Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی واردی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو جزئیات دیدار دانشجویان با رئیس قوه قضائیه را شرح داد.

سید محمدعلی واردی، مسئول بسج دانشجویی شریف در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره حواشی ایجاد شده پیرامون دیدار با رئیس قوه قضائیه گفت: متأسفانه روایت‌های مخدوش و ناعادلانه‌ای از این برنامه منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما تصمیم گرفتیم بودیم صحبت شخصی نداشته باشیم اما این داستان‌ها موجب شد که مجبور شوم مسائلی درباره این دیدار بگویم.


وی درباره آنچه که در جلسه با آملی لاریجانی گذشت اظهار داشت: از نظر بنده جلسه دیروز جلسه ای بسیار خوب وصمیمی بود ، 9 صبح جلسه آغاز شد وتا ساعت 17 ادامه داشت که به غیر از ناهار و نماز به صورت پیوسته ادامه داشته است و به یقین در هیچ جای دنیا چنین چیزی اتفاق نیفتاده است که مسئولی عالی رتبه چنین با حوصله و سعه صدر برای دانشجویان و نخبگان وقت بگذارند.


واردی ادامه داد: انصافا آقای لاریجانی همه ی حرف هارو گوش دادند ومستدل بحث کردن، در خیلی از مباحث اقناع شدیم و در برخی مسائل خیر.


مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف «ناتوانی قوه قضائیه در اطلاع رسانی درست و به موقع» را یکی از محورهای انتقادات دانشجویان عنوان کرد و افزود: دانشجویان گفتند قوه شناخت درستی از جریان‌های رسانه‌ای و سناریو چینی آنها ندارد و نمی‌تواند عملکرد خود را تبیین کند. ایشان این نقطه ضعف را پذیرفته و از خبرگزاری میزان نام بردند که با واکنش دانشجویان مواجهه شد. دوستان معتقد بودند این خبرگزاری کارایی ندارد.


وی افزود: مورد دیگر بحث سیاسی کاری‌های قوه قضائیه بود. در این بخش ماجرای از مهدی هاشمی تا صحبت‌های آقای منتظری مطرح شد. ایشان کلیت آن را رد کردند ولی در مصادیقی مانند صحبت‌های آقای منتظری انتقادات را پذیرفتند.


واردی ادامه داد: بحث عدم معرفی قضات فاسد که از مطالبات رهبری بوده و خود فیلتری قوه قضائیه مطرح شد که ایشان گفتند این تصفیه قضات فاسد به شکل جدی در حال انجام است ولی درباره معرفی آنها ملاحظاتی وجود دارد.


این فعال دانشجویی «مسئله حمایت از مستضعفان» را دغدغه دیگر مطرح شده در این جلسه عنوان کرد و درباره توضیحات رئیس قوه قضائیه گفت: جواب ایشان در این مورد بیشتر ناظر بر مباحث بودجه بود. البته در مورد استخدام قاضی نیز همین مسئله را ذکر کردند. آقای لاریجانی کافی نبودن نظارت‌ها را هم پذیرفتند و علت اصلی آن را ناکافی بودن بودجه دانستند.


مسئله اشکالات ساختاری قوه موضوع دیگری بود که واردی به آن اشاره کرد و توضیح داد: دوستان بحث 15 میلیون پرونده ناتمام در قوه را مطرح کردند که ایشان گفتند شایعات زیادی در این مورد پخش شده است که صحیح نیستند. اینکه ما می‌گوییم 15 میلیون پرونده منظور 15 میلیون جرم نیست. بلکه این است که وقتی یک پرنده از دادگاهی به دادگاه دیگر انتقال می‌یابد این محاسبه می‌شود. اگر بخواهیم به صورت یکتا بررسی کنیم الان 6 میلیون پرونده یکتا وجود دارد.


وی ادامه داد: درباره مبارزه با مفاسد آقای آملی معتقد بودند بخش زیادی از مسئله وظیفه قوه قضائیه نیست و بسیاری از این موارد دست دولت است و زمانی که ما می‌خواهیم در این زمینه‌ها ورود کنیم دولت‌ها شاکی می‌شوند که شما چرا ورود می‌کنید.


واردی در مورد سامانه شفافیت آراء قضات گفت: موضوع سامانه شفافیت آرا قضات مطرح شد که پس از 6 سال از تصویب قانون هنوز اجرایی نشده است، آقای لاریجانی گفتند معاونت IT قوه این سامانه را راه اندازی کرده است، اما هنوز به صورت کامل نیست.


موضوع مردمی بودن قوه مسئله دیگری بود که مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف به آن اشاره کرد و گفت: بحث جدی دیگری هم که مطرح شد. مردمی بودن قوه قضائیه وشخص خود آقای آملی لاریجانی بود. به شدت عملکرد ضعیف قوه در این حوزه محکوم شد، از حضور کم مسئولین قوه در دانشگاه ها و جلسات مردمی. ایشان پاسخ هایی داشته اند ولی انتقادات را پذیرفتند.


این فعال دانشجویی به پرسش‌های دانشجویان در مورد حواشی پیش آمده پیرامون خانواده رئیس دستگاه قضا ادامه داد: در ادامه بحث نکاتی درباره مسائلی که مربوط به خانواده ایشان می شد مطرح شد. برای مثال ایشان ادعای جاسوسی دخترشان را قویا رد کرده و آن را دروغ دانستند. درباره ادعای 63 حساب بانکی مجددا توضیح دادند همان اذنی که آقای شاهرودی از حضرت آقا گرفتند، ایشان هم همان اجازه را گرفتند و اصلا بحث شخصی ایشان نبود. درباره برادرانشان یعنی آقایان فاضل و جواد لاریجانی هم بحث شد که ایشان مفصل روند بررسی پرونده هر دو نفر را توضیح دادند که هیچگاه اثبات جرم نشد و پرونده هردونفر بدون کوچک ترین ملاحظه‌ای و با سخت گیری بیشتر پیگیری شد. نکاتی هم درباره آقای مرتضوی و آن فیلم جنجالی مطرح شد که فرمودند ایشان قبل از پخش رسمی آن در مجلس به آقای آملی مراجعه کرده که آقای آملی حاضر به دیدار با ایشان و معامله نشدند.


وی در مورد پرونده حمید بقایی اظهار داشت: مسئله دیگر هم در مورد جریانات اخیر در مورد آقای بقایی و اطرافیان آقای احمدی نژاد بود که پاسخ ها قابل پیش بینی بود اما حرف‌های ایشان در این باره منطقی بوده و طبق استدلال‌هایی که ایشان مطرح می‌کردند نکات رد یا تایید می‌شد.


سید محمد علی واردی در مورد سوالات پیرامون پرونده آقای نظری گفت: بحث آقای نظری مطرح شد. دراین مورد باید بگوییم این که گفته می‌شود شکایتی از طرف ایشان یا مجموعه قوه علیه آقای نظری شده است دروغ محض است. ولی از حضور آقای نظری در برنامه دانشگاه شریف حرفایی گفته و منتشر شد ناراحت بودند و این صحبت‌ها را تهمت می‌دانستند. گزارش پرونده آقای نظری در اختیار آقای لاریجانی بوده است و وقتی بچه ها بحث می‌کردند ایشان دقیق با ریز اطلاعات وکارهای انجام شده توضیح دادند و تاکید کردند داستان آقای نظری بسیار متفاوت‌تر از آنی هست که دوستان ادعا می‌کنند.


این فعال دانشجویی به پرسش دانشجویان در مورد مطالبه شفافیت برخی پرونده‌ها از آملی لاریجانی اشاره کرد و تصریح کرد: در ادامه جلسه برخی اعتراض کردند که چرا در جواب مطالبه بر شفافیت برخی پرونده‌ها و دراختیار قرار دادن آن ها به دانشجویان طبق منویات رهبری عمل نشده است که جواب ایشان این بود که چرا باید در اختیار شما قرار گیرد؟! این که نمی‌شود هر دانشجویی هر پرونده‌ای که ظن فساد داشت را بخواهد در اختیار بگیرد. شما وکیل یا ولی پروند یا یک نهاد رسمی نیستید که بتوان پرونده را در اختیار شما قرار داد. مباحثی پیرامون فرمان آقا در باب حق ولایی دانشجویان در بررسی پرونده‌ها مطرح شد که آقای آملی گفتند متن بیاورید دوستانی که مسئله را مطرح کرده بودند رفتند خارج از جلسه متن موردنظر را پرینت کردند وآورند وخب از رو خوانده شد و مشخص شد چنین جمله یا مضمونی در متن وجود ندارد و بحث همینجا در این مورد خاتمه یافت.


مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف در پایان افزود: در مورد اصل هشتم قانون اساسی نیز مباحثی مطرح شد که بحث امر به معروف در قانون اساسی بود که جواب ایشان این بود که شرط امر به معروف و نهی از منکر این است که شما از منکری آگاه باشید نه اینکه کلا با شک مسائل را مطرح کنید. خصوصا در برخی مسائل که فقط یک طرف قضیه فقط ادعا می‌کند بدون سند. درآخر مطالبه شد کمیته‌ای دانشجویی تحت عنوان مشاوران دانشجویی قوه برای کمک بر نظارت بر قوه قضائیه و جریان رسانه‌ای تشکیل شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۰۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تازه از دادگاه پسران معاون اول سابق قوه قضائیه | سهم‌ ۱۴۰ میلیارد تومانی در پرونده ۹۰۰ میلیاردی در قیطریه | قاضی از متهمان خواست فحاشی نکنند!

جلسه رسیدگی به اتهامات پرونده فساد فرزندان معاون اول سابق قوه قضائیه برگزار شد.

جلسه رسیدگی به اتهامات پرونده فساد فرزندان معاون اول سابق قوه قضائیه به ریاست قاضی فرخ‌نیا برگزار شد.

فارس در خبری نوشت: جلسه رسیدگی به اتهامات پرونده فساد فرزندان معاون اول سابق قوه قضاییه روز ۱۶ اردیبهشت به ریاست قاضی فرخ‌نیا برگزار شد. در ابتدای این جلسه ریاست دادگاه نسبت به استفاده از الفاظ رکیک و فحش از سوی برخی از متهمان تذکراتی را ارائه کرد.

در ادامه جلسه متهم (س.م.ح) از قاضی خواست تا اساس را بر برائت وی قرار دهد و مدعی شد با توجه به دفاعیاتی که در جلسات قبلی از خود داشته، باید تبرئه شود! وی همچنین مدعی شد که سلول‌های انفرادی اسرائیل را هم دیده و در بخشی از سخنانش به مقایسه زندان‌های ایران و اسرائیل پرداخت! همچنین اتهاماتی و الفاظی را به ضابطان قضایی پرونده و بازپرس نسبت داد.

همچنین وکیل متهم (س.م.ح) هم ادعاهای وکلای قبلی مبنی بر بی‌اعتبار بودن اقاریر متهمان تکرار کرد و از قاضی خواست تا دستور پس دادن وسایل الکترونیکی متهم را بدهد. وی همچنین پول‌های اخذ شده از سوی موکلش را هدیه و هبه دانست که به درخواست متهم به حساب افرادی مانند خواهرزاده، دختر و یا برخی در خارج از کشور واریز شده است و به این ترتیب نتیجه گرفت که این مبالغ رشوه برای اعمال نفوذ نبوده و تنها هدیه‌ای در قبال مشاوره‌های (س.م.ح) بوده است.

در ادامه این جلسه نماینده دادستان اعلام کرد که ادبیات سخیف و هتاکانه نسبت به بازپرس و ضابطان قضایی در شکایاتی دیگر پیگیری خواهد شد و همه مطالب درج شده در کیفرخواست، اسنادی را به پیوست خود دارند. وی در خصوص اتهام پول‌شویی (س.م.ح) هم گفت: این اتهام محرز بوده و بخشی از پول‌ها به حساب افرادی رفته که محکوم به نفاق هستند.

به گفته نماینده دادستان این متهم در ملاقات با همسر و فرزندش به آنها گفته به دفتر یوسف‌آباد رفته و به آن‌ها بگویند که (س.م.ح) دیگر بریده است!نماینده دادستان درخصوص نفوذ (س.م.ح) در پرونده ورزشگاه شهدای قیطریه هم گفت: رای این حکم قطعی نبوده و پس از ماده ۴۷۷ با تجویز اعاده دادرسی این پرونده در دیوان عالی کشور به جریان افتاده است.

نماینده دادستان به اعترافات دیگر متهم(س.م.ح) اشاره کرد و گفت: این متهم در اقاریر خود گفته که از روزهای اول پیگیری این پرونده به فرزند اول معاون سابق قوه گفته که هوای او را داشته باشد و او هم از خجالت آن‌ها درخواهد آمد.

نماینده دادستان در خصوص انکار ادعای نفوذ توسط متهم (س.م.ح) که یک قاضی بازنشسته است گفت: این متهم بارها مدعی شده که دوستانی از مقامات دارد که اگر از آنها درخواستی داشته باشد، خودشان یا خانمشان یا فرزندانشان پیگیر درخواست وی می‌شوند.

نماینده دادستان همچنین گفت اسناد حاکی از آن است که متهم در ازای دریافت سکه، ارز، دلار و ... در پرونده‌های ابر بدهکار بانکی به نام رستمی صفا و ورزشگاه شهدای قیطریه اعمال نفوذ کرده است. در ادامه اسناد پول‌پاشی متهمان و دادن رشوه به نمایش در آمد.همچنین صوت‌هایی از فرزندان معاون اول سابق قوه قضائیه پخش شد که به (س.م.ح) این اطمینان را می‌دادند که کارها و کارشناسی‌ها در حال پیگیری است.

در ادامه یکی از اهالی منطقه قیطریه به ایراد سخنانی پرداخت و اذعان کرد: برای تخلیه ورزشگاه شهدای قیطریه به زور متوسل شده و زنان و کودکان و مردانی که به اقامه نماز صبح پرداخته بودند را با کتک بیرون راندند.

به گفته نماینده دادستان در پرونده ورزشگاه شهدای قیطریه، ۶ میلیارد سهم متهم ه.ن و ۵ و نیم میلیارد سهم (س.م.ح) برای اعمال نفوذ بوده است؛ قیمت کارشناسی ورزشگاه در آن زمان ۷۰۰ تا ۹۰۰ میلیارد بوده که سهم فرزندان معاون اول سابق قوه، ۲۰ درصد یعنی معادل ۱۴۰ میلیارد تومان بوده است. (پیامک‌ها پخش می‌شوند)

نماینده دادستان همچنین به زد و خورد دوتن از متهمان در روز تخلیه ورزشگاه با مردم عادی پرداخت و گفت: فرزند معاون اول سابق قوه با پدرش تماس می‌گیرد و وی به آنها می‌گوید به هر قیمتی هست در آنجا باشید تا حکم اجرا و ورزشگاه تخلیه شود و بعد از اجرای حکم، متهم (س.م.ح) به فرزندان معاون اول سابق قوه قضائیه مقادیری سکه پرداخت می‌کند. (صدای فرزند کوچک معاون قوه پخش می‌شود)

نماینده دادستان پرداخت وجوه نقد چند ده میلیاردی از سوی فرزند ابربدهکار بانکی به (س.م.ح) در چهارراه فرمانیه را دلیل دیگری بر اطلاع متهمان از اعمال مجرمانه خود دانست و گفت: توافق فرزندان معاون قوه با متهم س.م.ح در پرونده ابربدهکار بانکی بر سر ۲۰ میلیارد بوده که یک سوم آن سهم (س‌م.ح) می‌شود. (چتی که سهم متهم مشخص شده پخش می‌شود)در عین حال متهم (س.م.ح) به صورت مجزا مبالغ دیگری در قالب یورو، سکه و واریز به حساب بستگان خود از ابر بدهکار بانکی گرفته و حتی بخشی از این مبالغ به حساب فردی در ترکیه واریز شده است.

گفتنی است پسر معاون اول سابق قوه‌قضائیه در دومین جلسه رسیدگی به اتهاماتش در سال جدید، ضمن رد اتهاماتش در دادگاه، تمام اعترافات دوران بازجویی را رد کرد.در این جلسه این متهم به دفاع از خود پرداخت و مالکیت همۀ موارد تحصیل‌شده از طریق عناوین اتهامی را رد کرد و منشاء خرید چند زمین، خانه و خودروی لوکس خود را سرمایه‌های شخصی عنوان کرد.

دیگر خبرها

  • اشک‌های بازیگر مطرح برای پرونده سنگین اتهامات اخلاقی + ویدئو | برای کاری که نکرده‌ام عذرخواهی نمی‌کنم!
  • آخرین وضعیت پرونده امیر تتلو؛ آزاد می‌شود؟
  • اقتصاد چپاولی
  • عملیات دیدنی تولید شکلات‌های نوتلا در کارخانه از نمای نزدیک (فیلم)
  • درگیری اسد با صدام حسین سر حمایت از ایران! / گنجینه جواهرات ملی ایران از نمای نزدیک / ستاره مصنوعی چینی، شش برابر داغ‌تر از خورشید! / دو شگرد برای افزایش بهره‌وری روزمره / روش تشخیص ایمیل‌های کلاهبرداری
  • رئیس اقلیم کردستان عراق با رهبر انقلاب دیدار کرد
  • جزئیات تازه از دادگاه پسران معاون اول سابق قوه قضائیه | سهم‌ ۱۴۰ میلیارد تومانی در پرونده ۹۰۰ میلیاردی در قیطریه | قاضی از متهمان خواست فحاشی نکنند!
  • دیدار رئیس اقلیم کردستان عراق با آیت‌الله رئیسی
  • جزئیات جدید از دادگاه پسر معاون اول سابق قوه قضائیه که اعترافات خود را پس گرفته بود
  • رونمایی از مدارک فساد پسر معاون اول سابق قوه قضائیه