Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ زمین لرزه 7.3 ریشتری 21 آبان در 11 کیلومتری بخش ازگله، 32 کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه تاکنون 620 کشته و 12 هزار و 386 مصدوم داشته است.
این زلزله به 10 شهرستان و یک هزار و 930 روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرده و براساس ارزیابی های صورت گرفته حدود 87 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی نیز آسیب کلی و جزئی دیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرماندار روانسر در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این شهرستان نیز در زلزله اخیر آسییب دید اما زیاد رسانه ای نشد، گفت: ما در این زلزله فوتی نداشتیم اما 48 تن مصدوم شدند که این افراد هم به صورت سرپایی درمان و از مراکز درمانی ترخیص شدند.
حسین ویسمرادی با بیان اینکه در حوزه این شهرستان مورد فوتی بر اثر زلزله نداشتیم، افزود: متاسفانه 12 تن از مردم شهرستان روانسر که در زمان وقوع زلزله در شهرستان های ثلاث باباجانی، سرپل و ذهاب و قصرشیرین بوده اند فوت کرده اند که آمار آنها در همان شهرستان ها ثبت شده است.
وی در ادامه به اقدام های انجام شده در شب زلزله نیز اشاره کرد و گفت: در همان شب وقوع زلزله ستاد مدیریت بحران در این شهرستان تشکیل و همه دستگاه ها و نیروهای مسلح به حالت آماده باش درآمدند، گفت: همان شب از 2 روستای شهرستان نیز بازدید کردیم و امور را کنترل و رصد می کردیم.
فرماندار روانسر به اعزام گروه های ارزیاب به مناطق روستایی شهرستان اشاره کرد و افزود: پس از ارزیابی معلوم شد که 60 واحد مسکونی روستایی در این شهرستان کاملا تخریب شده و نیاز به بازسازی دارد و 160 واحد نیز که سازه آن سالم اما غیرقابل سکونت تشخیص داده شده که باید تعمیر و بازسازی شود.
ویسمرادی با بیان اینکه اسکان اضطراری این خانوارها به وسیله چادر انجام شده است، گفت: برای خانوارهایی که مسکن آنها دچار آسیب شده، چادر، امکانات گرمایشی، پوشاک و خوراک تهیه شده و از طریق هلال احمر و موسسات خیریه ، مردم و شوراهای اسلامی امکانات مورد نیاز را در اختیار انها قرار می دهیم.
وی از اظهار همدردی و کمک های انسان دوستانه مردم ایران به مردم مناطق زلزله زده استان کرمانشاه نیز قدردانی کرد و گفت: مردم در این عرصه نیز بسیار خوش درخشیدند که جای قدردانی دارد.
او از مردم روانسر نیز قدردانی کرد و گفت: اگرچه این مردم خود نیز درگیر مشکلات و تبعات ناشی از زلزله بودند اما به کمک مردم مناطق دیگر زلزله زده شتافتند و حتی منازل خود را در اختیار خانواده های زلزله زده گذاشتند.
فرماندار روانسر همچنین به نصب کانکس در مناطق روستایی این شهرستان از روز چهارشنبه هفته گذشته خبر داد و گفت: برای 60 خانواری که منازل آنها خسارت دیده ، کانکس نصب می شود.
وی یادآوری کرد که تلاش ما نصب کانکس در روستاها تا 10روز آینده و قبل از آغاز شروع بارش ها است.
وی با بیان اینکه کار آوار برداری در روستاهای تخریب شده توسط بنیاد مسکن شروع شده، خواستار تسریع در عملیات آواربرداری شد و گفت: مردم برای تسریع در آواربرداری به فرمانداری مراجعه می کنند و انتظار دارند هرچه سریعتر داخل منازل خود بروند.
فرماندار روانسر در ادامه مبلغ کمک های دولت به زلزله زدگان را نیز تشریح کرد و گفت: در شهر 400 میلیون ریال تسهیلات بانکی و 60 میلیون ریال کمک بلاعوض و در روستا نیز 300 میلیون ریال تسهلات بانکی و 50 میلیون ریال بلاعوض در نظر گرفته شده است.
ویسمرادی اضافه کرد همچنین قرار است برای خانوارهایی که مستاجر هستند در روستا رقمی بین 20 تا 30 میلیون ریال و در شهر 50 میلیون ریال بابت اجاره پرداخت شود.
وی با بیان اینکه بنیاد مسکن واحدهای مسکونی روستایی را در متراژ 60 تا 70 متر مربع براساس اصولی مهندسی و مقاوم می سازد، گفت: میزان تسهیلات و کمک های بلاعوضی که دولت در نظر گرفته کفاف ساخت این واحدها را می دهد و اگر خانوارها علاقه مند هستند در متراژ بیشتری واحد مسکونی بسازند باید برای متراژ اضافی خود هزینه کنند.
فرماندار روانسر در بخش پایانی این گفت و گو استمهال تسهیلات بانکی را از انتظارات اصلی مردم این شهرستان دانست و گفت: استمهال تسهیلات مناطق زلزله زده قانون و مصوبه مجلس شورای اسلامی است که این اقدام در دستور کار دولت و استاندار کرمانشاه است.
ویسمرادی افزود: مصوبه استمهال از ستاد بحران استان به بانک های دولتی و غیردولتی ارسال شده و انتظار داریم براساس قانون به این مصوبه عمل کنند.
وی با بیان اینکه هنوز مشخص نشده که استمهال تسهیلات بانکی تنها مشمول خانواده هایی که دچار آسیب شده اند یا تمام آنهایی که تسهیلات دریافت کرده اند، گفت: باتوجه به اینکه همه مردم شهرستان به نوعی درگیر تنش روحی و مشکلات و آسیب های وارد شده براثر زلزله هستند درخواست می کنیم تمام تسهیلات گیرندگان مشمول این استمهال شوند.
وی اظهار کرد که بخش زیادی از تسهیلات پرداختی در شهرستان روانسر به تولیدکنندگان بخش های کشاورزی، دامداری و اقتصادی بوده و از این رو مردم توقع دارند تسهیلات آنها نیز مشمول استمهال شود.
وی استمهال تسهیلات مردم این شهرستان را در رونق اقتصادی و تولیدی منطقه مهم ارزیابی کرد و افزود: روانسر جزو شهرستان های کشاورزی و تولیدی استان محسوب می شود.

3033/8066 خبرنگار:فرزاد نویدی **انتشار دهنده:علی مولوی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۹۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه

محسن دارابی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با اشاره به آخرین وضعیت پرداخت تسهیلات سفر رئیس جمهور به استان، گفت : در سفر رئیس جمهور به استان ۶۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای بخش صنعت و معدن کرمانشاه مصوب شد که تا دی ماه ۱۴۰۱ تنها ۵۰ میلیارد تومان آن تعیین تکلیف شده بود، اما با عزم جدی که در مجموعه مدیریت استان در این خصوص شکل گرفت، اکنون ۴۴۰۰ میلیارد تومان از این تسهیلات مصوب، انعقاد قرارداد و پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه در مجموع تاکنون حدود ۶۰ درصد این تسهیلات پرداخت شده، ابراز امیدواری کرد ۴۰ درصد مابقی این تسهیلات نیز که پرونده‌های مربوط به آن در بانک‌ها قرار دارد، تا پاییز امسال تعیین تکلیف شود.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه تاکید کرد: تلاش شده این تسهیلات در اختیار واحد‌هایی قرار بگیرد که هم سرمایه‌گذار آن توانمندی مالی و فنی داشته باشد و هم پروژه برای اقتصاد استان مفید و اثرگذار باشد.

دارابی خاطرنشان کرد: در کنار تسهیلات بانکی مصوب سفر رییس جمهور، آورده قابل توجی نیز از سوی سرمایه‌گذاران طرح‌ها داریم و می‌توان گفت با این تسهیلات حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه به نتیجه خواهد رسید.

وی به وضعیت محدوده‌های معدنی استان نیز اشاره کرد و با بیان اینکه اکنون دیگر چیزی به عنوان پهنه معدنی که متقاضی نتواند درخواستی برای آن ثبت کند در استان نداریم، خاطرنشان کرد: ۹۰ محدوده معدنی قابل مزایده در استان داریم که سال گذشته ۵۷ مورد آن به مزایده رفت و از این تعداد ۱۹ مورد واگذار شد. امسال نیز بنا داریم مابقی محدوده‌ها را به مزایده بگذاریم.

به گفته مدیرکل صمت استان کرمانشاه چنانچه بعد از دو دوره مزایده هیچ برنده‌ای برای یک محدوده معدنی وجود نداشته باشد، طبق قوانین موجود به اولین متقاضی - که شرایط کافی و صلاحیت فنی و مالی متناسب با نوع ماده معدنی آن محدوده را دارد- واگذار خواهد شد.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه در ادامه از صادرات حدود ۳.۵ میلیارد دلاری کرمانشاه در سال گذشته خبر داد و عنوان کرد: از این میزان حدود نیمی از آن مربوط به واحد‌های تولیدی استان و یا فعالیت تجار ما بوده و نیم دیگر آن فقط از مرز‌های ما عبور کرده و خدمات گرفته است.

وی از هدفگذاری برای رشد ۲۳ درصدی صادرات استان در سال جاری یاد و ابراز امیدواری کرد صادرات سال ۱۴۰۳ کرمانشاه به بالغ بر چهار میلیارد دلار برسد.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه با بیان اینکه در کنار صادرات باید به واردات و برقراری موازنه بین صادرات و واردات نیز توجه داشته باشیم، گفت: بر اساس قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری و ملوانی)، تخفیفاتی برای واردات در نظر گرفته شده که استان کرمانشاه نیز باید از این ظرفیت استفاده کند و این امر می‌تواند در رونق واردات استان موثر باشد.

نکته مهم دیگری که مدیرکل صمت استان کرمانشاه به آن اشاره کرد لزوم ثبت آمار تولید واحد‌های صنعتی در سامانه جامع تجارت برای «ثبت سفارش» بود و گفت: چنانچه واحد‌های صنعتی آمار تولید خود را ثبت نکنند، امکان ثبت سفارش برای مواد اولیه، تجهیزات و ماشین آلات را نخواهند داشت.

به گفته مدیرکل صمت استان کرمانشاه، هدف از این طرح مدیریت ذخایر ارزی کشور و اختصاص ارز به واحد‌هایی است که واقعا در زمینه تولید فعال هستند.

دارابی در ادامه از نامگذاری امسال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» یاد کرد و افزود: جهش تولید یعنی کار‌هایی متفاوت با آنچه که در گذشته بوده را انجام دهیم.

وی رونق تولید، اشتغال و صادرات را از وظیفه یک دستگاه به تنهایی خارج دانست و با بیان اینکه تمام ارکان اجرایی استان باید برای تحقق جهش تولید و اشتغال پای کار بیایند، عنوان کرد: تمام دستگاه‌ها در حوزه مالیات، بیمه، تامین اجتماعی، دستگاه‌های خدمت رسان، دستگاه‌های قضایی و نظارتی، بانک‌ها و ... در این خصوص مسئولیت دارند.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه بر لزوم پرهیز از عملکرد جزیره‌ای و بخشی نگری و اهمیت وجود نگاه سیستماتیک و پیوسته برای پیشبرد امور تاکید کرد و گفت: مسیر توسعه هر استان از دیدگاه مدیران آن استان می‌گذرد و هرچقدر این نگاه به سمت بهبود فضای کسب و کار و تسهیل‌گری باشد، کار آسانتر خواهد شد و قطعا با تنگ کردن فضا راه به جایی نخواهیم برد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • رشد ۴۴ درصدی مبلغ تسهیلات پرداختی در سال ۱۴۰۲
  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی بویراحمد
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • همایش روز شوراهای خراسان جنوبی برگزار شد
  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان
  • به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه