Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حکمی "دکتر مصطفی مطلبی" را به سمت "سرپرست پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری" منصوب کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، متن کامل این حکم به شرح زیر است:

«جناب آقای دکتر مصطفی مطلبی

با سلام،

با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب جناب عالی و بر اساس پیشنهاد معاون محترم پژوهش و فناوری، به موجب این حکم به سمت سرپرستی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری منصوب می‌شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتظار می‌رود با توکل به خداوند سبحان مأموریت‌ها و وظایف محوله را بر پایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های مصوب دولت تدبیر و امید و برنامه‌های ارائه شده به مجلس محترم شورای اسلامی به انجام رسانید.

امید است با رعایت منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در حفظ بیت المال و اعمال سیاست‌های مؤثر به منظور صرفه‌جویی در هزینه‌ها، پرهیز از تجمل‌گرائی، تقویت نظم و انضباط اداری و رعایت دقیق مقررات مالی و ارتقای علمی، فرهنگی و اجتماعی آن پژوهشگاه نهایت کوشش و اهتمام خویش را به کار برید.»

دکتر مصطفی مطلبی متولد سال ۱۳۳۸، فارغ‌التحصیل رشته ژنتیک ملکولی از دانشگاه بیرمنگهام انگلستان و استاد پایه ۳۶ پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری است. وی افزون بر راهنمایی بیش از ۸۰ رساله دکتری و پایان نامه کارشناسی ارشد در رشته های مرتبط با تخصص خود، حدود ۱۰۰ مقاله علمی، پژوهشی در مجلات معتبر ملی و بین المللی منتشر کرده و بیش از ۱۸۲ مقاله کامل و خلاصه مقاله در کنفرانس ها و همایش های معتبر ملی و بین المللی در زمینه آنزیم های صنعتی، مطالعه مکانیسم های بیماریزایی قارچ های گیاهی و همچنین روش ها و ژن های درگیر در ایجاد مقاومت در گیاهان علیه بیماری های قارچی ارائه کرده است.

مطلبی دارای سابقه عضویت در انجمن های بیوتکنولوژی، ژنتیک و زیست شناسی ایران و نیز هیات تحریریه سه مجله علمی- پژوهشی بوده و به عنوان استاد نمونه پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری برگزیده شده است.

وی در حوزه پژوهشی نیز به عنوان مجری و یا همکار اصلی در ده‌ها طرح تحقیقاتی و پژوهشی مشارکت داشته که حاصل نتایج آنها، علاوه بر تربیت نیروهای متخصص و انتشار مقالات علمی متعدد، دستیابی به تولید عوامل بیوکنترل علیه قارچ های بیماریزای گیاهی و نیز کلزای مقاوم به بیماری ها است. دکتر مطلبی همچنین مشارکت اصلی در ترجمه سه کتاب در زمینه های تخصصی در رشته ژنتیک ملکولی را در کارنامه خود دارد.

در حوزه آموزشی نیز علاوه بر تدریس در مقاطع مختلف و دوره های متنوع مرتبط با زیست شناسی، ژنتیک و زیست فناوری در دانشگاه های رازی، همدان، تربیت مدرس و پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، سهم بسزایی در ایجاد و راه اندازی دوره های کارشناسی ارشد و دکتری علوم سلولی و ملکولی داشته است.

مطلبی همچنین افزون بر فعالیت های آموزشی و پژوهشی از سوابق اجرایی خوبی نیز برخوردار است. مدیر گروه زیست شناسی، ریاست دانشکده علوم، معاون آموزشی، معاون پژوهشی دانشگاه، مدیر گروه زیست فناوری، مشاورعالی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری و نیزعضویت در هیات امنای این پژوهشگاه از جمله سوابق اجرایی وی به شمار می‌رود.

پیش از این دکتر محمدرضا زمانی، مسئولیت ریاست پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری را برعهده داشت. دکتر زمانی هفته گذشته با حکم وزیر علوم به سمت سرپرست دانشگاه پیام‌نور منصوب شد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۳۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور

ایسنا/خراسان رضوی رئیس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان گفت: جهاددانشگاهی آمادگی کافی برای بازتعریف نقش خود نه تنها در صنعت غذا بلکه در شاخه‌های مختلف صنعت را داراست و این آمادگی را اعلام می‌کند.

مسعود ابراهیمی امروز ۱۳ اردیبهشت در اولین رویداد ملی فبین‌فود که در هتل پردیسان مشهد برگزار شد، ضمن تشکر از جهاد دانشگاهی خراسان رضوی که میزبان این رویداد ملی است، اظهار کرد: جهاددانشگاهی نیازی به معرفی ندارد، اما لازم به ذکر است که طی چهار دهه گذشته این نهاد خدمات مفید و موثری را به کشور عرضه کرده و در حوزه‌های علمی، فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و فناوری سعی در رفع نیازهای جامعه داشته است‌.

وی بیان کرد: در رویکردی جدید و نو در حوزه فناوری، جهاددانشگاهی مصمم است که به شکل موثرتر و پررنگ‌تری جایگاه خود را در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور بازتعریف کند و نقش‌آفرین موثری در این زمینه باشد. ما به عنوان نهاد واسط دانشگاه‌ها، مراکز علمی، نهادهای سیاست‌گذار و نهادهای تامین مالی نقشی کلیدی برای خود تعریف کرده‌ایم تا بتوانیم این نهادها را برای رفع نیاز جامعه گرد هم آوریم و با هم متصل کنیم. این رویداد ملی مبتنی بر این نگاه شکل گرفته است و منشاء آن آزمایشگاه ساخت سریع در حوزه صنایع غذایی است.

رئیس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان عنوان کرد: این اولین آزمایشگاه ساخت سریع در حوزه مواد غذایی در سطح کشور است. امیدواریم منشاء اثرات مفید و سازنده‌ای در این عرصه شود و مثال خوبی برای تکثیر در سطح کشور باشد. همچنین جهاددانشگاهی آمادگی کافی برای بازتعریف نقش خود نه تنها در صنعت غذا بلکه در شاخه‌های مختلف صنعت را داراست و این آمادگی را اعلام می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • باکتری‌ها برای ما رشته سیم رسانا می‌سازند
  • هم اندیشی بین المللی اصحاب ادیان و مساله غزه برگزار می شود
  • اولین انتصاب در استقلال؛ حجازی برگشت!
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب و تجزیه می‌کند
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب می‌کند
  • ۵ انتصاب توسط استاندار کرمانشاه
  • انتصاب ۳ معاون فرماندار و ۲ بخشدار در استان کرمانشاه
  • اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران افتتاح می‌شود
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور