Web Analytics Made Easy - Statcounter


معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران بر ضرورت توسعه حمل و نقل عمومی و تسریع در روند نوسازی تاکسی های فرسوده و ناوگان اتوبوسرانی پایتخت تاکید کرد.

به گزارش امتداد نیوز، محسن پور سید آقایی گفت: در تقویم کشور ۲۶ آذرماه به پاس خدمات ناوگان خستگی ناپذیر حمل و نقل و برای آگاهی هر چه بیشتر جامعه با نقش و جایگاه این بخش در اقتصاد، به عنوان «روز حمل و نقل» انتخاب شده تا ضمن قدردانی از خدمات ارزشمند دست اندرکاران این حوزه، بازنگری نیز در نیازها و مشکلات این بخش صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.

وی در ادامه بر ضرورت توسعه حمل و نقل همگانی به عنوان نیاز ضروری شهر تاکید کرد و گفت: یکی از مهمترین دغدغه های مجموعه مدیریت شهری نوسازی و گسترش ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت است. متأسفانه به دلیل کمبود بودجه و اعتبار، ناوگان حمل و نقل عمومی در کل کشور دچار فرسودگی است که ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت  نیز از این قاعده مستثنی نیست.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه اولویت ما به منظور مدیریت ترافیک پایتخت توسعه مترو خواهد بود، اظهارکرد: توسعه ناوگان حمل ونقل ریلی و کاهش سرفاصله حرکت قطارهای مترو در اولویت قراردارد، اما تامین ایمنی خطوط و افزایش عملکرد بهره برداری از آنها در درجه اول اهمیت است.

به گفته پورسیدآقایی به جای افزایش کمی صرف یعنی افزایش تعداد ایستگاه و خطوط مترو، تجهیز ناوگان و افزایش بهره وری از خطوط مترو در دستور کار قرار دارد.

معاون شهردار پایتخت با تاکید بر لزوم ارتقا کمیت و کیفیت توام گفت : رویکرد ما در این دوره فارغ از ارتقا سخت افزاری خطوط مترو بوده و به دنبال افزایش کیفیت خدمات رسانی و ارتقا عملکرد بهره وری خواهیم بود. در عین حال توسعه سخت افزاری مترو نیز در خلال تامین ناوگان صورت می گیرد؛ اینکه قطار خط دیگری را صرف راه اندازی خطوط جدید مورد استفاده قرار دهیم حتماً بهره وری مناسب از توسعه مترو را به دنبال نخواهد داشت.

پورسیدآقایی با بیان اینکه در مقابل وقت مردم و تمامی مشکلات ناشی از ترافیک، آلودگی هوا و حتی در ابعاد اجتماعی این معضلات خود را مسوول می دانیم، گفت: رنج مردم رنج ماست به همین منظور حتما تلاش خواهیم کرد همسو با شهروندان و به عنوان زبان گویای مردم، در جهت رفع مشکلات ترافیکی و ارتقا فرهنگ ترافیک پایتخت گام برداریم .

وی با اشاره به اینکه ترافیک و آلودگی هوا تنها مشکل شهرتهران نیست بلکه بسیاری از شهرهای بزرگ دنیا وضعیتی مشابه و حتی بدتر از این شهر داشته اند، تصریح کرد: با برنامه ریزی دقیق و استفاده از تجربیات جهانی توسعه حمل و نقل عمومی و ارتقای فرهنگ استفاده از حمل ونقل عمومی می توان ترافیک و آلودگی هوای تهران را کاهش داد و مدیریت کرد. به عبارت ساده تر باید برنامه ریزی ها و سیاست ها در جهت صحیح هدف گذاری شوند و قطعاً با استفاده از تجربیات جهانی و تکنولوژی های برتر دنیا به نتیجه خواهیم رسید.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در ادامه به نقش آی.تی در مدیریت ترافیک اشاره کرد و گفت: به طور حتم آی.تی در برنامه ریزی های حمل ونقل و ترافیک شهرتهران جایگاهی ویژه خواهد داشت .

true برچسب ها : تاکسیرانی شرکت مترو تهران محسن پورسید آقایی true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۷۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازنگری در مکان‌یابی پل‌های عابر پیاده در قم/۱۰ پل عابر پیاده مکانیزه اجرایی می‌شود

 رضا خانه‌زاد یزدی،معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم  در جلسه شورای مدیران شهرداری قم که در سالن رضوان برگزار شد، با اشاره به مکانیزه سازی پل‌های عابر پیاده در شهر قم اظهار کرد: در نظر داریم مکان‌یابی این پل‌ها را نیز بازنگری کنیم.

 وی با بیان اینکه پل‌هایی که نصب می‌شود باید بر اساس مطالعات مکان‌یابی شود، افزود: بر اساس این مطالعات تعداد واقعی پل‌های عابر پیاده موردنیاز در شهر قم شناسایی خواهد شد. 

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم خاطرنشان کرد: مطابق آیین‌نامه‌های جدید، پل‌های عابر پیاده باید در معابری با شرایط خاص ایجاد شود و در باقی موارد باید عبور همسطح عابر به‌صورت ایمن برنامه‌ریزی شود.

 خانه‌زاد یزدی با اشاره به برگزاری مناقصه مکانیزه سازی پل‌های عابر پیاده در اردیبهشت‌ماه گفت: ۱۰ دستگاه پل عابر پیاده برای مکانیزه کردن در دستور کار قرار دارد که انشعاب برق به‌صورت کامل ایجاد شده و برای خرید آسانسور‌ها معاونت فنی و عمرانی در حال اقدام است.

 به گفته وی، تا دو هفته دیگر، پروژه‌ها به پیمانکار منتخب واگذارشده است و مکانیزه کردن پل‌های عابر پیاده دارای اولویت پیگیری خواهد شد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم با اشاره به مطرح‌شدن ابهاماتی درباره ضرورت احداث تقاطع غیر همسطح میدان سپاه گفت: دو مشاور بر این پروژه کار کرده و مطالعات جامع خردنگر و کلان نگر انجام شده است؛ با توجه به وضعیت معابر اطراف، گزینه دیگری جز احداث تقاطع غیرهمسطح در این نقطه از شهر قم نداریم.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • ورود اتوبوس‌های نو­ به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت
  • اضافه شدن ۳۷ دستگاه ون و اتوبوس به ناوگان حمل و نقل بندرعباس
  • مشخصات خودروی برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی اعلام شد
  • ۶ خطه شدن دو آزادراه در اصفهان/ ایمنی در همه کارها اولویت دارد
  • اعلام مشخصات تاکسی‌های برقی/ سقف تعداد تاکسی‌های برقی متناسب با زیرساخت شهر‌ها
  • بازنگری در مکان‌یابی پل‌های عابر پیاده در قم/۱۰ پل عابر پیاده مکانیزه اجرایی می‌شود
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • چاره‌اندیشی کوتاه مدت ترافیکی برای میدان سپاه قم
  • افزایش و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی احترام به شهروندان است
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد