Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، علیرضا عبدالرحیمی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل، روزگذشته 26 آذرماه در جلسه بررسی برنامه‌های فرهنگی و قرآنی این دانشگاه تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در پرداختن به مسائل فرهنگی و علم توام با معنویت پیشگام بوده است و ما این امر را در دستور کار خود قرار داده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه در آموزه‌های قرآن و عترت، آرامش انسان در سایه عبودیت و بندگی خداوند طرح شده است، تصریح کرد: مسابقات قرآنی می‌تواند فرصتی برای انس بیشتر و آشنایی با مفاهیم قرآن و زندگانی اهل بیت(ع) را فراهم سازد.
عبدالرحیمی افزود: این مسابقات علاوه بر جنبه آموزشی جنبه تبلیغی و ترویجی نیز دارد بنابراین برگزاری چنین مسابقاتی در بین دانشگاهیان به ویژه قشر جوان دانشجو، اثرات پربرکتی را به همراه خواهد داشت و اثراتی که این امر در حوزه فرهنگی و تعمیق مباحث دینی بر روی مخاطبان دارد به مراتب بیش از مباحث جوایز و هدایا خواهد بود.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در خصوص اهمیت و تاثیر این رویداد فرهنگی، به دو نکته موضوع مسابقه و خود شرکت کنندگان تاکید کرد و گفت: اینکه دانشجوی ما به بهانه شرکت در مسابقه، کتب ارائه شده برای موضوعی را انتخاب و مطالعه می‌کند سبب آشنایی مجدد و مرور مطالب گذشته خود می‌شود.
وی بیان کرد: به همین دلیل تنوع در موضوعات از جمله تفسیر قرآن کریم، آشنایی با زندگانی معصومین(ع)، ادعیه، نماز، احکام و چندین موضوع دیگر از یک طرف سبب زیبایی کار و از طرف دیگر آغازگر بررسی و پژوهش دانشجویان در حوزه قرآن و عترت خواهد بود.
عبدالرحیمی اظهار کرد: حضور حداکثری دانشجویان و استادان در مسابقات بخش کتبی بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت از همه سلایق با نظم و انضباط خاص که حاکی از روح معنوی و بصیرت شرکت کنندگان داشت، از ویژگی‌های این دوره از مسابقات بود.
وی با بیان اینکه حضور استادان و اعضای هیئت علمی دانشگاه نیز در کنار دانشجویان، ابهت و عظمت خاص به این مسابقات بخشیده بود، افزود: نظم و انضباط حاکم بر محل برگزاری آزمون، ایجاد فضای معنوی، تکریم دانشجو و اساتید شرکت کننده در آزمون از دیگر ویژگی‌های این دوره از مسابقات بود.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل تصریح کرد: تعداد 628 نفر به تفکیک 313 نفر خواهر و 284 نفر برادر و 31 نفر استاد خواهر و برادر، در این دوره از آزمون شرکت کرده بودند که در مقایسه با سال گذشته افزایش 2.18 در صدی آمار شرکت کنندگان را نشان می‌دهد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۳۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، جلسه یکصد و سی و ششم مجمع مشورتی شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها با حضور مدیران فرهنگی و قرآنی دستگاه‌های دانشگاهی در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برگزار شد.

در این نشست چهار دستور بررسی شد، در نخستین دستور که به ارائه گزارش نمایندگان دانشگاه آزاد اسلامی از وضعیت برپایی بخش دانشگاهی سی و یکمین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم اختصاص یافت، بحث‌های مختلفی در مورد کم و کیف این بخش مطرح شد و در نهایت مقرر شد دانشگاه آزاد اسلامی میزبان بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن، گزارشی درباره ضعف‌ها و مشکلات نمایشگاه قرآن ارائه دهد.

همچنین در ادامه بررسی دستور نخست، وزارت علوم به عنوان میزبان بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن معرفی شد. این نمایشگاه اواخر سال ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

در ادامه حجت‌الاسلام والملسمین سیدرضا طاهری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قم که میزبان گزارش جشنواره نهج‌البلاغه است، گزارشی از این جشنواره ارائه کرد. در این بخش مقرر شد با حضور رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، معاونان و مدیران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و تاثیرگزاران حوزه نهج‌البلاغه نشستی تشکیل شود و در آن تصمیم‌سازی‌هایی درباره فعالیت‌های بیشتر در حوزه نهج‌البلاغه اخذ شود.

از دیگر مصوبات مربوط به این دستور تشکیل کانون نهج‌البلاغه در دانشگاه‌ها بود که بر اساس این مصوبه مقرر شد هر دانشگاه یک کانون نهج‌البلاغه داشته باشد.

در بخش دیگری از این نشست گزارش دستگاه‌ها از جشنواره‌های داخلی قرآن و عترت و نیز گزارشی از تمهیدات در نظر گرفته شده برای برگزاری جشنواره ملی قرآن و عترت ارائه و پس از طرح مباحث مختلف مقرر شد زمان و مکان اختتامیه سی و هشتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت که به میزبانی وزارت بهداشت برگزار می‌شود، در نشست آینده مجمع مشورتی اعلام شود.

تصمیم‌گیری برای اضافه شدن یا اضافه نشدن بخش اساتید و کارکنان به جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان نیز به جلسه آینده مجمع مشورتی موکول شد.

دیگر خبرها

  • مسابقات قرآن و عترت کهگیلویه و بویراحمد در چرام
  • برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه شهید باهنر کرمان
  • رقابت ۶۵۰ دانش‌آموز یزدی در مسابقات قرآن، عترت و نماز استان یزد
  • برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزی در یزد
  • شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند
  • رقابت دانش آموزان البرزی در مسابقات قرآن و عترت
  • مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان مقطع ابتدایی شهرستان بیضا
  • راه‌اندازی کانون نهج‌ البلاغه در دانشگاه‌ها تصویب شد
  • انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن