Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایلام - ایرنا - استاندار ایلام از عموم جامعه عشایری استان خواست شیوه های نوین و جدید دامداری را به منظور بهره وری بیشتر فعالیت ها فرا گرفته و مورد استفاده قرار دهند.

به گزارش ایرنا، قاسم سلیمانی دشتکی روز شنبه در دهمین شورای عشایر استان ایلام اظهار کرد: مجموع اعتبارات عمرانی جامعه عشایری استان تا پایان سال جاری 60 میلیارد ریال است که 50 درصد آن تخصیص یافته و در صورت ارائه طرح های عمرانی و زیرساختی امکان افزایش این بودجه تا سقف 50 درصد و نیز جذب اعتبار از محل ماده 12 امکان پذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: برای اجرای طرح های زیرساختی جامعه عشایری در صورت نیاز به اعتبارات بیشتر باید بودجه عمرانی امور عشایری افزایش یابد.
استاندار ایلام یادآور شد: امور عشایری استان با همکاری دیگر دستگاه های مرتبط با ارائه طرح های عمرانی و زیرساختی میزان اعتبارات پروژه های عمرانی مورد نیاز استان را مشخص کنند تا بتوان برای اجرای این طرح ها ردیف بودجه مشخص کرد.
سلیمانی دشتکی ادامه داد: کمیته ای متشکل از اداره کل اطلاعات، معاونت امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی، سازمان برنامه و بودجه و اداره کل امور عشایری طی 10 روز آینده تشکیل و در این کمیته نیازهای زیرساختی، عمرانی و رفاهی این جامعه در حوزه های مختلف در قالب ارائه پروژه و راهکارهای قابل اجرا برای تعیین ردیف بودجه مشخص شود.
وی میزان اعتبارات جاری عشایر را 25 میلیارد ریال و بودجه اعتبارات تملیکی و هزینه ای را 85 میلیارد ریال ذکر و تاکید کرد: در صورت رفع نیازها و حمایت از عشایر استان میزان بهره وری و تولید این جامعه نیز افزایش می یابد.
استاندار ایلام اضافه کرد: تعمیر و مرمت راه های عشایری و ایل رو، تهیه و نصب پنل های خورشیدی، افزایش آب رسانی، رفع مشکلات بهداشتی و آموزشی، رفع مشکل انبار علوفه از جمله نیازهای زیرساختی عشایر محسوب می شود.
به گفته سلیمانی دشتکی تامین نهاده های دامی، مواد اولیه کارخانه نهاده های دامی، ناکارآمدی صندوق بیمه محصولات کشاورزی و دامی، گران بودن دارو، کمبود نقدینگی، خرید گوشت و دام مازاد، چالش های امنیتی و انتظامی از نیازهای روزمره عشایر است.
استاندار ایلام یادآور شد: عشایر استان برای افزایش میزان تولید کمی و کیفی باید از شیوه های سنتی دامپروری به سمت روش های نوین همچون اصلاح نژاد دام حرکت کنند و با کمک کارشناسان کشاورزی شیوه های مدرن دامداری را فرا بگیرند.
مدیرکل امور عشایری استان ایلام اظهار کرد: حضور عشایر در مناطق مرزی یک مزیت و موضوع مهم است چرا که این جامعه با اسکان در نوار مرزی امنیت مرزها را در برابر تهدیدهای احتمالی تامین می کنند.
علی سلیمی تاکید کرد: با حمایت همه جانبه از عشایر استان و تلاش برای رفع نیازها و خواسته های عشایر باید از مهاجرت آنها به مناطق روستایی و شهری و خالی گذاشتن مرزها جلوگیری کرد و نباید سکونتگاه های مرزی از حضور عشایر تهی شود.
وی افزود: عدم خرید دام مازاد و بالا رفتن سن احشام، نبود سرمایه در گردش و کمبود نقدینگی، افزایش قیمت نهاده های دامی، مشکل در تامین مواد اولیه توسط کارخانه تولید نهاده های دامی، خشکسالی، ناکارآمدی صندوق بیمه محصولات کشاورزی و پرداخت دیرهنگام خسارت ها به دامداران، تاخیر در مایه کوبی احشام و گرانی برخی از اقلام دارویی و سرقت احشام از جمله موارد مشکلاتی است که عشایر با آن مواجه هستند.
وی خواستار رفع مشکلات انبار علوفه عشایر، توسعه فرایند آبرسانی به آنها، نصب پنل های خورشیدی، ساماندهی عشایر مهمان بویژه در موضوع مایه کوبی احشام، خرید گوشت و دام عشایر به صورت تضمینی توسط شرکت پشتیبانی امور دام، ایجاد بازار مشخص برای معرفی محصولات دامی و صنایع دستی عشایر شد.
9 هزار و 736 خانوار با جمعیت حدود 60 هزار نفر معادل 12 درصد جمعیت استان ایلام متشکل از 12 ایل و 32 طایفه را جامعه عشایری بومی این استان تشکیل می دهد که این جمیعت در 95 کانون قشلاقی و ییلاقی پراکنش دارند و یک میلیون و 400 هزار راس دام سبک و سنگین نیز در اختیار آنهاست.
خبرنگار: زهرا موسوی ** انتشاردهنده: حسن کهزادیان
7172/6119

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۶۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانواده‌های شهدا پشتوانه‌های اصلی نظام هستند

محمدسبحان حسنی  معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام در دیدار با مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام، اظهار کرد: هر مسئولیت یک امانت است و تکالیفی را برای هر مدیر به همراه دارد.

وی تصریح کرد: خدمت در بنیاد شهید هم علاوه بر مسئولیت و موهبت خدمتگذاری به مردم به مثابه فعالیت در میدان جهاد و ایثار است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام بیان کرد: بخش اصلی فلسفه بنیاد شهید و امور ایثارگران، علاوه بر خدمات معیشتی، درمانی و ... به جامعه هدف، نهادینه شدن فرهنگ ایثار و شهادت است.

حسنی تصریح کرد: گلزار شهدا یک فرصت برای کار فرهنگی و یک سند تاریخی برای نسل‌های آینده است و هر کس به گلزار شهدا وارد می‌شود احساس معنوی پیدا خواهد کرد که ضرورت دارد برای آشنایی دانش‌آموزان با فرهنگ ایثار و شهادت، یکی از مکان‌های مورد بازدید در اردو‌های دانش‌آموزی، گلزار و یادمان شهدا باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام گفت: برگزاری یادواره‌ها و تجلیل از خانواده شهدا یک کار بسیار ارزشمند و ارتباط با خانواده شهدا و جامعه ایثارگران یک موهبت الهی است.

حسنی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این‌که خانواده‌های شهدا پشتوانه‌های اصلی نظام و انقلاب هستند، افزود: هدف دشمن، ایجاد فاصله بین فرزندان شهدا با آرمان‌های انقلاب و نظام است که ما وظیفه داریم با اقدامات فرهنگی، ارزشی و جهادی این خلا‌ها را برطرف کنیم.

وی همچنین بر استفاده از ظرفیت نهادها، سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی در خدمات‌دهی به خانواده شهدا تاکید کرد.

سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام نیز در این دیدار با اشاره به اینکه ۱۰۲ هزار نفر در استان ایلام جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران استان هستند، گفت: خدمات دهی مطلوب به جامعه هدف ایثارگران در استان نیازمند تعامل و همکاری همه دستگاه‌های اجرایی است.

محمد رحیمی با اشاره به اینکه برنامه‌های فرهنگی ماندگار از جمله یادواره‌های شهدا، سه شنبه‌های شهدایی، پنجشنبه‌های شهدایی در سال جاری تقویت می‌شود، عنوان کرد: دستگاه‌های اجرایی استان ایلام باید به تکالیف قانونی خود برای افزایش سطح معیشت جامعه ایثارگران در استان عمل کنند.

وی بیان کرد: احداث خانه‌های ایثار از مهمترین اولویت‌های اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران است که این مهم نیازمند حمایت مسئولان ارشد استان است.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • خانواده‌های شهدا پشتوانه‌های اصلی نظام هستند
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • بازدید مدیر امور عشایر تفتان از مناطق عشایری
  • جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است
  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود
  • خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد
  • نخستین شورای عشایری استان سمنان در سال جاری برگزار شد
  • ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند