Web Analytics Made Easy - Statcounter

ورامین- معاون حوزه علمیه امام صادق(ع) ورامین پیش از خطبه های نماز جمعه این شهر، گفت: تکثرگرایی و پلورالیسم دینی حاصل نفوذ غرب در ساختار آموزشی است.

به گزارشس خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین علی صادقی که با موضوع وحدت حوزه و دانشگاه پیش از خطبه های نماز جمعه امروز ورامین سخن می گفت، تعلیم و تربیت را بحث ساختن انسان ها دانست و گفت: بعد از انقلاب اسلامی نفوذ در ساختار آموزشی و سرشناسان حوزه و دانشگاه ، با همه اسلامی سازی هایی که چه در دانشگاه و  چه تا حدودی کمی که نیاز بود در حوزه ها، از سوی غرب صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: در دانشگاه ها برای دریافت پایان نامه باید ۳۰۰ رفرنس از کتب غربی آورده شود، جریان نو لیبرال در دهه هفتاد روی کار می آید و در دانشگاه های و حوزه های ما خودنمایی کرده و تا سطح قوه مجریه و مقننه نفوذ می کند که برخی از این ها به لندن رفتند و برخی هنوز هستند.

معاون حوزه علمیه امام صادق(ع) ورامین اضافه کرد: خروجی این نوع ساختار آموزشی حوزه و دانشگاهی که مورد نفوذ فکری ، اعتقادی و فرهنگی قرار گرفته باشد روشنفکرانی هستند که عقائد غربی را می آورند و برخی مجتهدین غرب زده و ساده لوح حوزه مهر تایید بر آن می زنند و نتیجه پیدایش چپ های مدرن و تجددگرایان ، می شود و نشریه ها ، روزنامه ها و مطبوعات هتاک به مقدسات ، رشد می کند.

صادقی پلورالیسم دینی و تکثرگرایی ، لیبرالیسم اقتصادی و آزادی سرمایه ، لیبرالیسم سیاسی ، لیبرالسیم معرفتی مبتنی بر این که جرات شکافتن مقدسات را پیدا کن را حاصل نفوذ غرب در ساختار آموزشی دانست و گفت: این که نبوت قابل تعمیم است، این که اجتهاد باید در اصل دین هم باشد و نه فقط در فروع دین، این که فرهنگ شهادت خشونت است ، و یا انکار امام زمان (عج) ... این حاصل وحدت حوزه و دانشگاهی است که عالم و استاد مسلمان نشسته تحویل جامعه می دهد.

وی گفت: اما عالم مسلمان ایستاده عالمی را می گویند که توانایی تولید علم دارد و همه دغدغه او این است که الگویی را بسازد که تحت آن افرادی تربیت شوند، عالمانی که در مقابل نظریات منحط غربی صاحب نظر باشند و توانایی پاسخگویی داشته باشند، یکی از افرادی که تولید علم داشت و درصدد پرورش افرادی با این توانایی بود شهید مطهری بود، که با حضور در دانشگاه تهران و سخنرانی در انجمن اسلامی پزشکان و تدریس و ... افرادی که متعهد و متخصص بودند را پرورش داد که یکی از این افراد شهید مفتح است که در رشته معقول از دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران تحت نظر شهید مطهری فارغ التحصیل شد و خود تاثیر گذار و صاحب نظر بود، این حوزه و دانشگاهِ تمدن ساز  می شود.

صادقی اضافه کرد: بدون تردید حوزه و دانشگاه مکمل یکدیگر هستند، حضور دانشجو در بین طلاب و حضور روحانیون در بین دانشجویان و تبادل علوم بین اینها و ایجاد حلقه وصل عمل و نظر می تواند کمک زیادی بر پیشرفت نظام اسلامی بکند .

معاون حوزه علمیه امام صادق(ع) ورامین با بیان این که امروز حوزه علمیه قم به عنوان برترین سمبل حوزه های علمیه جهان اسلام با ایجاد تحول و رویکرد جدید و دانش های جدید به ویژه علوم انسانی، ظهور و گسترش رشته های تخصصی ، تاسیس نهادهای پژوهشی و آموزشی ، آشنایی و تسلط بر زبان های علمی روز مورد توجه قرار گرفته است، گفت: ان شاالله ثمره و میوه نهایی این طرز تفکر طراحی الگوی نوین توسعه دینی و دستیابی به سازو کارهای آفرینش حیات طیبه در پرتو آموزه ها و احکام نورانی دین مبین اسلام خواهد بود .

وی گفت: هرچند چرخ های دستگاه بزرگ تحول در حوز به حرکت در آمده است، اما بی شک همراهی و همدلی دانشگاه می تواند بر شتاب این تحول بزرگ بیفزاید و جهان تشنه معنویت را سریع تر به شاهراه سعادت رهنمون سازد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۱۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمیرالله حسینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در آیین تکریم و معارفه مدیران کل قدیم و جدید اداره امور مدارس سمای واحد بابل اظهار کرد: این مدارس دارای ظرفیت مناسب برای افزایش دانش‌آموزشی بر مبنی سیاست‌های معاونت مهارت و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی است که با توجه به امکانات موجود و همکاری انجمن اولیا توان افزایش جمعیت دانش‌آموزی را دارد.

وی افزود:‌ با توجه به هوشمندسازی مدارس سما، تجهیزات و امکانات دانشگاه، همدلی و اتحاد و وفاق کارکنان مدارس سما مردم به سما اعتماد کردند، باید به این اعتماد مردم پاسخ مثبت بدهیم و جمعیت دانش‌آموزشی را افزایش دهیم. معلمان و مدیران در تعالی و شکوفایی دانش آموزان نقش بسزایی دارند، نخبه پروری در سما ضروری است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: در راستای اهداف دانشگاه و گام دوم ملی دانشگاه و سند تحول این واحد دانشگاهی در حوزه مدارس سما و علوم تربیتی طبق سیاست‌های دانشگاه حرکت می‌کند. مدیران و معلمان مدارس سما باید برنامه محور باشند، هم‌اندیشی و همفکری مسئولان مدارس با خانواده‌ها سبب تقویت علمی و آموزشی دانش‌آموزان می‌شود.

حسینی تأکید کرد:‌ شهرستان بابل یکی از شهر‌های پرجمعیت استان بوده و دارای ظرفیت دانش‌آموزشی بالای است، مدیران و معلمان با نهادینه کردن دستاورد‌های علمی، فرهنگی و امکانات مدارس سما واحد بابل در جذب حداکثری تلاش مضاعف کنند.

به گزارش آنا، در این مراسم با قدردانی از تلاش بابک حسین زاد و مهدی بیگلری‌‎فیروز به‌عنوان مدیرکل اداره امور مدارس سمای واحد بابل معرفی شد. بیکلری پیش از این رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل را به عهده داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • مالزی میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام» است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • مالزی، میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام»
  • امام صادق(ع) نهضت علمی بزرگی را در جهان اسلام پی‌ریخت
  • رشد و پیشرفت ایران اسلامی در نتیجه شدیدترین تحریم‌ها حاصل شد
  • دانشگاه آزاد خمینی‌شهر سهم بسزایی در تربیت روانشناس دارد