Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری ‌بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، احمد حاجی شریف، خادم قرآن و معاون اداری و پشتیبانی سازمان دارالقرآن کشور، در نشست مشترک متولیان امور قرآنی که در حاشیه چهارمین همایش تخصصی حفاظ قرآن استان مرکزی، پنجشنبه 23 آذرماه، به میزبانی تفرش برگزار شد گفت: در 5 سال اخیر، وفاق و همدلی که بین دستگاه‌های استان مرکزی در برگزاری برنامه‌های قرآنی شاهد بودم در سایر استان‌های ندیدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی از اختتامیه جشنواره گل‌های فاطمی(س) و محمدی(ص) استان مرکزی به عنوان یکی از موفق‌ترین برنامه‌های قرآنی یاد کرد و افزود: کمتر استانی را می‌توان یافت که در اختتامیه یک برنامه قرآنی، چندین مدیرکل، فرماندار، امام جمعه، استاندار و حتی چندین مسئول کشوری حضور داشته باشد که این مهم نشان از موفقیت طرح دارد.
این خادم قرآن با اشاره به فعالیت‌های حوزه حفظ و قرائت اظهار کرد: به نظر بنده حفظ و قرائت گذرگاه خوبی است اما توقف‌گاه خوبی نیست، رهبری نیز در دیدارهای مکرر جامعه قرآنی همه را به حفظ و برپایی کرسی تلاوت توصیه فرمودند و آن را مقدمه تدبر دانستند سازمان دارالقرآن الکریم در راستای عمل به فرامین رهبری توجه به حفظ و برپایی کرسی تلاوت را در دستور کار خود قرار داد.
حاجی شریف ادامه داد: یک‌صد جلسه حفظ در کشور برگزار شد که با کمبود بودجه نتوانستیم آن را ادامه دهیم اما برخی از استان‌ها به صورت خودگردان جلسات را ادامه دادند ما نیز حمایت ناچیزی می‌کنیم. در برخی استان‌ها کرسی تلاوت نیز به صورت ثابت برگزار می‌شود و حمایت از این جلسات را در دستور کار داریم.
وی با اشاره به اینکه سازمان دارالقرآن الکریم به برنامه‌های عمومی ورود پیدا نمی‌کند، بیان کرد: برای ارتقاء سطح قرا و حفاظ با هماهنگی استان می‌توانیم دوره متمرکز در تهران برگزار کنیم. 5 سال است که طرح استعدادهای درخشان برگزار می‌شود سال جدید برای اجرای طرح اعتبار خوبی در نظر گرفته شده است. شناسایی استعدادها بر عهده شهرستان‌ها و استان‌هاست اکثر نیروهای قوی امروز، از قرآن آموزان 5 سال پیش هستند که به موقع استعدادیابی شدند.
حاجی شریف ادامه داد: اگر اساتید احساس می‌کنند نیاز به ارتقاء سطح دارند می‌توانند از تجربیات اساتید بین‌المللی و بزرگ استفاده کنند. آمادگی داریم اگر شهرستان تفرش برای سال آینده طرحی ویژه و خاص داشته باشد در بودجه 97 لحاظ کنیم.
معاون اداری و پشتیبانی سازمان دارالقرآن کشور تصریح کرد: آموزش عمومی قرآن در آموزش‌وپرورش انجام می شود. معلمان قرآن در مدارس حضور دارند دانش‌آموزان در طول 12 سال تحصیلی 600 ساعت آموزش قرآن دارند انتظار می‌رود پس از فارغ التحصیل شدن حداقل قرآن را بدون غلط اعرابی تلاوت کنند.
این مقام مسئول افزود: استان مرکزی در رشته حفظ با در نظر گرفتن جمعیت، رتبه چهارم کشوری را پس از استان‌های قم، یزد، خراسان جنوبی دارد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۵۹۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد

به گزارش خبرنگار مهر، در اختتامیه یازدهمین همایش سراسری مسئولان جوامع فرهنگی قرآنی عصر که امروز در سالن غدیر مجتمع یاوران مهدی شهر مقدس قم برگزار شد از سند راهبردی جامعه قرآنی عصر به‌عنوان مهم‌ترین سند بالادستی جامعه قرآنی عصر که باید فعالی‌ها منطبق با آن باشد رونمایی شد.

در مقدمه این سند آمده است که این سند بر اساس تعالیم قرآن و عترت و در راستای تحقق منویات امامین انقلاب اسلامی در مسیر اجرای اسناد بالادستی قرآنی همچون منشور توسعه فرهنگ قرآنی کشور طراحی و تدوین شده است در بخش آرمان این سند چنین بیان شده است که ایمان، انس و التزام عملی آحاد مردم به قرآن کریم در راستای تحقق جامعه اسلامی و تمدن نوین اسلامی آرمان جامعه قرآنی عصر است.

جامعه قرآن عصر در این سند راهبردی مأموریت گفتمان‌سازی و بسترسازی برای نقش‌آفرینی مجموعه‌ها، گروه‌ها و عناصر قرآنی در راستای تسریع حرکت عمومی و تشکیل جبهه مردمی در عرصه قرآنی با محوریت جریان‌های حلقه‌های میانی را برای خود تعریف کرده است تا به چشم‌انداز تشکیل جبهه قرآنی متشکل از حداقل یک میلیون هسته قرآنی برای ده میلیون مخاطب در افق ۱۴۱۴ ایران اسلامی برسد.

راهبردهای سند جامعه قرآنی عصر شامل ترویج گفتمان حرکت عمومی با محوریت قرآن کریم، نگهداشت و تقویت شبکه فعالان، مجموعه‌ها و زیرساخت‌های پشتیبان زیست‌بوم قرآنی کشور برای پشتیبانی از حرکت عمومی و بسترسازی برای تشکیل گسترش و تقویت جریان‌های حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با محوریت جوانان مؤمن، متعهد و انقلابی در عرصه قرآنی است.

سیاست‌هایی که در این سند تعریف شده است شامل ستادی عمل‌کردن و سازمانی نشدن، استمرار، اثرسنجی، خودسازی، آفت شناسی مستمر، پرداختن به اولویت‌ها و پیوست کار فرهنگی اجتماعی می‌شود که الزاماتی از جمله شناخت صحنه، جهت‌گیری تمدنی، امید آفرینی، راهکارهای عملی و تعامل و هم‌افزایی را به همراه دارد.

کد خبر 6089231 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • ۸۰۰ هزار نفر گواهی حفظ را در طرح «زندگی با آیه‌ها» دریافت کردند
  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد
  • تجلیل از نخبگان قرآنی در استان البرز
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • بزرگترین محفل قرآنی استانی در روستای تمنک
  • آغاز ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی حفظ نور رضوی
  • اختتامیه جشنواره قرآن و حدیث در تانزانیا برگزار می شود
  • (ویدئو) لحظه تکان‌دهنده فوت دکتر آیت‌الله‌زاده شیرازی پشت میکروفن پس از تلاوت قرآن
  • هر صبح و شام در آستانه مقدسه رضوی قرآن تلاوت نمایند / نگاهی به شواهد تاریخی درباره پیشینه قرائت قرآن در حرم مطهر امام رضا(ع)
  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد