Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تشکل‌های دانشگاه آزاد اسلامی گفت: متاسفانه تاکنون در این سی سال در دانشگاه آزاد اسلامی جلسه‌ای برای هم‌اندیشی با تشکل‌های اساتید بر قرار نشده است اما از این پس تشکل‌های اساتید در واحدهای دانشگاهی شناسایی و حمایت می‌شوند.

به گزارش خبرنگار گروه داشگاه قربانی گلشن‌آبادی در نشست هم‌اندیشی دبیران تشکل‌های اساتید دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه اهمیت و ضرورت وجود تشکل‌ها جزو بدیهیات عقلی است، اظهار کرد: تشکل‌های دانشجویی بیشتر در کانون توجه رسانه هاست اما ضرورت تشکل‌های اساتید بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برخی تشکل‌های اساتید قریب به سی سال در دانشگاه‌ها حضور دارند. اگر تشکل‌های اساتید ارتقا یابد بر دانشجویان هم تاثیرگذار است.

مدیرکل تشکل‌های دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: متاسفانه تاکنون در این سی سال در دانشگاه آزاد اسلامی جلسه‌ای برای هم‌اندیشی با تشکل‌های اساتید بر قرار نشده است اما از این پس تشکل‌های اساتید در واحدهای دانشگاهی شناسایی و حمایت می‌شوند.

هیچ نهادی غیر از هیات نظارت بر فعالیت تشکل‌ها حق دخالت ندارد

قربانی با بیان اینکه کارهای مهمی در حوزه سخت‌افزاری و نرم‌افزاری تشکل‌های اساتید باید انجام شود، افزود: تمام فعالیت‌های تشکیلاتی باید براساس قانون باشد. قانونی که در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب شده است باید در دستور کار قرار گیرد. معاونت فرهنگی حق صدور مجوز و دخالت در تشکل‌ها را ندارد. در داخل و خارج از دانشگاه هیچ نهادی غیر از هیات نظارت بر فعالیت تشکل‌ها حق دخالت در امور تشکل‌ها را ندارد.

مدیر کل تشکل‌های دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: اگر قانون رعایت نشود دچار مشکل خواهیم شد. برای تاسیس تشکل اساتید فقط باید اعضای هیلت علمی رسمی اقدام کنند.

به گفته قربانی در دانشگاه آزاد اتحادیه اساتید وجود ندارد اما ۸ تشکل می‌توانند اتحادیه تشکیل دهند. اتحادیه به مراتب قدرت و توان و تاثیر گذاری بیشتری دارد.

وی افزود: در اسامی و لوگو تشکل‌ها باید دقت بیشتری شود. اسمه‌ای تشکل‌های باید متناسب با تشکل سیاسی اسلامی باشد نه مانون‌های فرهنگی.

مدیر کل تشکل‌های دانشگاه آزاد اسلامی بااشاره به مشکلات نرم افزاری کشور گفت: نشریات تشکل‌های اساتید مورد حمایت است و تمام مسائل مالی آنها را تقبل می‌کنیم.

وی همچنین درباره تاثیر گذاری رسانه های فضای مجازی افزود: بخش زیادی از کارهای تشکیلاتی در فضای مجازی است. ۶۵ میلیون آیدی فعال تلگرام در ایران وجود دارد که نشان دهنده ظرفیت و پتانسیل بالای رسلنه مجازی است و باید از آن استفاده کرد.

قربانی درباره لزوم برگزاری دوره های آموزشی تخصصی گفت: تشکلهای تلاش کنند برای استادان دوره های آموزشی تخصصی و کارگاههای آموزشی برگزار کنند و مدرس آن را نیز تامین میکنیم. هزار و ششصد بانک استادان در دانشگاه وجود دارد که حتی برای کوچکترین شهرستان ها هم می توانیم استاد اعزام کنیم.

وی با اشاره به ظرفیت بالای رسانه های دانشگاه آزاد گفت: رسانه های دانشگاه آزاد کمک می کنند تا تمام برنانه های تشکلها منعکس شود. این از امکانات رسانه ای بالای دانشگاه آزاد است که می توانید از آن استفاده کنید.

مدیر کل تشکلهای دانشگاه آزاد اسلامی درباره برگزاری اردوها گفت: اردوهای پژوهشی مختلفی می توان انجام داد. بازدید از پژوهشگاه ها و‌تورهای علمی از مراکز مهم علمی کشور در دستور کار تشکلها قرار گیرد.
قربانی بیان کرد: ده ها مشکل در دانشگاهها وحود دارد که حل آن وظیفه استادان است. اولین وظیفه استادان ارتقا و پیشرفت علمی کشور است٬ فعالیت سیاسی صرف زیبنده استاد نیست مگر اینکه نفهوم سیاسی را عام بدانیم. شان استاد بالاتر از درگیری دعواهای سیاسی است.

وی در پایان اظهار کرد: در حوزه دیپلماسی علمی٬ آسیبهای احتماعی و موصکضوعات مختلف دیگر وجود دارند که می توان درباره آنها کارهای علمی ٬ پژوهشی تاثیرگذاری انجام داد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۰۴۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری‌مجد، قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از دانشکده ویژه مادران دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، خواستار الگوگیری همه واحدهای دانشگاهی از این واحد دانشگاهی در ایجاد دانشکده‌های مختص بانوان شد و اظهار کرد:‌ با توجه به تأکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دکتر طهرانچی و ظرفیت‌های موجود در واحد یادگار امام (ره) به‌زودی شاهد ایجاد رشته‌هایی که مورد اقبال و استقبال دانشجویان مادر در دانشکده بانوان است، خواهیم بود.

وی با خطاب قرار دادن مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) با تأکید بر راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی روان‌شناختی و مدرسه عالی مهارتی مادر و کودک در پردیس مادران افزود: آنچه از این واحد دانشگاهی انتظار می‌رود این است که به‌عنوان واحد نمونه در تأسیس دانشکده مختص بانوان، الگویی موفق برای سایر واحد‌ها در سطح کشور باشد.

قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: راه‌اندازی پردیس مادران و فعالیت‌هایی که در این حوزه صورت می‌گیرد نشان از توجه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) نسبت به دانشجویان مادر است که این خود بسیار ارزشمند و جای قدردانی دارد.

سروری‌مجد گفت: دانشجو بودن معمولا شرایط خاصی دارد و فرد برای اینکه بدون دغدغه به تحصیل بپردازد، باید همه تمرکز خود را صرف درس خواندن کند؛ اما اشتغال، ازدواج و فرزندآوری شرایطی را برای دانشجو ایجاد می‌کند که گاهی ادامه مسیر برای دانشجویان با سختی و مشقت طاقت‌فرسایی همراه بوده به همین منظور ضرورت ایجاد امکانات و بستری مناسب برای ادامه تحصیل مادران اجتناب‌ناپذیر است. امیدوارم آنچه امروز به جمع‌بندی رسیدیم در یک برنامه زمانی مدون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) و در سازمان مرکزی تحقق یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • بیانیه جامعه دانشگاهی آزاد کرمانشاه در اعلام همبستگی با دانشجویان آمریکا
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار در حمایت از خیرش اساتید و دانشجویان آمریکایی و اروپایی
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است
  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود
  • تشکل‌های دانشجویی غزه دوشادوش جنبش دانشگاهی تاریخ ساز در آمریکاست