Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - ایرنا - معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر گفت: در صورت کاهش یک درصدی تلفات برق در شبکه های توزیع، تا سه هزار میلیارد ریال به اقتصاد برق کمک می شود؛ بنابراین باید به سمتی حرکت کنیم که تلفات کاهش یابد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمودرضا حقی فام روز دوشنبه در آیین تودیع و معارفه مدیرعامل جدید شرکت توزیع نیروی برق کردستان، به صورت های مالی حسابرسی توانیر در سال 95 اشاره کرد و افزود: شرکت توانیر از چرخه اقتصادی نامناسبی رنج می برد و باید این چرخه اصلاح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: قیمت تمام شده برای تولید یک کیلووات ساعت برق 980 ریال است که با 660 ریال به فروش می رسد و این رقم برای شرکت به صرفه نیست.
او ادامه داد: با این چرخه اقتصادی امکان خدمات بهتر به سرمایه گذاران کاهش و این خدمات به تعویق می افتد بنابراین تا زمانی که صنعت برق توانمند نباشد منابع لازم برای سرمایه گذاری نیز به درستی تامین نخواهد شد.
حقی فام خواستار همکاری شرکت های توزیع برق با دانشگاه ها در زمینه تحقیقات کاربردی شد و تاکید کرد: ارتباط شرکت های توزیع با دانشگاه ها در زمینه تحقیقات کاربردی ملی و منطقه ای به ارتقا و کیفیت خدمات توزیع برق منجر خواهد شد.
وی ادامه داد: اگر این صنعت در کشور توانمند باشد، دیگر شاخص های شهروندی هم ارتقا می یابد.
وی وضعیت توزیع برق را در کشور خوب ارزیابی کرد و گفت: تمای روستاهای بالای 10 خانوار در کشور از نعمت برق برخوردار هستند.
حقی فام وضعیت دسترسی به برق در کشور را نسبت به جهان مناسب خواند و یادآور شد: میزان خاموشی برق در کشور به ازای هر مشترک سالانه 700 دقیقه است که باید کاهش یابد.
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر بر ارتقا کیفیت توزیع برق، تاب آوری شبکه های توزیع در برابر زلزله و بلایای طبیعی تاکید کرد و افزود: انتظار داریم سیستم سیاست گذاری در مجلس در این راه با افزایش منابع و اعتبارات، شرکت توانیر را کمک کند.
وی اظهار کرد: پیش بینی می شود سال آینده پیک مصرف برق در کشور به 58 هزار مگاوات برسد پس نیاز است شرکت های توزیع برنامه های مدیریت مصرف را با جدیت دنبال کنند.
به گزارش ایرنا، در این آیین از تلاش های محمدمصطفی نجفیان تقدیر و هیوا لهونیان به عنوان مدیرعامل جدید شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان معرفی شد.
هم اکنون بیش از ۶۳۰ هزار مشترک در بخش های خانگی، عمومی، تجاری، کشاورزی و صنعتی در کردستان از خدمات شرکت توزیع نیروی برق، بهره می برند و ۱۸ هزار کیلومتر شبکه برق در استان وحود دارد.
خبرنگار: وریا کرمی **انتشار: مجید ملازاده
7355/6108/1772

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۰۸۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات اجرای استاندارد «برچسب انرژی ساختمان» در ادارات

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو مسعود خانی در تشریح استاندارد دریافت برچسب انرژی برای ادارات گفت: اخذ برچسب انرژی برای ساختمان‌ها براساس استاندارد ملی به تازگی به روزرسانی شده و در دستور کار شرکت توانیر قرار گرفته است.

وی ادامه داد: صنعت برق به دلیل اهمیت این موضوع و برای الگوسازی در کل کشور با امضای مدیرعامل شرکت توانیر به تمامی شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه و وابسته شرکت توانیر در سراسر کشور ابلاغ کرده است تا بر اساس معیارهایی که در استاندارد مربوطه ذکر شده، نسبت به اخذ برچسب انرژی برای همه ساختمان‌هایشان اقدام کنند.

وی افزود: صنعت برق در کل کشور دارای ساختمان‌های بسیاری است و این طرح بدون استثنا در کل کشور ابلاغ شده که به صورت سراسری برای تمامی ساختمان‌ها در همه کشور انجام خواهد شد.

مجری طرح‌های بهینه‌سازی شرکت توانیر درباره ادارات و شرکت‌هایی که این دستورالعمل را اجرایی کرده‌اند، تصریح کرد: این موضوع به شرکت‌ها ابلاغ شده، از طرفی بروزرسانی این دستورالعمل به تازگی صورت گرفته است و باید گفت در این مدت کوتاه ۴ شرکت موفق به اخذ برچسب انرژی شدند. همچنین دیگر شرکت‌ها هم در حال اخذ مشاور و مجری برای اجرای این دستورالعمل هستند.

خانی در خصوص ارگان ناظر بر این فرایند تشریح کرد: این نظارت‌ها را سازمان استاندارد هر استان بر عهده دارد که در جریان اجرا ناظر فنی این دستورالعمل‌ها نیز هست و ممیزی براساس معیارهای استاندارد مربوطه انجام شده باشد.

وی افزود: در شرکت توانیر برای نظارت در اجرای ابلاغیه‌های مدیرعامل و اینکه زیرمجموعه‌ها بتوانند کار را به انجام برسانند، حوزه مجری طرح‌های بهینه‌سازی، نظارت و پایش را انجام می‌دهد و گزارش‌های مربوطه را به اطلاع مدیرعامل شرکت توانیر می‌رساند.

خانی در پایان اظهار داشت: موارد و راهکارهایی پیش بینی شده است تا برای شرکت‌هایی که در این زمینه پیش قدم هستند، مزایایی در نظر گرفته شود و پیشنهادهایی نیز ارائه شده که گام‌های بعدی را پس از اخذ برچسب انرژی در راستای بهبود رتبه انرژی هر ساختمان عملیاتی و اجرایی کنیم.

کد خبر 6090997 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • پیش بینی ناترازی ۱۰ تا ۱۱ هزار مگاواتی برق در تابستان
  • کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است
  • ۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد
  • جزئیات اجرای استاندارد «برچسب انرژی ساختمان» در ادارات
  • شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • کاهش ۵۰ درصدی تلفات ناشی از تصادفات جاده‌ای در ابتدای امسال
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • کاهش ۱۵ درصدی تلفات برق در استان کرمانشاه