Web Analytics Made Easy - Statcounter

پلاتس به نقل از منابع بازرگانی خبر داد با وجود اینکه تولید میدان گازی پارس جنوبی حدود سه هفته پیش پس از تعمیرات دو ماهه از سر گرفته شد، برنامه صادرات LPG ایران در دسامبر برای چهارمین ماه کاهش یافت.

 برنامه صادرات اولیه نشان می‌دهد حدود ۱۹۹ هزار تن LPG در دسامبر صادر خواهد شد که اندکی کمتر از ۲۲۰ هزار تن در نوامبر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این همه منابع تجاری اظهار کرده‌اند صادرات ممکن است در معرض تغییرات قرار گیرد و اگر محموله‌های بیشتری قطعی شوند به منزله بهبود اندک صادرات LPG ایران خواهد بود.به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، با برآورد صورت گرفته برای دسامبر، صادرات LPG ایران برای کل سال تاکنون به حدود ۳.۳۳ میلیون تن بالغ می‌شود.

طبق آمار "اس اند پی گلوبال پلاتس"، این حجم صادرات LPG ایران، به مقصد چین، اندونزی، آفریقا و احتمالا جنوب آسیا است.

پیش از تحریم‌های غربی در ژوییه سال ۲۰۱۲ که در ژانویه سال ۲۰۱۶ لغو شدند، ایران بیش از ۴۰۰ هزار تن در ماه LPG صادر می‌کرد که عمدتا به مقصد آسیا بود.

صادرات ماهانه LPG ایران از زمانی که در اوت به رکورد ۴۲۳ هزار تن رسید، به دلیل تولید کمتر در میدان گازی پارس جنوبی رو به کاهش بوده است. این میدان در اواسط نوامبر به فعالیت تعمیراتی خاتمه داد، اما تولید میعانات پس از اینکه فعالیت آن ازسرگرفته شد، همچنان اندک باقی ماند و در نتیجه صادرات LPG را پایین نگه داشت.

پلاتس پیش از این گزارش کرده بود رشد مصرف داخلی از زمان این تعمیرات نیز باعث شد شرکت ملی نفت ایران صادرات میعانات را در سطح مشابهی در طول فعالیت تعمیراتی محدود کند.

بیژن زنگنه، وزیر نفت ایران هفته گذشته اعلام کرد تولید نفت ایران اکنون حدود ۳.۸ میلیون بشکه در روز به همراه ۴۰۰ هزار بشکه در روز میعانات است در حالی که صادرات نفت خام و میعانات مجموعا به بیش از ۲.۵ میلیون بشکه در روز بالغ می‌شود.

به گفته منابع کشتیرانی، شرکت‌های بین‌المللی بازرگانی Petredec و گلنکور  محموله‌های LPG را از بنادر ایرانی در دسامبر بارگیری کردند.

شرکت Petredec در عسلویه یک محموله به میزان ۴۴ هزار تن از پروپان و بوتان را از شرکت بازرگانی گاز ایران در کشتی VLGC پاسیفیک شانگهای بارگیری کرد.این کشتی اکنون در خلیج عمان و در مسیر به مقصد کالبوت در اندونزی قرار دارد.

گلنکور از شرکت بازرگانی صنعت پتروشیمی خلیج فارس یک محموله ۱۸ هزار تنی را از بندر امام خمینی (ره) در کشتی سی اسپید بارگیری کرد که شامل ۴۰۰۰ تن پروپان و ۱۴ هزار تن بوتان بود. این کشتی در مسیر خود به سوی مومباسای کنیا قرار دارد.

شرکت بازرگانی گلوبال ریالیتی که خریدار معمول محموله‌های ایرانی در سال جاری بوده است، یک محموله به میزان ۴۴ هزار تن شامل ۳۳ هزار تن پروپان و ۱۱ هزار تن بوتان را از بندر امام خمینی (ره) در کشتی گاز جاسمین بارگیری کرد. این کشتی اکنون در خلیج عمان در مسیر خود به فانگ چنگ در جنوب چین قرار دارد.

شرکت بازرگانی ایرانی کاسپین پتروشیمی قرار است ۴۴ هزار تن پروپان را در کشتی گاز کوریج بارگیری کند. آمار پلاتس نشان می‌دهد که این کشتی در ماه‌های اخیر از بنادر خاورمیانه سفرهای مکرری به بنادر هندی داشته است.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۹۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انهدام باند قاچاق مواد مخدر در فرودگاه ژاپن

منابع خبری اعلام کردند ۶ نفر به اتهام پنهان کردن مواد مخدر در محموله‌های ماشین‌آلات وارداتی و قاچاق این مواد از مکزیک به ژاپن دستگیر شده‌اند.

به گزارش ایسنا، این منابع می‌گویند مقامات گمرک مواد محرک را در غلتک‌های تسمه نقاله کوچک وارداتی در فرودگاه بین‌المللی ناریتا پیدا کردند.

این ۶ نفر شامل یکی از اعضای ارشد یک باند یاکوزا وابسته به سندیکای سومیوشی‌کای هستند.

منابع تحقیقاتی می‌گویند بازداشت‌شدگان در ژوئن گذشته هم حدود ۱۵ کیلوگرم مواد مخدر محرک را برای مقاصد تجاری قاچاق کرده‌اند.

به گفته پلیس، ارزش خیابانی این محموله قاچاق ۹۴۰ میلیون یِن است.

بنابر گزارش شبکه تلویزیونی ان اچ کی، بازرسان به دخالت یک کارتل مواد مخدر مکزیکی در این نقل و انتقال مشکوک هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: طالبان: مواد مخدر از برخی کشورها وارد افغانستان می‌شود! شیوع مصرف ماده مخدر چینی «فرانکشتاین» در آمریکا که فرد را به زامبی تبدیل می کند کشور همسایه ایران تولیدکننده عمده «شیشه» شد

دیگر خبرها

  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • صنعتگران اردبیلی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادرات ایران
  • انهدام باند قاچاق مواد مخدر در فرودگاه ژاپن
  • اجرای ۲۱ پروژه زیرساختی و توسعه‌ای در حوزه لجستیک ایران‌خودرو در سال۱۴۰۳
  • تفاهم بانک شهر و شرکت ملی صنایع مس در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • میزبانی فرابورس ایران از چهارمین صندوق املاک و مستغلات کشور ​
  • تفاهم شرکت ملی صنایع مس و بانک شهر در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • پیام «وعده صادق» به قیمت نفت در بازارهای جهانی
  • قالی‌بافان دلسردی می‌بافند / سایه‌اندازی رکود و کاهش صادرات بر فرش اردبیل