Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر جهاد کشاورزی عملکرد وزارت نیرو برای انسداد چاه‌های غیر مجاز را کند دانست و گفت: این وزارتخانه به تنهایی نمی‌تواند اقدام به انسداد چاه‌های غیرمجاز کند و دستگاه‌های دیگر مانند قوه مقننه و قضائیه و مجریه باید کمک کنند. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علی‌مراد اکبری امروز در حاشیه همایش روز جهانی خاک اظهار کرد: توسعه برداشت آب از چاههای غیرمجاز در کشور باعث شده افرادی نیز که چاههای مجاز دارند آمادگی لازم برای اجرای سیستم‌های نوین آبیاری را نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در توضیح این امر گفت: کشاورزانی که قصد اجرای طرح آبیاری نوین در مزارع خود دارند می‌گویند که برای بهره‌گیری از سیستم‌های نوین آبیاری آب موجود را ذخیره می‌کند، اما زمین‌های کشاورزی مجاور آب آن‌ها را می‌دزدند (با زدن چاه‌های غیرمجاز و استفاده از منابع آبی دیگر کشاورزان که چاه‌های مجاز دارند).

 استفاده از چاههای غیرمجاز با معیشت برخی مردم گره خورده است
معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی عملکرد وزارت نیرو برای انسداد چاه‌های غیر مجاز را کند دانست و گفت: وزارت نیرو به تنهایی نمی‌تواند اقدام به انسداد چاههای غیرمجاز کند و دستگاه‌های دیگر مانند قوه مقننه و قضائیه و مجریه باید کمک کنند، زیرا این امر کار ساده‌ای نیست و استفاده از چاههای غیرمجاز با معیشت برخی مردم گره خورده است.

این مقام مسئول در وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: هرگونه برنامهریزی برای آب کشور بدون در نظر گرفتن امور مربوط به خاک راه به جایی نمی‌برد و در واقع آب در هاون کوبیدن است، زیرا خاک مخزن آب به حساب می‌آید.

وی همچنین با انتقاد از ایجاد صنایع سنگین در استانهایی که با مشکل تامین منابع آب شرین روبرو هستند گفت: صنایع سنگین باید به سمت سواحل بروند تا از آب شرب برای مصارف صنعتی استفاده نشود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در پاسخ به این سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه بودجه معاونت آب و خاک در سال آینده به صورت عملکردی خواهد بود یا تخصیصی گفت: بودجه این معاونت قطعا به طور عملکردی خواهد بود.

وی افزود: بودجه معاونت آب و خاک در سالجاری در مقایسه با سال قبل خود یک و نیم برابر افزایش یافته و از رقم ۱۵۰۰ میلیارد تومان به ۳۸۰۰ میلیارد تومان رسیده است که امیدواریم برای سال آینده شرایط خوبی داشته باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۹۰۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت اصلی ساخت‌وساز غیرمجاز در مازندران چیست؟


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم ، محمد رنجکش معاون امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران در همایش  روز شوراهای روستاها در حسینیه روستای " کریکلا" بخش مرکزی سوادکوه با بیان اینکه "هدف ما ارتقاء سطح کیفی زندگی مردم روستا‌ها است."، اظهار داشت: خرداد 1375 اولین قانون شوراها تصویب شد و وظیفه خطیری به‌عهده شوراها قرار گرفت.

رنجکش داشتن برنامه برای شوراهای روستا را مهم برشمرد و گفت: اگر برنامه و بودجه نباشد از دهیار کاری برنمی‌آید و در برخی نقاط شوراها در زمان تعیین‌شده برنامه و بودجه ارائه نمی‌دهند، شوراها باید به‌صورت تخصصی ورود کنند و نظر بدهند و باتوجه به نیاز مردم روستا موضوعات را بررسی کنند.

معاون امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران نظارت بر عملکرد دهیار را از وظایف  مهم شوراهای روستا برشمرد و تصریح کرد: شوراها به‌عنوان سیاست‌گذار یک روستا به‌عنوان ناظر بر عملکرد دهیار اقدام کنند نه اینکه در امور دهیاری دخالت داشته باشند، شورای روستا باید حداقل هر سه ماه از دهیار گزارش عملکرد بخواهد.

رنجکش یکی از مشکلات در مازندران را ساخت‌وساز غیر مجاز دانست و ناظر نبودن شوراها بر عملکرد دهیار را یکی از دلایل آن برشمرد و ابراز کرد: غالباً نبود نظارت شورا بر عملکرد دهیار عاملی در ساخت‌وساز غیرمجاز در مازندران است، بی‌تفاوتی شوراهای روستا‌ها بر ساخت‌وساز غیرمجاز باعث می‌شود دهیاران خودسرانه چشم بر ساخت وساز غیرمجاز ببندند.

وی اضافه کرد: سوادکوه از جمله شهرستان‌‌های مازندران است که در دل منابع طبیعی واقع شده است و وظیفه شوراهای سوادکوه نسبت به سایر شهرستان‌ها مهم‌تر است.

رنجکش موضوع پسماند را موضوع مهم دیگر در روستاها عنوان کرد و با تأکید بر ایجاد درآمد پایدار برای پیشبرد اهداف روستاها، گفت: دهیاری یک نهاد غیردولتی است و با درآمد پایدار باید به خودکفایی برسد، جذب سرمایه‌گذار راهی برای ایجاد درآمد پایدار است و اهالی روستا منتفع خواهند شد و عوارض کاهش می‌یابد.

دیگر خبرها

  • علت اصلی ساخت‌وساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • علت اصلی ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • هرنوع قرارداد رهن و اجاره با اتباع خارجی غیرمجاز ممنوع است
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • اعلام اسامی فرآورده‌های سلامت غیر مجاز
  • رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود
  • معاون وزیر کشور : رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود تا به‌سرعت فرآیند انسداد مرز‌ها را آغاز کنند
  • اسامی فرآورده‌های سلامت غیر مجاز اعلام شد
  • اعلام فرآورده‌های گیاهی درمانی غیر مجاز
  • پرونده‌های مختومه ساخت‌و‌ساز‌های غیر مجاز گلستان دوباره بررسی می‌شوند