Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با تاکید بر فعال و پویا کردن کارگروه اقتصاد مقاومتی و رعایت صرفه‌جویی در هزینه‌های جاری، اداری و خرید تجهیزات در همه حوزه‌های تحت پوشش دانشگاه گفت: اجرای صحیح اصول اقتصاد مقاومتی ابلاغی مقام معظم رهبری بهترین راهکار برای صرفه‌جویی و استفاده بهینه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در گفتگو با ندای گناباد، اظهار کرد: اجرای طرح تحول نظام سلامت از توفیقات مهمی است که توانست رضایت‌مندی بالایی را به همراه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ضمن توصیه به گسترش اخلاق اسلامی در محیط اداری و برخورد با پرسنل و ارباب رجوع، توجه و دقت در نظم مالی و حفظ شعائر اسلامی، ایرانی و انقلابی افزود: معاونین دانشگاه باید وقت زیادی برای این مسئولیت خطیر بگذارند و با انجام بازدیدهای مستمر از واحدهای تحت سرپرستی و برگزاری جلسات کارشناسی با مدیران واحدها، مسائل و مشکلات مربوطه را احصاء و برای حل آن‌ها تلاش کنند.


احمدی با تاکید بر فعال و پویا کردن کارگروه اقتصاد مقاومتی و رعایت صرفه‌جویی در هزینه‌های جاری، اداری و خرید تجهیزات در همه حوزه‌های تحت پوشش دانشگاه گفت: اجرای صحیح اصول اقتصاد مقاومتی ابلاغی مقام معظم رهبری بهترین راهکار برای صرفه‌جویی و استفاده بهینه است.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: خدمت به مردم بزرگترین عبادت است و پذیرفتن مسئولیت، ابزار و فرصتی مناسب برای انجام خدمت بیشتر به مردم است که باید قدر آن را دانست، هرچند که این مسئولیت‌ها، دغدغه‌‌ها و مشکلات خاص خودش را هم دارد.

 

وی به رشد ۵۰ درصدی اعضای هیئت علمی از سال ۹۲ تا کنون اشاره کرد و افزود: در این مدت تعداد اعضای هیئت علمی بالینی از ۳ به ۲۰ رسیده است.

 

احمدی با اشاره به تحصیل حدود هزار و ۶۰۰ دانشجو در این دانشگاه، اظهار کرد:  هم اکنون ۷۸ عضو هیئت علمی در گروه‌های مختلف آموزشی این دانشگاه هستند.

 

وی افزود: کسی که بخاطر خدا مسئولیتی را بپذیرد و با تکیه بر او به انجام خدمت به مردم بپردازد، از پاداش الهی نیز برخوردار است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۹۹۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم گفت: سهم هزینه‌های جاری در کل بودجه شهرداری قم نسبت به کل بودجه ۱۷.۸ درصد است ک در کل کلانشهرها این نسبت خاص و ویژه است.

مجید محمدرضاخانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به فرایند تدوین بودجه شهرداری قم بر اساس اسناد بالادستی و راهبردهای اجرایی اظهار کرد: برای سال ۱۴۰۳ نیز در برنامه راهبردی شهرداری قم اهدافی ترسیم شده بود و منابعی قابل پیش بینی شد که با ایجاد تناسب میان منابع و مصارف، بودجه‌ای بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد تومان برای شهرداری قم و سازمان‌های تابعه تنظیم شد.

وی با اشاره به اینکه بودجه شهرداری قم به صورت خاص ۱۴ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان به تصویب شورای اسلامی شهر قم رسید افزود: با احتساب سازمان‌ها این بودجه به ۱۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان می‌رسد.

به گفته معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم، سهم عوارض ساختمانی و جرایم در این بودجه ۶ هزار و ۳۷۰ میلیارد تومان و سهم تسهیلات بانکی و اوراق، ۲ هزار و ۹۵۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

محمد رضاخانی ادامه داد: در حوزه واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای به معنای فروش اموال و مباحث مرتبط با ماده ۱۰۱ مزایده و معوض، ۴ هزار و ۸۸۰ میلیارد تومان اعتبارات پیش بینی شده است.

وی با اشاره به اینکه در بخش مصارف بودجه دو بخش هزینه‌ای و تملکی وجود دارد خاطرنشان کرد: بودجه هزینه‌ای در واقع هزینه‌های جاری را در بر می‌گیرد که برای سال ۱۴۰۳، حدود دو هزار و ۵۳۷ میلیارد تومان بوده و نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد رشد دارد.

معاون شهردار قم اضافه کرد: سهم بودجه هزینه‌ای نسبت به کل بودجه ۱۷.۸ درصد است که در میان کلانشهرهای کشور این نسبت خاص است.

به گفته محمدرضاخانی، شهرداری قم تمام توان خود را در مسائل عمرانی صرف می‌کند و با کاهش هزینه از طریق ارتقای بهره‌وری به دنبال تحقق اهداف راهبردی خود است.

وی ادامه داد: هزار و ۶۳ میلیارد تومان نگهداری فضای سبز و رفت و روب است که نیمی از بودجه جاری را در بر می‌گیرد.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم گفت: ۴۶۰ میلیارد تومان برای کمک به سازمان‌های شهرداری و هزار و ۱۰۰ حقوق و دستمزد برای سال ۱۴۰۳ در نظر گرفته شده است.

محمدرضاخانی به مصارف عمرانی بودجه ۱۴۰۳ اشاره کرد و افزود: برای این حوزه در مجموع ۱۱ هزار و ۲۸۵ میلیارد تومان برای هزار و ۴۵ ردیف بودجه عمرانی ذر قالب بیش از دو هزار و ۲۰۰ پروژه در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به جمعیت یک میلیون و۳۰۰ هزار نفری شهر قم گفت: سرانه هزینه‌های شهری اعم از نگهداری شهر و عمرانی حدود ده میلیون تومان به ازای هر شهروند است.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم با اشاره به اینکه در مأموریت شهرسازی و کالبد شهری ۴۸۸ میلیارد تومان پیش بینی بودجه صورت گرفته که ۳.۵ درصد بودجه را تشکیل می‌دهد گفت: در مأموریت محیط زیست و خدمات شهری، ۱۵.۱ درصد بودجه به مبلغ دو هزار و ۱۰۷ میلیارد تومان پیش بینی شده است.

محمدرضا خانی افزود: ایمنی و مدیریت بحران ۵۶۰ میلیارد تومان در بودجه سال جاری سهم دارد ۳.۹ درصد از کل بودجه را شامل می‌شود.

وی ادامه داد: در حوزه حمل و نقل و ترافیک اعم از ساماندهی معابر معابر جدید اتوبوس قطار شهری ۵۳.۴ درصد بودجه شامل هفت هزار و ۸۲ میلیارد تومان پیش بینی شده است.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم خاطرنشان کرد: در مأموریت اجتماعی و فرهنگی ۷۳۰ میلیارد تومان بودجه تعریف شده که ۵.۱ درصد از بودجه شهرداری قم را تشکیل می‌دهد.

کد خبر 750356

دیگر خبرها

  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان برگزار می‌شود
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرمیت زدایی و عمرانی در سروستان
  • نصب بیش از ۷ هزارو ۷۴۰ کنتور در کرمان
  • آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت؛ این وسیله غول‌پیکر کف دریا می‌خوابد! | تصویر
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • (تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت
  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم
  • رعایت کرامت مرزنشینان و ساحل‌نشینان خط قرمز دولت است
  • ارایه خدمات ۳۰ گروه جهادی به جامعه هدف در بوانات