Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@18:44:55 GMT

استاندار دولت دوازدهم؛ عملگرا و معتدل- ناصر روحی*

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۹۶۸۳۲

استاندار دولت دوازدهم؛ عملگرا و معتدل- ناصر روحی*

هر چند هر یک از طیف های سیاسی استان سعی دارند تا اکبر بهنام جو استاندار دولت دوازدهم را به نام خود مصادره نمایند اما واقعیت این است که وی شخصیتی معتدل و عملگرا بوده و وامدار هیچ حزب و طیف خاصی در استان اردبیل نمی باشد.

بدیهی است که همه استانداران دولت تدبیر و امید؛ کاملا همسو با برنامه ها و معتقد به سیاست های اعتدالی دولت و مورد اعتماد رئیس جمهوری هستند و تلاش خواهند نمود تا برنامه ها و سیاست های دولت و وعده های انتخاباتی دکتر روحانی را عملیاتی نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


از لحاظ تقسیم بندی سیاسی؛ سابقه مدیریت هشت ساله او در دولت های هفتم و هشتم و همچنین خط مشی وی در تمام سالهای بعد از آن نشان می دهد که او همواره یک اصلاح طلب معتدل و یک مهندس عملگرا بوده و جایگاه اجرائی و عملیاتی وی همواره بر جایگاه سیاسی اش برتری داشته است.
رفتارش در اولین ماه حضور دوباره در استان اردبیل هم نشان داد که به دور از جنجال های سیاسی و دسته بندی ها و باند بازی ها؛ به دنبال استفاده از توان و ظرفیت همه علاقه مندان به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و توسعه استان می باشد.
در دیدگاه وی؛ توسعه استان اردبیل نیازمند همت همگانی و ایجاد زیرساخت های لازم و سرمایه گذاری برای افزایش تولید ناخالص استان و در نتیجه افزایش اشتغال است.
برای تحقق این منظور برنامه ریزی نموده و اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی و توجه به سندهای بالادستی توسعه، در دستور کار استاندار جدید اردبیل قرار گرفته است.
در چهار سال اول دولت تدبیر و امید زمینه هایی برای توسعه همه جانبه استان اردبیل به انجام رسیده است که باید با پیگیری و حمایت های استاندار محترم طرح هایی مانند مهار آبهای مرزی؛ اکتشاف پهنه های معدنی؛ منطقه ویژه اقتصادی نمین؛ منطقه آزاد مغان؛ بندر خشک و طرح های نیروگاهی و گردشگری ، که از آغاز برخی از آنها بیش از دو دهه سپری شده است به سرانجام رسیده و به بهره برداری برسند.
بهنام جو معتقد است حتی از دست دادن یک روز فرصت و یک فرصت شغلی جایز نیست و لازم است از همه ظرفیت های استان در راستای تحقق توسعه و ایجاد اشتغال پایدار و مولد در استان استفاده شود.
بومی ترین استاندار غیربومی اردبیل؛ به خوبی با ظرفیت ها و قابلیت های این استان آشنایی دارد و تمام پتانسیل های بخش های کشاورزی؛ صنعت؛ معدن؛ خدمات و گردشگری این استان اشراف کامل دارد و با سالها فعالیت اجرائی و مدیریتی و تجاربی که در شرکت های بزرگ متخصص در زمینه های گردشگری و عمرانی(مانند مدیریت در شرکت توسعه گردشگری کشور و فعالیت در قرارگاه سازندگی خاتم)؛ توانایی عملیاتی کردن و به بهره برداری رساندن طرح های نیمه تمام استان را دارد.
او معتقد است رقم بیکاری کنونی شایسته و متناسب با قابلیت های استان نیست و با همکاری بخش خصوصی و به ویژه با حمایت از کارآفرینان و همکاری صاحبان فکر و سرمایه و بهره مندی از ظرفیت های موجود میتوان در طی چهار سال آتی این رقم را به کمتر از میانگین کشوری کاهش داد.
در برنامه راهبردی استاندار جدید اردبیل؛ تقویت زیرساخت ها سنگ بنای شتاب توسعه است و معتقد است برای تحقق و جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی، ایجاد زیرساخت ضروری است.
ایجاد راه های امن و استاندارد، وجود ریل آهن، فرودگاه های مجهز، مناطق تجاری و صنعتی بزرگ، تامین انرژی و نیروی انسانی ماهر و ایده های فنآور و تکنولوژی های نوین؛ از زیرساخت های لازم برای توسعه در استان می باشد.
توسعه تجارت خارجی و صادرات مازاد محصولات به خصوص در بخش کشاورزی و دامی از هدف گذاری های اصلی استاندار جدید است و قصد دارد ماموریت ویژه رئیس جمهور به وی در خصوص توسعه مبادلات تجاری با کشورهای همسایه شمالی را به خوبی عملیاتی کند و در این راستا علاوه بر تاکید و پیگیری تحقق درگاه های تجاری و صنعتی بین المللی(مانند مناطق ویژه و آزاد و بندر خشک)؛ در حال رایزنی با کشورهای فدراسیون روسیه و جمهوری آذربایجان برای همکاری های تجاری مشترک است.
برای او فرهنگ و امور اجتماعی و ارتقاء سلامت اخلاقی و روانی و جسمی شهروندان مهمترین هدف است اما ایجاد اشتغال برای جوانان و افزایش درآمد سرانه استان پایه اصلی همه فعالیت هاست و از اولین روزهای حضورش در تمام جلسات و بازدیدها و مذاکرات بر اشتغال تاکید داشته است.
بهنام جو بر این باور است که ایجاد 20 هزار فرصت شغلی در سال هر چند کار بسیار سختی است ولی با تدوین اسناد لازم و اتخاذ راهکارهای علمی مناسب و با تلاش و همت و همراهی همه ارکان و اقشار استان این مهم قابل تحقق است.
عزم و اراده و همت استاندار اردبیل برای رونق فضای کسب و کار و افزایش تولید و کاهش نرخ بیکاری استان، امکان بهره برداری از طرح های نیمه تمام قبلی و تدابیر اتخاذ شده توسط دولت برای اعطای تسهیلات مالی کم سابقه برای طرحهای تولیدی در مناطق کمتر توسعه یافته و روستایی از سوی دیگر فرصتی تاریخی برای ایجاد تحولی اساسی در اقتصاد استان اردبیل و معیشت مردم نجیب و سخت کوش این منطقه به وجود آورده است.
اما یقینا تحقق این مهم نیازمند همراهی و همدلی و حمایت همه جانبه همه ارکان حکومتی از نماینده معزز و ارزشمند ولی فقیه در استان و نمایندگان محترم مردم در مجلس شورای اسلامی و دستگاه های قضایی و امنیتی و انتظامی و نیروهای پرتوان بسیج و سپاه پاسداران و همه بخش های خصوصی از کارگران و کارمندان تا فرهیختگان و صاحبان علم و قلم و مدیران اجرائی و صاحبان سرمایه است.
امید است همه سرمایه های اجتماعی استان بدون چشمداشت و سهم خواهی های مذموم و سیاست بازی های بی حاصل؛ استاندار و استان را در جهت توسعه همه جانبه استان عزیزمان یاری نمایند.
*فعال سیاسی - اجتماعی
6016

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۹۶۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند

استاندار کرمان گفت: چینی ها سرمایه گذاری زیادی در استان کرمان انجام داده اند به طوری که در بخش خودروسازی و قطعه سازی برای ۱۲ هزار نفر در مناطق محروم این استان اشتغالزایی کرده‌اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان در نشست خبری دومین دوره رویداد بین‌المللی سرمایه‌گذاری و توسعه کشور (کرمان آیدکس 2024 ) در اتاق بازرگانی ایران  اظهار  داشت: صادرات 40 کالا با ارزش 10 میلیارد دلار  به 50 بازار  از استان کرمان  برنامه ریزی شده است که هدفی قابل دستیابی است.

وی در پاسخ به خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: چینی ها سرمایه گذاری زیادی در استان کرمان انجام داده اند به طوری که در بخش خودرو سازی و قطعه سازی برای 12 هزار نفر در مناطق محروم این استان اشتغالزایی کرده‌اند.

وی در پاسخ به سوال دیگر خبرگزاری تسنیم  در ارتباط با آب گرفتی برخی از صنایع استان کرمان از جمله خودروسازی‌ها بعد از سیل اخیر گفت: در منطقه بم در سطحی بالغ بر 20کیلومتر بارندگی و سیل وجود داشت  تا وارد دشت شود اما با توجه به اینکه شدت جریان آب کند بود خسارتی آنچنانی وارد نکرده است.

وی افزود: آب در حال حرکت به مدت حدود 2 ساعت وارد پارکینگ های خودروسازان که در شیب قرار داشتند، شد اما آسیبی وارد نکرد وارد سالن ها و خط تولید نشد.

استاندار کرمان گفت: ظرفیت‌های زیادی در استان کرمان در بخش های مختلف از جمله انرژی های تجدیدپذیر، گردشگردی،محصولات کشاورزی،ذخایر معدنی وجود دارد؛ از طرفی سرمایه‌گذاری‌هایی انجام شده تا شاهد تولید کل زنجیره فولاد و بخشی از زنجیره مس در استان باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه متوازن با رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط مثبت ممکن است
  • توسعه باغداری و گردشگری در شهرستان گرمی دنبال می‌شود
  • بسیاری ازکشورهای جهان خواستار ارتباط با جمهوری اسلامی ایران هستند
  • جذب ۵۴۰ میلیون دلار سرمایه ارزی در استان هرمزگان
  • رونق فعالیت های فرهنگی اردبیل با محوریت کانون های مساجد
  • نشست هیات عالی شورای وحدت برگزار شد
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • مشارکت گسترده در پای صندوق های رای قوام بخش نظام است
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند