Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرضا - معاون پژوهشی دانشگاه شهرضا گفت: دانشگاه دارای فصلنامه یا ماهنامه تخصصی پژوهشی نیست و جای خالی آن احساس می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان شهرضا، پژوهش مهمترین رکن مراکز علمی و دانشگاهی است تا آنجا که بی توجهی به آن دانشگاه را به نهادی مصرف کننده فرآورده‌های علمی تبدیل می‌کند که در کوتاه مدت از غافله علم و پژوهش عقب می‌ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲۱ تا ۲۷ آذرماه به عنوان هفته ملی پژوهش و فن آوری نامگذاری شده است، این هفته فرصتی است تا مهمترین فرصت‌ها و تهدیدات دانشگاه‌ها و مراکز آموز عالی در حوزه پژوهش مورد نقد و بررسی قرار گیرد.

با دکتر صادق مطهر - معاون پژوهشی دانشگاه شهرضا گفت و گویی انجام دادیم تا با امکانات پژوهشی و جایگاه علمی این دانشگاه بیشتر آشنا شویم:

میزان اعتبارات دانشگاه شهرضا در حوزه پژوهش در سال‌های ۹۵ و ۹۶ چه میزان بوده است؟

به دلیل محدودیت‌های مالی که در سال‌های اخیر دولت با آن مواجه بوده است، دانشگاه شهرضا هم متأسفانه نتوانسته است مانند بسیاری از دانشگاه‌های دیگر ردیف بودجه پژوهشی خود را به طور کامل جذب و تخصیص دهد، اما این دلیل بر کم اهمیت شمردن پژوهش نبوده است.

با تصویب آیین نامه پژوهانه اعضای هیات علمی در سال جاری اعتبار پژوهشی (گرنت) به اعضای هیات علمی پرداخت می‌شود که می‌توانند از آن در پیشبرد اهداف پژوهشی خود استفاده کنند. همچنین اگر هر عضو هیأت علمی مقاله‌ای در مجلات معتبر چاپ کند مبلغی به عنوان تشویق به وی پرداخت می‌شود.

آیا فصلنامه یا ماهنامه تخصصی و پژوهشی توسط دانشگاه چاپ و منتشر می‌شود؟ اگر اینگونه است آیا تاکنون این فصلنامه در پایگاه های علمی معتبر جهانی نمایه شده است؟

خیر این دانشگاه دارای فصلنامه یا ماهنامه تخصصی پژوهشی نیست و جای خالی آن احساس می‌شود.

امکانات پژوهشی این دانشگاه در زمینه آزمایشگاه‌های تخصصی و کتابخانه‌ها چیست؟

این دانشگاه حدود ۲۰ آزمایشگاه دارد که در شبکه آزمایشگاه‌های علمی ایران (شاعا) ثبت شده است. این آزمایشگاه‌ها موضوعات متعدد در برق، الکترونیک، اتوماسیون و مکانیک را شامل می‌شوند. باتوجه به تخصص اعضای هیات علمی دانشگاه، در حال حاضر راه اندازی آزمایشگاه انرژی و شبکه‌های هوشمند و همچنین مرکز مدل‌سازی، شبیه سازی و بهینه‌سازی در دستور کار قرار دارد.

تاکنون چه تعداد مقاله پژوهشی با موضوع معضلات عمده شهرستان از جمله بیکاری و معضلات اجتماعی یا پروژه‌های فنی مهندسی تهیه شده است؟

مذاکرات مختلفی با نهادهای مختلف شهرستان از جمله آب و فاضلاب و شرکت گاز برای رفع مشکلات موجود داشته‌ایم. همچنین با همکاری اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان مشغول ثبت نام برای برگزاری یک دوره آموزش مهارت‌های کارآفرینی برای صنعتگران و دانشجویان هستیم.

اعتقاد ما در دانشگاه شهرضا این است که برای حل معضل بیکاری باید مهارت‌های کسب و کار را آموزش دهیم و دولت هم موانع را برطرف کند. امیدواریم در آینده بتوانیم در این زمینه‌ها پژوهش‌هایی از جانب دانشگاه شهرضا ارائه شود.

تاکنون چند مقاله ISI توسط دانشجویان یا اعضای هیئت علمی این دانشگاه ارائه شده است؟

از اساتید این دانشگاه تاکنون حدود ۲۰ مقاله که در پایگاه‌های معتبر علمی از جمله ISI نمایه شده است، چاپ کرده‌اند که برخی از آنها از جمله مقالات با استناد بوده‌اند.

پایه علمی اعضای هیئت علمی این دانشگاه در چه رتبه‌ای است و آیا در مدت فعالیت این دانشگاه اساتید دانشگاه شهرضا ارتقا رتبه داشته‌اند؟

اعضای هیأت علمی دانشگاه شهرضا در مرتبه استادیار هستند و برخی از اساتید که فعالیت‌های پژوهشی قابل قبول ارائه کردند درخواست ارتقا داده‌اند که در حال بررسی است.

مهمترین اهداف و چشم اندازه های این دانشگاه در حوزه پژوهشی چیست؟آیا سند راهبردی در این خصوص تدوین شده است؟

برنامه راهبردی پنج ساله دانشگاه شهرضا تدوین شده است که پس از تأیید مراجع زیربط، اکنون در وزارت علوم در حال بررسی است. چشم انداز دانشگاه شهرضا در افق چشم‌انداز۱۴۰۰، دانشگاهی، پرورش دهنده دانش‌آموختگانی خلاق و کارآفرین است که در  تولید علم در سطح استان و کشور نقش مؤثر داشته باشند.

همچنین، دانشگاه شهرضا به‌عنوان تنها مرکز آموزش عالی دولتی واقع در جنوب استان اصفهان و با  برخورداری از کارکنان و مدیران متعهد می‌کوشد با التزام به اصول متعالی دین مبین اسلام و با اتکا به سرمایه‌های انسانی و اجتماعی کارآمد، ضمن رعایت اخلاق حرفه‌ای و باتوجه به مزیت‌های نسبی منطقه به پرورش انسان‌های توانمند، خلاق، متخصص، پژوهشگر و کارآفرین در حیطه دانش‌های مهندسی، علوم اجتماعی، ریاضی و هنر بپردازد و با تقویت پژوهش‌های کاربردی و ارتباط با جامعه محلی بتواند پاسخ‌گوی نیازهای استان و منطقه در جهت بهبود فضای کسب‌ و کار و کارآفرینی باشد.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۳۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، جلسات هیأت ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی برگزار و با ارتقا مرتبه علمی ۱۰ عضو هیأت علمی به استادی موافقت شد.

در این جلسات با ارتقا مرتبه علمی دکتر مژگان امتیازجو عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، دکتر سیدمسلم سیدالحسینی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، دکتر مهدی شمسایی مهرجان عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، دکتر شهرام صداقت حور عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، دکتر صدیقه میرابوطالبی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، دکتر سعید کامیابی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، دکتر مریم قراچورلو عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، دکتر نادر جعفرنیا دابانلو عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، دکتر علی خادمی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه و دکتر زهره مشکاتی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان به مرتبه استادی موافقت شد.

مژگان امتیاز جو با مدرک دکتری تخصصی زیست شناسی دریا، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است که دارای بیش از ۱۶۰ مقاله، ۳ کتاب و سه اختراع «پکیج ها و ستون های میکروبی تثبیت شده حدف آلاینده فلز سنگین جیوه ( فیلتر زیستی) از صنایع»، «مکمل غذایی پرورش ماهی قزل الای رنگین کمان جهت از بین بردن سلول های سرطانی پوست با استفاده از اسپیرولینا» و «شیرغنی شده با نانوحامل های لیپیدی حاوی ترکیبات زیست فعال دریایی» است.

سید مسلم سیدالحسینی دارای مدرک دکتری تخصصی شهرسازی، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد است که دارای ۲ ایده ثبت شده، ۱۳ طرح پژوهشی،۱۲۷ مقاله ISI ، علمی پژوهشی است.

مهدی شمسایی مهرجان با مدرک دکتری تخصصی شیلات، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای بیش از ۱۸۰ مقاله ISI، علمی ـ پژوهشی و است. وی همچنین ۷ کتاب و بیش از ۶ اختراع است.

شهرام صداقت‌حور با مدرک دکتری باغبانی، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت است که دارای ۵ جلد کتاب، بیش از ۱۰۰ مقاله علمی پژوهشی، ISI و ۹ طرح پژوهشی است.

صدیقه میرابوطالبی با مدرک دکتری فیزیک عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است که دارای ۴۴ مقاله ISI، ۱۴ مقاله علمی پژوهشی، ۷ طرح و یک کتاب است.

سعید کامیابی با مدرک دکتری جغرافیای طبیعی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی، ۶ کتاب و ۱۰ طرح پژوهشی است.

مریم قراچورلو با مدرک دکتری مهندسی کشاورزی ـ علوم و صنایع غذایی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای ۵۴ مقاله ISI، بیش از ۷۰ مقاله علمی پژوهشی، ۵ کتاب و ۳ طرح پژوهشی است.

نادر جعفرنیا دابانلو با مدرک دکتری برق عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی، ۱۶ کتاب و ۶ اختراع در زمینه مهندسی پزشکی است.

علی خادمی با مدرک دکتری تخصصی روان‌شناسی عمومی، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه است که دارای بیش از ۱۷۰ مقاله ISI و علمی پژوهشی، ۱۹ طرح پژوهشی و ۸ کتاب است.

زهره مشکاتی با مدرک دکتری تخصصی تربیت بدنی و علوم ورزشی، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی و ۱۰ طرح پژوهشی درون و برون دانشگاهی و ۷ جلد کتاب است.

کد خبر 6091928

دیگر خبرها

  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد/معرفی جوان ترین و پیرترین استاد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران ۱۲ اردیبهشت در قم برگزار می‌شود
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم