Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیراز- ایرنا- جشنواره هنری، فیلم، داستان و خوشنویسی از سری برنامه های شیراز پایتخت جوانان جهان اسلام با عنوان صلح، ارزش های اخلاقی و انسانی در شیراز آغاز شد.

به گزارش ایرنا دبیر اجرایی شیراز پایتخت جوانان جهان اسلام، روز یکشنبه در آیین افتتاحیه این جشنواره که با حضور میهمانان خارجی و داخلی در محل حوزه هنری شیراز برگزار شد، افزود: هدف از برگزیده شدن شیراز به عنوان پایتخت جهان اسلام، نشان دادن ظرفیت های گردشگری به ویژه در بحث یادمان های تاریخی و کهن مذهبی و ملی استان فارس به مسلمانان سایر کشور های جهان اسلام به ویژه جوانان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علی رضایی، ادامه داد: در بخش فیلم کوتاه این جشنواره، 153 اثر و در بخش داستان کوتاه 103 اثر از هنرمندان کشورهای مختلف اسلامی و اروپایی به دبیرخانه حوزه هنری استان فارس ارسال شد که پس از داوری در بخش های مختلف نفرات برتر مشخص شدند.
وی بیان کرد: همچنین در بخش خوشنویسی این جشنواره بیش از 10 نفر از خوشنویسان کشورهای مختلف به صورت زنده کارهای خوشنویسی خود را ارایه می دهند.
او گفت: بیش از 15 نفر از هنرمندان افزون بر 20 کشور جهان اسلام در این جشنواره شرکت کرده اند که در آیین اختتامیه
این رویداد هنری از نفرات برگزیده با اهدای تندیس سرو ناز (از نماد های تاریخی شهر شیراز) و جوایز نقدی تجلیل خواهد شد.
رضایی ادامه داد: آیین اختتامیه جشنواره هنرهای زیبای شیراز پایتخت جوانان جهان اسلام به همراه مراسم اختتامیه شیراز پایتخت جوانان جهان اسلام، روز بیست و هشتم آذر ماه جاری در محل هتل هما و با حضور سفیر الشاد اسکندرف، رئیس مجمع جوانان سازمان کنفرانس اسلامی، وزیر ورزش و جوانان و شماری از مقام های کشوری و استانی در شیراز برگزار خواهد شد.
دبیر اجرایی شیراز پایتخت جوانان جهان اسلام، در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه متاسفانه امروز بسیاری از کشورهای اسلامی و امت اسلام با بحران های چند وجهی و ریشه دار مواجه هستند گفت: فرقه گرایی، تروریسم و جنگ های داخلی موجب از هم پاشیده شدن اقتصاد برخی از کشورهای جهان اسلام شده و ما باید بکوشیم با شعار صلح، دوستی و برابری در جهان، چهره واقعی اسلام را به دنیا نشان دهیم.
رضایی در مورد برگزیده شدن شهربیت المقدس به عنوان پایتخت جوانان جهان اسلام در سال 2018 نیز بیان داشت: ما تمام تجربیات خود را در اختیار دبیرخانه جهانی قرار خواهیم داد تا جوانان مظلوم و ستمدیده فلسطین بتوانند شایستگی های خود را بیشتر نشان دهند.
پانزدهم مهرماه سال 95 در نشست نهایی سومین اجلاس وزرای کشورهای جهان اسلام که درشهر استانبول ترکیه برگزار شد، شهر شیراز به عنوان پایتخت جدید جوانان جهان اسلام در سال 2017 معرفی شد.
پرچم پایتختی جوانان جهان اسلام، شانزدهم بهمن ماه سال 95 درآیین ویژه ای در مقابل آرامگاه حافظ در شیراز برافراشته شد.
7368 /6118 /2027
خبرنگار: حمیدرضا خلیقی ** انتشار دهنده: پرویندخت پاردسویی شیرازی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۶۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، مجید منادی صبح امروز شنبه در اولین محفل شعر ارادت رضوی که در هویزه برگزار شد، بیان کرد: در استان خوزستان ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی برگزار شده و جشنواره امروز پا گرفته و به جشنواره نامدار و شناسنامه داری تبدیل شده که در سراسر کشور اهالی شعر، فرهنگ و ادب در وزارت ارشاد و دیگر وزارت‌ها و دستگاه‌ها همه آن را به این نام می‌شناسند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه این استان دروازه ورود تشیع به کشور و قدمگاه آقا امام رضا (ع) است، عنوان کرد: همه شهرهای خوزستان معطر به عطر آقا امام رضا (ع) است به همین دلیل سال گذشته این موضوع را مطرح کردیم که با توجه به ظرفیت عظیم و بزرگی که در شعر و ادب استان خوزستان به ویژه در بخش شعر عربی وجود دارد، چرا صرفاً یک یا دو شهر میزبان باشند.

منادی ادامه داد: اگر در استان خوزستان بتوانیم موضوع شعر عربی، ادب و فرهنگ شیعی و ولایی را با زبان عربی منتقل و مطرح کنیم و آنطور که باید خدمتگزاری و شکوفایی انجام شود، آنگاه می‌تواند دریچه‌ای برای ارتباط با کل جهان اسلام و دنیای اسلام باشد.

وی افزود: امروز شاهد هستیم در دوره‌ای که ایران اسلامی به دلیل فرهنگ حسینی و رضوی که در میان مردمش وجود دارد، مقابل رژیم غاصب صهیونیست می‌ایستد و به او سیلی تاریخی می‌زند، لذا این مساله یک مساله هویتی است که باید سر دست گرفته و آن را مطرح کنیم تا جوان‌های ما دچار خودکم بینی یا اندیشه‌های انحرافی نشوند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان اظهار کرد: جوان‌های ما باید متوجه باشند که قدرت، هویت و آن فرهنگی که آنها را در دنیا سربلند و عزتمند می‌کند کدام فرهنگ، تاریخ و هویت است و این هویت ولایی را داشته باشیم که اگر رشد پیدا کرد و شکوفا شد، دریچه‌ای ارزشمند برای گفت‌وگو با جهان اسلام خواهد بود.

منادی گفت: نگاه ملت‌ها و مردم مسلمان در سراسر کشورهای اسلامی قبل و بعد از عملیات وعده صادق را که بررسی کنید، مشاهده می‌کنید که ایستادگی در مقابل ظلم و فساد مربوط به فرهنگ حسینی و رضوی است که ما مردم خوزستان افتخار داریم بگوییم این استان قدمگاه آقا امام رضا (ع) است.

وی بیان کرد: امسال همچو سال گذشته، روند جدید جشنواره شعر رضوی در حال اجرا است به این صورت که اغلب شهرستان‌های خوزستان به نوعی میزبان جشنواره بین‌المللی شعر رضوی باشند تا بتوانیم فضایی را ایجاد کنیم که از ادب، فرهنگ، شعر، محصولات فرهنگی و هویتی در شهرهای و برنامه‌های مختلفی را استفاده کنیم.

کد خبر 6089944

دیگر خبرها

  • در جشنواره شکوفه‌های بادام ‌شهر زیبای دژکرد چه گذشت؟
  • تونس حوزه هنری را نماینده تئاتر ایران می‌داند/مفاهیم مشترک تئاتری
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر زیبای دژکرد
  • همکاری سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و اداره کل هنرهای نمایشی برای تولید آثار نمایشی
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در خوزستان
  • آغاز نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری آذربایجان‌غربی
  • تفاهم ارتش واداره‌کل هنرهای نمایشی درحمایت از نمایشنامه‌های برتر
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • گروه های جشنواره هنرهای نمایشی مازندران معرفی شدند
  • جشنواره توانمندی‌های بومی، محلی و ورزشیِ روستاییان در اسلام آباد مغان