Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@23:29:32 GMT

ساخت و ساز بر روی گسل در ۱۰ شهر ممنوع می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۹۶۵۶۷

ساخت و ساز بر روی گسل در ۱۰ شهر ممنوع می‌شود

معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی گفت: به دنبال ابلاغ مصوبه و نقشه ممنوعیت ساخت و ساز بر روی گسل‌های شهر تهران، برای ۱۰ شهر دیگر هم این نقشه‌ها را در دست تهیه داریم.

محمدسعید ایزدی در گفت‌وگو با ایسنا  اظهار کرد: درخصوص بحث  زلزله دو کار اساسی در شورای عالی معماری و شهرسازی صورت گرفته که یکی در حوزه پیشگیری از وقوع و تلاش برای شناسایی پهنه‌های پرخطر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در هفته‌های اخیر  نقشه پهنه‌های پرخطر تهران ابلاغ شد که شهرداری به شدت از ساخت و ساز در این پهنه‌ها خودداری کند. قرار شد برای ۱۰ شهر دیگر کشور هم این نقشه‌ها تهیه شود. سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی نیز حمایت خود را اعلام کرده و قرار شده منابع آن را در اختیار ما قرار دهد تا بتوانیم با کمک مرکز زلزله‌شناسی این نقشه‌ها را تهیه و به شهرها ابلاغ کنیم. همه نهادها از فرآیند شناسایی پهنه‌های  پرخطر حمایت کردند.

یکپارچه‌سازی کمپین‌های بازسازی کرمانشاه

وی افزود: نکته دوم به بحث بازسازی بعد از زلزله برمی‌گردد. ما در معاونت معماری و شهرسازی تلاش داریم یک شبکه همکاری مشترک بین کمپین‌هایی که در زلزله کرمانشاه برای کمک اعلام آمادگی کردند به وجود بیاوریم. هفته گذشته از نمایندگان ۹ گروه دعوت کردم و از آنها خواستم تا برنامه‌های خود را با اولویت‌ها در بحث  بازسازی هماهنگ کنند. بعضی از این گروهها تخصصی هستند ولی و سایر بخشها تخصصی نیستند. قرار شد کانون معماران معاصر ایران، محوراقدامات فنی شود و پیشنهاداتش را برای اجرای این طرح ها ارایه کند.

ایزدی با بیان این‌که ۲۸ آذرماه نشست مشترکی در کرمانشاه خواهیم داشت گفت: در این نشست با مسوولان محلی برنامه‌های خود را همراستا می‌کنیم. نمایندگان بنیاد مسکن هم حضور دارند و قرار شد معاونت معماری نقش هماهنگی بین این گروه‌ها و دستگاه‌های اجرایی در بحث بازسازی را داشته باشد. توجه به الگوهای بومی و ابعاد اجتماعی در فرآیند بازسازی مورد تاکید و بیشتر توجه ما بر روی پروسه‌های فرهنگی اجتماعی ساکنین آسیب‌دیده است.

بررسی تاثیر توسعه بر بحران آب

معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: هم‌چنین روز دوشنبه هفته گذشته مصوبه‌ای در شورای عالی شهرسازی داشتیم که اثرات توسعه شهرها بر اقلیم مناطق، بخصوص بحران آب مورد بررسی قرار گرفت. بر این اساس دبیرخانه موظف شد ظرف چهار ماه برنامه عملیاتی نحوه مواجهه با این بحران اقلیمی را بررسی و راهکارهای خود را ارایه کند. با تدوین این برنامه انتظار می‌رود بتوانیم راه حل‌هایی برای جلوگیری از توسعه‌های صنعتی که روند خشکسالی را تسریع کردند تدوین کنیم.

وی ادامه داد: سکونتگاه‌هایی جدید که بدون توجه به پدیده‌های اقلیمی و توجه به منابع آب مورد نیاز، شکل گرفتند یا شهرهایی که بدون توجه به ظرفیت‌های اقلیمی مناطق، توسعه پیدا کردند مورد توجه دکتر آخوندی وزیر راه و شهرسازی است. دوشنبه این هفته نیز جلسه‌ای در این زمینه داریم که تصمیمات مقتضی اتخاذ خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۶۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین خانه‌های جهان در ماه آوریل 2024 (+عکس)

 دوبسایت معتبر «دزین» مانند هر ماه گلچینی از بهترین خانه‌های رونمایی شده در ماه گذشتۀ میلادی را برای مخاطبان خود معرفی کرده است.

به گزارش فرادید، در بین خانه‌های جذاب و متفاوت این ماه، یک خانۀ باریک ژاپنی را داریم، به اضافۀ خانه‌ای در کانادا که عمداً ناتمام مانده و کلبه‌ای تک و تنها در سواحل اسکاتلند.

خانه‌ی ناتمام، کانادا، ساخت شرکت ورکشاپ آرکیتکچر

محبوب‌ترین خانه‌ی این ماه دزین، خانه‌ای پیش‌ساخته در انتاریو است که شرکت تورنتو ورکشاپ آرکیتکچر آن را ساخته است. 

داخل خانه عمدا به صورت یک ساختار ناتمام کار شده که به گفته معماران نتیجه یک نگرش خاص زیباشناسانه، کاهش مصالح و محدودیت بودجه است. 

خانه سنگی Caochan na Creige، اسکاتلند، ساخت ایزات آروندل

این خانه ساده در ساحل شرقی اسکاتلند واقع شده است است. استودیوی معماری ایزات آروندل برای کمک به تلفیق خانه با مناظر دراماتیک پیرامون، از یک ساختار چوبی و بلوک‌های قطوری از سنگ محلی استفاده کرده است. 

۲۷۰۰، ژاپن، آی‌جی‌آرکیتکتس

خانه‌های ژاپنی با محدودیت‌های فیزیکی همیشه مورد علاقه مخاطبان و کارشناسان دزین هستند، بنابراین جای تعجب نیست که این خانه در سایتاما با ۲.۷ متر عرض جزو پنج خانه برتر ماه آوریل دزین باشد. 

استودیوی محلی آی‌جی‌آرکیتکتس (IGArchitects) مجموعه‌ای از فضاهای نشیمن را در دو طبقه ترتیب داده با بتن اکسپوز که بطور برجسته، درون و بیرون خانه را می‌پوشاند.

ویلای کینگستون، انگلستان، ساخت معماران فلِچِر کرِین

ویلای کینگستون را استودیوی بریتانیایی فلِچِر کرِین به عنوان تکامل معاصر معماری معمولی حومه شهر در جنوب غربی لندن طراحی کرده است. 

این ویلا شکلی ساده با آرایش سه‌گوش و سایبانی از فلز برنزی در بالای ورودی و آجرکاری‌هایی با بافت کم‌رنگ در نما دارد؛ سبکی که معمارانش آن را «سنگین و در عین حال آرام» توصیف می‌کنند. 

دو خواهر، فنلاند، ساخت استودیوی معماری اِم‌اِن‌وای 

استودیوی معماری فنلاندی اِم‌اِن‌وای، این خانه تعطیلات چوبی را در سالو طراحی کرد تا دو خواهر بتوانند با هم اما در واحدهای جداگانه زندگی کنند. 

دو بلوک مستقل با یک تراس مرکزی به هم متصل می‌شوند و در انتهای غربی پنجره‌های بزرگی رو به دریا دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • طرح پهنه‌بندی حریم مشهد به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری رسید
  • بهترین خانه‌های جهان در ماه آوریل 2024 (+عکس)
  • تصویب طرح پهنه بندی حریم مشهد برای اولین بار در شورای‌عالی شهرسازی و معماری
  • جزئیات فعالیت ۴ کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی
  • چالش‌های معماری و شهرسازی ایران
  • اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در شاهرود
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • شلختگی در شهرسازی کشور مشهود است/ تکلیفمان روشن نیست
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد