Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@22:45:52 GMT

خاموشی‌های برق در استان کردستان کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۰۸۶۸۸

خاموشی‌های برق در استان کردستان کاهش یافت

مدیرعامل جدید شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان گفت: استفاده از تکنولوژی‌های جدید سبب کاهش خاموشی، افزایش رضایت‌مندی مردم و بهبود فعالیت‌ها می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، هیوا لهونیان صبح امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیر عامل جدید شرکت توزیع نیروی برق کردستان که در آمفی تئاتر مجتمع ایثار این شهر برگزار شد، اظهار داشت: باید رضایت و مصلحت مردم را با هم تلفیق کنیم و تحقق آن با «آگاهی‌رسانی» به مردم امکان‌پذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: از این لحظه به بعد مرحله جدیدی از فعالیت‌های بنده آغاز می‌شود و آرزو ‌می‌کنم که خداوند توفیقی دهد تا فرصت خدمت به مردم استان کردستان را داشته باشم.

مدیرعامل جدید شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان تصریح کرد: امیدواریم با ایجاد فضای همدلی و ارتقاء شاخص‌های مدیریتی به سمت افزایش بهره‌وری گام‌های موثری برداریم.

وی عنوان کرد: باید شرکت‌های توزیع برق برای اینکه بقا داشته باشند به سمت نوآوری و خلاقیت سوق داده شوند و استفاده از تکنولوژی‌های جدید سبب کاهش خاموشی، افزایش رضایت‌مندی مردم و بهبود فعالیت‌ها می‌شود.

لهونیان افزود: «مدیریت سیستم»، اصل کاری است که باید انجام شود و مهم‌ترین گام در شرکت توزیع برق کردستان «تدوین برنامه استراتیژیک» خواهد بود و باید با تغییر ‌پارامترها، تصویرهای آینده را خلق و به آن جامه عمل بپوشانیم.

وی اظهار کرد: اتوماسیون و هوشمندسازی بیشتر، قرائت از راه دور و الکترونیکی کردن خدمات از جمله اهداف شرکت برق استان خواهد بود.

مدیرعامل جدید شرکت توزیع نیروی برق کردستان گفت: اگر ضریب بهره‌وری را به 60 درصد برسانیم می‌توانیم بالغ بر 9 هزار میلیارد تومان از دارایی‌های بلوکه شده را آزاد کنیم.

وی با بیان اینکه هدف شرکت برون‌سپاری سیاست‌هایی اجرایی است، بیان کرد: شرکت‌های خصوصی خود را آماده کنند تا بخش‌های اجرایی را به آنها واگذار کنیم.

مدیرعامل جدید شرکت توزیع نیروی برق کردستان  خاطر نشان کرد: حمایت از سرمایه‌گذاران برای اقتصادی کردن طرح‌ها و کاهش هزینه طرح‌ها، بسیار اهمیت دارد و ضرورت این است که این روند افزایش یابد.

وی با اشاره به موقعیت مرزی استان ادامه داد: مرزی بودن کردستان امکان مناسبی را فراهم کرده تا شرکت برق بتواند ظرفیت صدور خدمات فنی مهندسی، صدور کالا و صدور انرژی به اقلیم کردستان عراق را داشته باشد و از آن بهره‌گیری کند.

لهونیان افزود: از اصلاح الگوی مصرف در قالب اجرای شیوه‌نامه‌ها با بهره‌گیری از ظرفیت فارغ‌التحصیلان رشته برق در ارتقاء کیفیت کارها استفاده می‌کنیم.

وی اظهار کرد: شبکه‌های روستایی به‌دلیل بازفروش بودن در حد رفع مشکل رسیدگی شده است و انتظار داریم از دریافتی‌های تهران و تبریز و استان‌های برخوردار به کردستان بودجه برسد تا در راستای اصلاح زیرساخت‌های روستایی استفاده شود.

مدیرعامل جدید شرکت توزیع نیروی برق کردستان با اشاره به ساختمان‌های نامناسب اظهار داشت: عمر مفید کارمندان شرکت برق در ساختمان‌های فرسوده هدر می‌رود و امیدواریم که بودجه‌ایی برای بازسازی و ایجاد یک ساختمان جدید اختصاص داده شود.

انتهای پیام/

R7848/P1336/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۰۸۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد عظیمی صبح سه شنبه در هشتمین همایش سراسری نشست مشترک مدیران سازمان فنی و حرفه‌ای کشور که در استان کردستان برگزار شد، به ظرفیت های بالای استان کردستان اشاره و اظهار کرد: کردستان سرزمین استعدادهای درخشان در حوزه‌های مختلف خدادادی و به ویژه نیروی انسانی است.

وی به اهمیت توجه مطالبات مردم کردستان اشاره کرد وافزود: مطالبات استان کردستان از دولت زیاد است که خوشبختانه بخشی از این مطالبات در این دولت به بهره‌برداری رسیده است و این امر باید به خوبی منعکس شود.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور عنوان کرد: ظرفیت های مهم استان کردستان باید به صورت ویژه در رسانه ملی منعکس شود.

بیش از ۴ هزار کارگاه و واحد آموزشی در سازمان فنی و حرفه ای وجود دارد

وی به تعداد واحد و کارگاه های سازمان فنی و حرفه ای اشاره کرد و ابراز داشت: سازمان فنی حرفه‌ای کشور دارای ۴ هزار و ۱۶۲ کارگاه و واحد آموزشی، ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد در کشور دارد.

عظیمی به لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی تاکید کرد و گفت: این اقدام با هدف تربیت نیروی متخصص برای تولید از نیازهای اساسی کشور است.

وی ادامه داد: ارتقاء این مراکز و آموزش و سنجش صلاحیت از جمله اولویت های سازمان فنی و حرفه‌ای کشور طی امسال است.

وی از وجود ۴۰ هزار مربی و ۸ هزار کارگاه در بخش دولتی در کشور خبر داد و بیان کرد: این مهم نشان از تأثیر گذاری و اهمیت سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در امر تولید و مهارت دارد.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با تاکید بر اینکه استان کردستان باید عزم جدی تری برای مهارت آموزی داشته باشد گفت: تحقق شعار سال یکی از مهمترین راهکارهای کاهش بیکاری و افزایش اشتغال است.

وی اضافه کرد: جهش تولید با مشارکت مردم یک انتخاب راهبردی و خادمان کشور باید به برخی موضوعات با نگاه ویژه تری بنگرند.

وی اعلام کرد: با توجه به اینکه اقتصاد مسئله اصلی کشور است و دشمن همواره در حوزه هدف گذاری می‌کند، دولت باید با کار جهادی در حوزه تولید و با نگاه جهشی به تحقق شعار سال کمک کند.

کد خبر 6092953

دیگر خبرها

  • توزیع ۵۰۰ بسته پوشاک در بین فقرا و نیازمندان کردستانی
  • تقدیر بانوان از نیروی انتظامی کردستان در راستای اجرای طرح نور
  • افتتاح کنفرانس بین‌المللی توزیع نیروی برق در زنجان
  • ۱۰۰ درصد شبکه های توزیع نیروی برق خراسان شمالی ایمن شد
  • برق در این استان فردا قطع می‌شود؛ خاموشی از راه رسید؟
  • کشف ۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در روستای دودهک دلیجان
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • ضرورت توجه ویژه به کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای در کردستان
  • نخستین موزه برق و روشنایی تبریز راه‌اندازی می‌شود