Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان کل کشور گفت: برخی مقامات و کسانی که باید دلسوزانه در عرصه مبارزه با قاچاق فعال باشند، خودشان یا فرزندانشان یا کسانی که به آنها وابسته به نحوی در قاچاق سهم دارند.

خبرگزاری فارس: حجت الاسلام محمدجعفر منتظری در همایش تخصصی پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی استان های سراسر کشور که صبح امروز برگزار شد، گفت: اهمیت اقتصاد برای هر کشور امری بدیهی است و قطعا داشتن اقتصادی پویا مولفه ها و آسیب هایی هم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سالهاست استکبار جهانی و در رأس آن آمریکا یکی از راه های مبارزه با کشور را مبارزه اقتصادی از طریق تحریم انتخاب کرده اند تا به ارکان نظام آسیب جدی وارد کنند.

منتظری گفت: آنها دیدند جنگ نظامی فایده ای ندارد و گروه هایی مثل داعش علی رغم سه سال تلاش موفق نشدند و پوزه آنها به خاک مذلت کشیده شد. آنها وقتی از جنگ نظامی نتیجه نگرفتند به سراغ اقتصاد و فرهنگ ما آمدند.

دادستان کل کشور تصریح کرد: یکی از راه های ضربه زدن به کشور، آسیب زدن به پایه های اقتصاد مقاومتی و تعطیلی کارخانجات و کارگاه هایی که برای مردم اشتغال زا است. غرب با برنامه ریزی حساب شده در کانون های فکر و اندیشه کار می کنند که یکی از این اقدامات وارد کرد کردن قاچاق کالا است.

وی ادامه داد: ما همه کارها را متوجه دشمن نمی کنیم، آنها یک راه هایی را باز می کنند، نباید فراموش کنیم که نفوذی های آنها در کشور هم برنامه ها را تسهیل می کنند، برخی هم ناخواسته با منفعت طلبی ها و سودجویی ها جاده صاف کن اهداف و برنامه های دشمن می شوند.

منتظری گفت: بحث مشکلات اقتصادی امروز در کشور ما یک امر پنهان و ناشناخته نیست، برخی به صراحت بیان می کنند، کسانی که دست اندرکار مسائل کشور هستند این موضوع را به صراحت می گویند.

وی افزود: در برخی جلسات که شرکت می کنیم شاهد این حقیقت تلخ هستیم و مبارزه با این مشکل راهکار دارد و هیچ مشکلی در نظام جمهوری اسلامی نیست که حل نشود.

دادستان کل کشور گفت: مسأله مبارزه با قاچاق کالا و ارز را نباید کوچک بشماریم، قطعا ورود نیازمندی های مردم وقتی غیرقانونی صورت گیرد می تواند به اقتصاد و اشتغال و سلامت بازار و بخش اداری آسیب بزند و باید تمام تلاش خود را به کار ببریم که این مشکل را به صفر یا به حداقل برسانیم.

وی ادامه داد: ما در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز با وجود تمام مراقبت هایی که می شود شاهد ورود کالاهای قاچاق با حجم وسیع از مرزهای رسمی و غیررسمی کشور هستیم.

منتظری گفت: افزایش کشفیات کالای حاکی از چیست؟ اینکه نگذاشتیم کالاها وارد بازار شود یا اینکه به میزان افزایش کشف افزایش ورودی هم داشته ایم؟ این دقیقا مثل مواد مخدر است و به هیچ عنوان خوشایند نیست.

دادستان کل کشور خاطرنشان کرد: باید کاری کنیم که مبارزه به نحوی صورت گیرد که قاچاقچیان به خودشان اجازه تکرار حرکت خود را ندهند، اگر اینگونه باشد می توانیم بگوییم موفق بوده ایم.

وی افزود: مساله مبارزه با قاچاق کالا و ارز شوخی بردار نیست و اگر تمام توان خود را در این عرصه به کار ببریم بزرگترین خدمت را به مردم کرده ایم و قطعا در این مسیر با کارشکنی هایی از سوی افرادی که منافع اقتصادی شان به خطر می افتد، مواجه می شوید.

منتظری با بیان اینکه عناصر اصلی قاچاق کالا و ارز برای اینکه بتوانند به مقاصد شوم خود برسند دست به چه کارهایی که نمیزنند گفت: از آلوده کردن مقامات تصمیم گیرنده، نفوذ در سیستم، تا پاشیدن دانه برای اینکه عناصر موثر در مبارزه با قاچاق را گرفتار کنند، پس برای مبارزه با این امر هم باید خود را آماده کنیم. من به واقعیت ناگواری که در جامعه است اشاره می کنم.

وی تصریح کرد: ما در یک تحلیل و بررسی ببینیم چرا موضوعی را که رهبری اکیدا روی آن دستور دادند و قوانین لازم را هم داریم، آمدند برای مبارزه با قاچاق مجموعه ای تحت عنوان ستاد مبارزه با قاچاق و دفتر و دستک هم برایش راه انداختند اما موفق نبود. چرا با این اوصاف باید شاهد ورود این حجم از قاچاق حتی از طریق گمرکات رسمی باشیم.

دادستان کل کشور گفت: وقتی ما می بینیم برخی از مقامات و کسانی که باید دلسوزانه در عرصه مبارزه با قاچاق فعال باشند خودشان یا به نحوی سهم دارند یا فرزندانشان یا کسانی که به آنها وابسته هستند. آن وقت چطور انتظار داریم مبارزه به نتیجه برسد.

وقتی از یک مقام مسئول به صراحت می شنوم برخی دست اندرکاران دولتی نمی خواهند مبارزه جدی با قاچاق بشود ، وقتی می بینیم ستاد میارزه به قاچاق کالا و ارز عملاً به تعطیلی کشیده شده چه می توان گفت؟

منتظری ادامه داد: مرزهای آبی و زمینی و هوایی هرکدام به یک نوعی مشکل دارند، آیا اینها قابل کنترل و اصلاح نیست؟ بنده خودم رفتم و از نزدیک از بندر شهید رجایی دیدن کردم. نحوه ورود و کنترل و دستگاه های کنترل کننده را دیدم و جلساتی با مسئولان امر گذاشتیم، برگشتم تهران، ایام تعطیلات نوروز بود. سه روز بعدش رفتیم پیش رییس جمهور برای تبریک سال نو و گفتم که بندر شهید رجایی را دیدم و در یک جمله بگویم که از لحاظ کنترل و ورود کالای قاچاق تقریباً رهاست.

وی ادامه داد: من به صورت رندومی یک هفته را روزهایش را دیدم، بین ٢٥٠٠ تا ٣٠٠٠ هزار کانتینر جا به جا میشد.کلا دو دستگاه ایکس ری داشتند، گفتم این دو دستگاه چقدر کار می کند، گفتند از ٧ صبح تا ١٢ شب. حساب کردیم هر دستگاهی حداکثر ١٠ درصد کانتینرهایی که خارج میشود را رصد می کند.

دادستان کل کشور گفت: یک آقایی چندی قبل در صدا و سیما گفت ما دستگاهی آوردیم و که می تواند با سرعت کنترل کند، ما یک ماموریتی داشتیم به یکی از همکاران گفتیم برو این را بررسی کن ، رفت گفت تازه داشتند مقدمات نصب این دستگاه را انجام می دادند و گویا تازه یک هفته است که راه اندازی شده است و این سهل انگاری ها و کم کاری ها را در امر مبارزه با قاچاق کالا داریم و یک دستگاه به تنهایی نمی تواند این کار را انجام دهد.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۳۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در آذربایجان‌ غربی

ایسنا/آذربایجان غربی معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی از افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز در استان طی فروردین سال جاری خبر داد.

ایرج مرندی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد:  ۲۹۴ مورد بازرسی در حوزه کشف کالای قاچاق  انجام و منجر به  تشکیل ۶۴ فقره پرونده تعزیراتی به ارزش یک‌هزار و ۴۲۴ میلیارد ریال در فروردین ماه امسال شده است. 

وی افزود: در تشکیل پرونده‌های تعزیراتی حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز در اولین ماه از سال جاری در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته شاهد رشد ۱۴۶ درصدی هستیم. 

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان اداره کل صمت استان خاطرنشان کرد: دخانیات، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، لوازم یدکی خودرو، پارچه و مواد خوراکی و غذایی از عمده کالاهای کشفی بود.

مرندی اظهار کرد: در حوزه ارزی ۳۶ مورد سابقه ارسالی از بانک‌های عامل در خصوص عدم ایفای تعهدات ارزی شرکت‌های دریافت‌کننده ارز منجر به تشکیل ۳۶ پرونده تعزیراتی به ارزش ریالی یک‌هزار و ۴۱۵ میلیارد ریال که شامل ۲میلیون و ۷۷۴ هزار و ۹۲۹ یورو و همچنین ۱۳۷ هزار و ۸۵۰ درهم بود، شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دیوان لاهه درباره «تهدید به انتقام‌جویی» علیه این مرجع بین‌المللی هشدار داد
  • جریمه قاچاقچی سیگار در اردبیل
  • هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در آذربایجان‌ غربی
  • انبار احتکار لوازم خانگی در محمودآباد لو رفت
  • کشف ۲۵ تن شکر قاچاق در مراغه
  • کشف ۴ تن روغن قاچاق
  • ۴ تن روغن نباتی قاچاق در لرستان کشف و ضبط شد
  • توصیه دادستان کرمان به مقامات قضائی استان‌ برای مبارزه جدی با فساد 
  • قاچاقچیان، پنهان در نقاب کسب و کار‌های اینترنتی/کالای قاچاق چگونه در سایت‌ها فروخته می‌شوند؟