ادامه می‌دهد.

وی افزود: افغانستان و چین اشتراکات واضحی دارند و ما ضمن تقویت و حفظ روابط دو کشور، از سرمایه گذاری ها و پروژه‌های اقتصادی پکن در افغانستان حمایت می‌کنیم.

ژائو شینگ تاکید کرد پکن در زمینه‌های تجارتی، اقتصادی و سایر بخش‌ها با کابل همکاری می‌کند.

سفیر چین در این دیدار تحکیم امنیت سراسری در افغانستان را فرصت خوبی برای همکاری تجاری و اقتصادی ارزیابی کرده است.

این در حالی است که پیش از این مقامات کشور چین در تکمیل و آغاز پروژه‌های مختلف در افغانستان ابراز همکاری کرده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • تصویب قانون رفع تحریم‌های ظالمانه از کارهای مهم مجلس است
  • رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • بارش باران و پیدا شدن ۲ قبضه نارنجک در مهران
  • سفر هیأت تجاری و اقتصادی ترکمنستان به افغانستان
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • همکاری‌ چین در زمینه‌های اقتصادی تجاری با افغانستان
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد