Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه جیرفت شبانگاه پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این همایش اساتید و پژوهشگران برجسته ای از دانشگاه های سوربن فرانسه، آلمان، هاروارد آمریکا، پادوا و ناپل ایتالیا شرکت کردند که بیانگر سطح علمی بالای این همایش است.
شاپور کوهستانی با بیان اینکه دانشگاه جیرفت به عنوان قطب تولید علم جنوب استان کرمان، تنها مرکز علمی استان که رشته باستان شناسی را تا مقطع ارشد دایر کرده است تصریح کرد: این مرکز علمی آمادگی خود را جهت همکاری برای از سر گیری کاوش های باستان شناسی حوزه هلیل رود اعلام می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دبیر اجرایی دومین همایش بین المللی باستان شناسی جنوب شرق ایران از تمام مسئولان کشوری بویژه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای اخذ مجوز برگزاری همایش، وزارت امور خارجه جهت صدور ویزاهای میهمانان خارجی، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور و مسئولان محلی شهرستان جیرفت تشکر کرد.
دبیرعلمی دومین همایش بین المللی باستانشناسی جنوب شرق ایران در پایان این همایش با قرائت بیانیه پایانی به نکات ذیل تاکید کرد؛
نصیر اسکندری گفت: در بند نخست این بیانیه آمده است؛ همایش بین المللی باستان شناسی جنوب شرق ایران که به همت دانشگاه جیرفت پس از وقفه ای 16 سال برگزار شد، از این پس به صورت منظم و هر 2 سال یک بار برگزار می شود.
وی افزود: در بند دوم این بیانیه به ضرورت ساخت موزه باستان شناسی مناسب در شهرستان جیرفت تاکید شده است و همچنین دانشگاه جیرفت آمادگی خود را برای همکاری با پژوهشگاه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور برای از سرگیری کاوش های باستان شناسی در محوطه های کنارصندل جیرفت اعلام کرد.
وی بیان کرد: در بند دیگری از این بیانیه آمده است، طبق گفته رئیس پژوهشکده باستان شناسی کشور، شروع کاوش های باستان شناسی در محوطه باستانی جیرفت آغاز می شود و این کاوش ها از امسال با مدیریت دکتر یوسف مجیدزاده و به سرپرستی دکتر منصور سیدسجادی از سر گرفته خواهد شد.
نصیر اسکندری ادامه داد: به برکت برگزاری این همایش در دانشگاه جیرفت، ستاد پژوهش های باستان شناسی جنوب شرق ایران در دانشگاه جیرفت تشکیل می شود.
در مراسم اختتامیه این همایش دانشگاه جیرفت از سه باستان شناس پیشکسوت از جمله دکتر یوسف مجیدزاده، دکتر سیدمنصور سیدسجادی و دکتر میرعابدین کابلی به پاس زحمات شان در باستان شناسی جنوب شرق ایران تقدیر شد.
دومین همایش بین المللی باستان شناسی جنوب شرق ایران به مدت سه روز از 20 تا 22 آذر سال جاری به میزبانی دانشگاه جیرفت برگزار شد.
دانشگاه جیرفت با زیربنایی حدود 200 هزار متر مربع در زمینی به وسعت 200 هکتار در کیلومتر هشت جاده جیرفت - بندرعباس واقع شده است.
در حال حاضر بیش از چهار هزار دانشجو در 34 رشته و گرایش در مقاطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد در 26 گروه آموزشی و در پنج دانشکده ادبیات و علوم انسانی، علوم پایه، فنی مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی مشغول تحصیل هستند.
شهرستان جیرفت با 308 هزار نفر جمعیت از چهار بخش مرکزی، اسماعیلی، ساردوئیه و جبالبارز تشکیل شده و در فاصله 230 کیلومتری جنوب کرمان واقع است.
خبرنگار: هادی شفیعی مجاز ** انتشاردهنده: نجمه حسنی*
7450/3029

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۵۹۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، میزگرد‌ها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای صبح امروز (دوشنبه، ۱۷ اردیبهشت ماه) و با حضور معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران و جمعی از متخصصان صنعت هسته‌ای داخلی و خارجی به‌طور رسمی در اصفهان آغاز شد.

قنادی در آیین آغاز به کار میزگرد‌ها و پنل‌های تخصصی این کنفرانس‌ها اظهار کرد: سازمان انرژی اتمی ایران در همه سال‌های فعالیت به خدمات‌رسانی گسترده پرداخته و اکنون این سازمان در عرصه‌های گوناگون توانسته خدمات ارزنده‌ای را به هموطنان ارایه دهد.
معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران گفت: چرخه سوخت، تولید برق هسته‌ای،  رادیوداروها، رادیوایزوتوپ‌ها در صنعت و کشاورزی، گداخت و لیزر از جمله دستاورد‌ها و خدمات صنعت هسته‌ای بوده است.

وی تصریح کرد: همه قسمت‌ها و شرکت‌های زیرمجموعه سازمان انرژی اتمی و صنعت هسته‌ای ایران برای ارایه خدمات به مردم بزرگوار کشور مشغول فعالیت هستند.

قنادی عنوان کرد: فعالیت‌هایی که در سال‌های گذشته و در سازمان انرژی اتمی ایران انجام شده بود، بیانگر موفقیت‌های این سازمان در عرصه علم و فناوری است. با توجه به گستره فعالیت‌ها و بر اساس دستور ریاست سازمان، سند جامع راهبردی در افق ۱۴۲۰ تهیه و تدوین شد که مطابق آن نقشه راه ما برای تولید ۲۰ هزار مگاوات براق هسته‌ای، تولید رادیوایزوتوپ‌های مورد نیاز در صنعت و کشاورزی و نیز حوزه گداخت و لیزر در ۲۰ سال آینده کاملاً مشخص شده است.

معاون سازمان انرژی اتمی گفت: اکنون نیروگاه اتمی بوشهر با تولید یک هزار مگاوات برق هسته‌ای درحال فعالیت است و همچنین چند نیروگاه اتمی نیز در دست ساخت داریم و که مطابق برنامه‌ریزی در موعد مقرر به بهره‌برداری خواهند رسید.

وی خاطرنشان کرد: در تولید رادیودارو‌ها در سطح منطقه در رتبه نخست قرار داریم و در سطح جهانی نیز از جایگاه خوبی برخورداریم. سالانه یک میلیون نفر از رادیودارو‌های تولیدی سازمان انرژی اتمی ایران استفاده می‌کنند که برای سال‌های آینده، خدمات ما تداوم خواهد داشت.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران گفت: شاهد برگزاری سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای هستیم و مقالاتی که در این رویداد‌ها ارایه شده در اصل آخرین دستاورد‌هایی است که در عرصه فناوری هسته‌ای در سازمان انرژی اتمی ایران و بعضی کشور‌ها به‌دست آمده است.

وی تصریح کرد: در این رویداد علمی شاهد حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه‌ها و پژوهشکده‌های گوناگون داخلی و خارجی، متخصصان صنعت هسته‌ای و سایر صنایع و... هستیم و امیدواریم که دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها با تبادل اطلاعات بتوانند برای فعالیت‌های هسته‌ای، اقدامات لازم را انجام دهند.

قنادی عنوان کرد: بر اساس فعالیت‌هایی که در سال‌های اخیر و در صنعت هسته‌ای ایران انجام شده به ارایه اطلاعات می‌پردازیم، زیرا براین باوریم که تبادل اطلاعات سبب ارتقای علمی در سطح داخلی و جهانی فناوری هسته‌ای می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همایش‌های هسته‌ای تسهیل کننده نیمی از اهداف توسعه پایدار
  • نخستین کنگره ملی ایران‌شناسی برگزار می‌شود
  • کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود
  • کنگره در سال آینده بین المللی می‌شود
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های نخستین کنفرانس بین‌‌المللی علوم هسته‌ای
  • تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • زنگ خطر سگ‌های بلاصاحب و صاحب‌دار در جنوب کرمان به صدا در آمده است
  • استقرار گروه‌های مرمتی و باستان شناسی در نقش رستم
  • استقرار گروه‌های مرمتی و باستان شناسی در نقش ستم