Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت از محیط زیست، به همراه تنی چند از مدیران سازمان حفاظت محیط زیست، از دستاوردها و محصولات پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ، کاوه مدنی پس از بازدید که روز شنبه، ۱۸ آذر ۹۶ انجام شد، از بخش های مختلف تحقیقاتی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی اظهار کرد: پیشرفت های علمی پژوهشگاه در حوزه زیست فناوری کشاورزی قابل تحسین و غرور آفرین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سازمان حفاظت محیط زیست گفت: وقتی تحقیقات در کشور به رغم امکانات محدود در سطح گسترده مطابق با استانداردهای روز دنیا جلو می رود، موجب خرسندی است و اینکه چرا این پیشرفت ها را درک نکرده و اطلاع رسانی نکردیم و یا اطلاعات غلط منتقل شده، موجب تاثر است.

وی افزود: امیدوارم این فاصله بین دانش تخصصی و دانش عمومی و نیز فاصله بین علم و سیاست کاهش یابد تا پیشرفت کشور در بخش های مختلف علمی و تحقیقاتی، محقق شود. در این حالت مشخص خواهد شد که چه کسانی خلاف مصالح ملی حرکت می کنند و چه کسانی در راستای منافع کشور کمک و حمایت می نمایند.

معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست خاطرنشان کرد: حاصل اقداماتی که امروز انجام می دهیم در درازمدت، قابل مشاهده است و ماه، پشت ابر نمی ماند و نتیجه این منافع و زحماتی که محققان ما طی سال های متحمل شده اند، مشخص خواهد شد.

مدنی همچنین ابراز امیدواری کرد که مسئولان بتوانند از ظرفیت های محققان خصوصا در حوزه بیوتکنولوژی کشاورزی در راستای حفظ تنوع زیستی، حفاظت از محیط زیست و پرداختن به سایر دغدغه های کشور به ویژه در زمینه تامین نیازهای غذایی، سلامت و امنیت آنها بهره مند شویم.

معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به برخی واکنش های مغرضانه نسبت به پیشرفتهای حوزه بیوتکنولوزی کشاورزی و مهندسی ژنتیک در کشور تصریح کرد: امیدوارم محققان ما در این حوزه از عکس العمل های احساسی که ناشی از کمبود دانش در سطح عمومی است، دلسرد و دلگیر نشوند و همچنان پرتلاش، معتقد و مصمم در مسیر توسعه و پیشرفت کشور  و در راستای منافع ملی گام بردارند و به استقلال کشور و تامین نیازهای غذایی روزافزون میهن کمک نمایند.

در ابتدای این بازدید، نیره اعظم خوش خلق سیما رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، حسینی سالکده معاون پژوهشی پژوهشگاه و روسای بخش های تحقیقاتی طی جلسه ای درباره اقدامات و دستاوردهای پژوهشگاه با معاون سازمان حفاظت از محیط زیست و هیات همراه، بحث و تبادل نظر کردند. در این جلسه رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی بر لزوم آگاهی و ارتقای آموزش در حوزه محصولات و دستاوردهای بیوتکنولوژی کشاورزی خصوصا پروژه ها و فناوری های موثر بر محیط زیست تاکید کرد. 

همچنین حسینی سالکده، معاون پژوهشی پژوهشگاه در این بازدید که حدود چهار ساعت به طول انجامید، گزارش مبسوطی از دستاوردها، محصولات و فناوری های در حال تجاری و تجاری شده پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ارائه کرد.

سپس مهران شریعت پناهی رئیس بخش کشت و بافت سلول، بابک ناخدا رئیس بخش فیزیولوژی مولکولی، مریم هاشمی در بخش بیوتکنولوژی میکروبی، مطهره محسن پور دبیر کمیته انتقال ژن، محمدرضا غفاری رئیس بخش زیست شناسی سامانه ها  و لیلا مامنی رئیس بخش نانوتکنولوژی کشاورزی به همراه برخی دیگر از اعضای هیات علمی، دستاوردها، محصولات و فناوری های حوزه های تحقیقاتی در هر بخش را برای معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست و هیات همراه تشریح کردند. 

بازدید از گلخانه تراریخته از دیگر برنامه های بازدید مدنی از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی بود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۹۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست لرستان از مشاهدۀ پلنگ ایرانی در این استان خبر داد.

به گزارش تسنیم، علی سالاروند، امشب، با اشاره به ثبت فیلم یک قلاده پلنگ در منطقه حفاظت‌شدۀ سفیدکوه، گفت: مشاهدۀ این گونه ارزشمند در لرستان تأیید شده‌است.

او با بیان اینکه حضور پلنگ برای سایر گونه‌ها جنبۀ حمایتی دارد، اضافه کرد: مشاهدۀ پلنگ در یک زیست‌بوم نشان‌دهندۀ پویایی و تکمیل زنجیرۀ غذایی زیستگاه‌ است.

مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست لرستان با تقدیر از خدمات محیط‌بانان، بیان کرد: هوشمندسازی و استفاده از فناوری‌های نوین ارتقای امنیت، افزایش مشاهدۀ تعداد گونه‌های حیات‌وحش طی دو سال اخیر را به‌دنبال دارد.

او با اعلام اینکه تعداد گربه‌سانان ایران به هشت گونه کاهش یافته‌است، تأکید کرد: پنج گونه شامل پلنگ ایرانی، کاراکال، سیاه‌گوش، گربه جنگلی و گربه وحشی در لرستان شناسایی و ثبت شده‌است.

سالاروند خاطرنشان کرد: سه مورد پلنگ ایرانی سال گذشته در زیستگاه‌های لرستان مشاهده و ثبت شده‌است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • حدود ۵۰ درصد تالاب هامون آب‌گیری شد
  • صندوق ملی محیط زیست از طرحهای حافظ محیط زیست حمایت می کند
  • بازدید جمعی از مسئولان قضایی استان قم از منطقه حفاظت شده پلنگ دره
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم
  • ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است
  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست