Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا، داود عزیزی مدیرکل دفتر امور مجلس در گفت وگو با پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان اظهار داشت: اعتبارات ورزش در بودجه سال 1397 در اعتبارات هزینه ای، ملک دارایی، شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی،کمیته ملی المپیک و کمیته ملی پارالمپیک تقسیم شده است.

وی اعتبارات هزینه ای وزارت ورزش و جوانان را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: ردیف اصلی اعتبارات هزینه ای وزارت ورزش و جوانان از 328 میلیارد تومان به 410 میلیارد تومان رسیده که رشد 25 درصدی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عزیزی ادامه داد: در ردیف های متفرقه، اعتبارات هزینه ای از 451 میلیارد تومان به 410 میلیارد تومان در سال 97 رسیده است که با رشد منهای 9 درصد همراه بوده است.اعتبارات موضوع 27 صدم درصد در راستای ماده 94 قانون برنامه ششم توسعه کشور هم از 317 میلیارد تومان به 328 میلیارد در سال 97 رسیده که رشد 4 درصد را نشان می دهد.

وی گفت: جمع اعتبارات هزینه ای وزارت ورزش و جوانان از 690 میلیارد تومان به 779 میلیارد تومان در بودجه 97 رسیده که دارای رشد 13 درصد است.

مدیرکل دفتر امور مجلس وزارت ورزش و جوانان پیرامون اعتبارات تملک دارایی توضیح داد: طرح های تملک دارایی اصلی از 266 میلیارد تومان به 138 میلیارد تومان رسیده و کاهش 48 درصدی داشته است. اعتبارات ردیف های متفرقه تملک دارایی از 856 میلیارد تومان به 689 میلیارد تومان رسیده و با رشد منفی 19 درصدی مواجه شده است. اعتبارات موضوع 27 صدم درصد از تعرفه مالیات بر ارزش افزوده ماده 94 برنامه ششم توسعه هم 285 میلیارد تومان در سال 96 به 328 میلیارد تومان افزایش داشته که رشد 15 درصدی داشته است.

وی همچنین اظهار داشت: جمع اعتبارات سرمایه ای تملک دارایی از 637 میلیارد تومان به 535 میلیارد تومان کاهش داشته و بیانگر رشد منفی 16 درصدی است.

جمع کل اعتبارات هزینه ای و سرمایه ای تملک دارایی وزارت ورزش و جوانان نیز یک هزار و 328 میلیارد تومان سال 96 به یک هزار و 315 میلیارد تومانی سال 97 با رشد منفی یک درصد همراه شده است.

مدیرکل دفتر امور مجلس وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه اعتبارات تملک دارایی در همه دستگاه های اجرایی کاهش داشته است اظهار داشت: واقعیت این است که در اعتبارات تملک دارایی به عدد واقعی که از خزانه می خواهیم دریافت کنیم رسیدیم و این اعتبار نزدیک به واقعیت است . چرا که اگر اعتباری مصوب شود و به آن میزان تخصیص پیدا نکند ضمن ایجاد یک حباب، انتظاراتی را بوجود می آورد که منطقی نیست بنابراین هرچه عدد واقعی تر باشد بهتر است.

داوود عزیزی ادامه داد: اعتبارات شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی از 364 میلیارد تومان به 206 میلیارد تومان رسیده و رشد منفی 43 درصدی داشته است.

وی اعتبارات کمیته ملی المپیک را از 46 میلیارد تومان به 51 میلیارد تومان و با رشد مثبت 11 درصد عنوان کرد.

داود عزیزی اعتبارات کمیته ملی پارالمپیک را نیز از 23 به 22 میلیارد با کاهش منفی 4 درصد بیان کرد.

مدیرکل امور مجلس توضیح داد: جمع اعتبارات وزارت ورزش و جوانان ،شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی ،کمیته ملی المپیک و کمیته ملی پارالمپیک اعم از هزینه ای و تملک دارایی از یک هزار و 761 میلیارد تومان به یک هزار و 595 میلیارد تومان رسیده است که کاهش 9 درصد را نشان می دهد.

داود عزیزی درباره اعتبارات 27 صدم درصد سهم استانی نیز توضیح داد: اعتبارات 27 صدم درصد از 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده سال 1396 که اعتباری معادل 756 میلیارد تومان بود در سال 97 به 867 میلیارد تومان رسیده که رشد 15 درصدی داشته است.

مدیرکل دفتر امور مجلس در پایان تاکید کرد: اعتبارات فدراسیون ها و آنچه برای ورزش قهرمانی و همگانی مدنظر است افزایش و رشد خوبی در بودجه 97 داشته و جای نگرانی وجود ندارد.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۸۰۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص یارانه دارو به خوبی انجام نمی شود / تلاش دولت برای تثبیت قیمت نان در 1403 با سه برابر کردن یارانه

گروه اقتصاد و درآمد:چالش اصلی اعتبارات یارانه دارو از تبصره هدفمندی، تخصیص اعتبارات است که به نظر می رسد به دلیل کسری در منابع تبصره، یارانه دارو عملکرد مناسبی نداشته است.

به گزارش جماران، مرکز پژوهش های مجلس اعلام کرد: اعتبار یارانه دارو در لایحه بودجه 1403 در حدود 75 هزار میلیارد تومان پیش بینی شده که نسبت به اعتبار 69 هزار میلیارد تومانی مصوب سال گذشته، 1402، حدود 9 درصد رشد را تجربه کرده است.

چالش اصلی اعتبارات یارانه دارو از تبصره هدفمندی، تخصیص اعتبارات است که به نظر می رسد به دلیل کسری در منابع تبصره، یارانه دارو عملکرد مناسبی نداشته است.

همچنین مرکز پژوهش های مجلس در این گزارش که ذیل بررسی فقر انجام شده، آورده است: اعتبار در نظر گرفته شده برای یارانه نان در سال 1402 در حدود 56 هزار میلیارد تومان است در حالی که دولت از بودجه سال گذشته حدود 159 هزار میلیارد تومان برای یارانه نان پرداخت کرده است! این رقم نشان می دهد تا چه اندازه پیش بینی اعتبار در قانون بودجه سال گذشته خطا داشته و منجر به کسری تبصره هدفمندی شده است.

یارانه نان در لایحه سال جاری در حدود 143 هزار میلیارد پیش بینی شده که نسبت به قانون سال گذشته 150 درصد رشد داشته است.

         

دیگر خبرها

  • ملی‌پوشان با روحیه در سالن برگزار فینال (عکس)
  • رویکرد ما همگانی کردن ورزش در سطح محلات است
  • الجزایر در آستانه پیوستن به بانک بریکس
  • ایجاد ۱۳ ایستگاه ورزش همگانی در اردبیل
  • دیدار روسای سازمان ورزش بسیج و فدراسیون ورزش‌های همگانی
  • برگزاری همایش‌های پیاده‌روی خانوادگی در دهه کرامت
  • همایش پیاده‌روی همگانی به مناسبت روز ملی میمند برگزار شد
  • خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد
  • تخصیص یارانه دارو به خوبی انجام نمی شود / تلاش دولت برای تثبیت قیمت نان در 1403 با سه برابر کردن یارانه
  • همایش پیاده روی در یاسوج