Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - انتخابات فدراسیون کشتی فردا - سه شنبه - در حالی برگزار شود که گستردگی فعالیت های این رشته، ماموریت بسیار سختی را پیش روی رئیس آینده آن قرار خواهد داد.

حمید بنی تمیم، احد پازاج، محمدرضا توپچی، عباس جدیدی، عبدالله چمن گلی، رسول خادم، امین رشید لمیر و نقی کلانتری هشت نامزد انتخابات فدراسیون کشتی هستند که فردا - سه شنبه - در محل آکادمی ملی المپیک برای رسیدن به کرسی فدراسیون کشتی باید با یکدیگر رقابت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جدا از حاشیه ها و رقابت های نامزدهای انتخاباتی و بحث و جدل های مرسوم قبل از هر انتخابات، شاید کشتی را بتوان یکی از خاص ترین رشته های کشورمان دانست چرا که طی دهه های گذشته بار مدال آوری ورزش ایران در میادین مهمی چون جهانی و المپیک بر دوش کشتی و وزنه برداری بوده و انتظارات از این ورزش اول و ملی ایران بسیار بالاست.
با حضور رسول خادم در چهار سال گذشته ضمن توسعه روابط با اتحادیه جهانی و کسب کرسی مهم عضویت در هیات رئیسه این اتحادیه، بودجه فدراسیون تا حد چشمگیری افزایش یافت و به گفته رئیس فدراسیون بودجه امسال این فدراسیون 175 میلیارد تومان است که 85 درصد آن از منابع خارج از فدراسیون تامین می شود.
گذشته از آن، با تحت پوشش قرار گرفتن کشتی های سنتی چون پهلوانی، کشتی کلاسیک، آلیش و گراپلینگ، تعداد تیم های ملی از 6 تیم به 22 تیم افزایش یافته به طوری که رتق و فتق آن سالانه هزینه های زیادی را می طلبد و ضمن آنکه طی چهار سال گذشته ایران همواره میزبان یکی از جام های جهانی کشتی آزاد و فرنگی و یا هر دو بوده و طی چهار سال گذشته نیز سه دوره از جام باشگاه های جهان در کشورمان برگزار شده و البته در کنار آن برگزاری رقابت های قهرمانی کشور، مسابقات اوپن، تورنمنت های بین المللی جام شاهد، جام جهان پهلوان تختی، روز کودک و حضور در تورنمنت های مختلف خارجی را نیز باید اضافه کرد.
اما آنچه که مسلم است رئیس فدراسیونی که در 28 آذر ماه انتخاب می شود، ضمن آنکه باید روابط فدراسیون را با اتحادیه جهانی همچنان تقویت کند باید به فکر بودجه سالانه بیش از 175میلیارد تومانی برای هر یک از چهار سال دوره مدیریت خود باشد که با توجه به شرایط اقتصادی کشور و کاهش بودجه ورزش به نظر می رسد، این موضوع از اهمیت زیادی برخوردار است و شاید این رشته را وارد چالش کند.
به طور حتم یکی از انتقادات مهم در دوره گذشته شیوه برگزاری رقابت های انتخابی تیم ملی و ابهامات موجود در آن بود که در این زمینه نیز باید شفاف سازی لازم انجام شود و ضمن اینکه اعضای شورای فنی تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی طی چهار سال گذشته ترکیبی تقریبا یکدست و ثابت داشته و به نظر می رسد که این شورا برای داشتن کارایی بیشتر باید طیف های مختلف فکری را در خود جای دهد و به همین دلیل ایجاد تغییرات و شفاف سازی حدود اختیارات آنها ضروری به نظر می رسد.
نگاهی به عملکرد تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی طی سال های 2014 تا 2017 در پیکارهای قهرمانی جهان و المپیک نشان می دهد که تیم فرنگی بزرگسالان در سال 2014 قهرمان، 2015 عنوان چهارم، بازی های المپیک ریو دو مدال برنز و 2017 نایب قهرمان و در کشتی آزاد در سال 2014 و 2015 نایب قهرمان، بازی های المپیک 2016 ریو یک طلا، یک نقره و یک برنز و در سال 2017 نتیجه ضعیف نهمی را کسب کرد.
در رده سنی جوانان و در کشتی فرنگی در سال 2014 و 2015 عنوان چهارم سال 2016 سوم و در سال 2017 قهرمان و در کشتی آزاد طی سال 2014 و 2015 قهرمان جهان، 2016 عنوان چهارم و در سال 2017 تیم کشتی آزاد جوانان در رده سوم قرار گرفت.
در رده سنی نوجوانان و در کشتی فرنگی سال 2014 عنوان سوم جهان، 2015 نایب قهرمان، 2016 قهرمان و 2017 نایب قهرمان جهان و در کشتی آزاد نیز در سال 2014 و 2015 نایب قهرمان جهان، 2016 عنوان هشتم و در سال 2017 عنوان چهارم جهان را کسب کردند که گذشته از نتیجه ضعیف نهمی تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان ایران در پیکارهای قهرمانی سال 2017 جهان، نتایج کشتی روند ثابتی داشته است.
اما ذکر این نکته ضروری است که کشتی آزاد ایران از سال 2014 تاکنون تنها دو مدال طلا آن هم توسط حسن یزدانی در رقابت های جهانی 2015و بازی های المپیک ریو کسب کرده و کشتی فرنگی نیز علیرغم نتایج خوبش تنها در سال 2014 و در پیکارهای قهرمانی جهان در تاشکند ازبکستان توسط سوریان مدال طلا گرفته است و باید قبول کنیم که مردم و علاقمندان از تیم ملی کشتی آزاد و فرنگی ایران به عنوان یکی از قدرت های همیشگی جهان انتظارات بیشتری دارند.
برنامه ریزی برای حمایت از باشگاه های کشتی سراسر کشور، حمایت از هیات های کشتی و تلاش و پیگیری برای ساخت آکادمی کشتی در مناطق مختلف کشور جهت اجرای برنامه های استعدادیابی و شناسایی نخبگان طی سال های آینده به وسلیه بخشی از بودجه دریافتی باید مد نظر رئیس فدراسیون قرار گیرد.
البته شیوه برگزاری لیگ کشتی که طی دو سال اخیر سبب شده علاقمندان استقبال چندانی از آن نداشته باشند نیز از دیگر موضوعاتی است که باید اصلاحاتی در آن ایجاد شود.
بعد از المپیک 2016 ریو و ماندگار شدن کشتی در المپیک کشورهای مختلف جهان در رشته های فرنگی و آزاد سرمایه گذاری سنگینی را انجام داده و به همین دلیل دست یافتن به کسب مدال همانند رفتن به دهان شیر است و برای آنکه از این قافله عقب نمانیم باید همه ظرفیت های کشتی ایران را حفظ و برنامه مدونی را برای تربیت و پرورش آنان تدوین کرد.
رئیسان فدراسیون های کشتی بعد از انقلاب اسلامی:
- محمد علی صنعت کاران سال 1358
- مرحوم محمد خرمی سال 1360
-امیر شیرگیری، سلطانعلی ترخاق، مراد علی شیرانی، جواد رفوگر، ناصر میرواحدی، عباس نکویه طی سال های 1362 تا 1368 به عنوان رئیس فدراسیون کشتی منصوب شدند.
- اکبر ترکان سال 1368
- سعید فائقی سال 1377
- امیر رضا خادم سال 1379
- محمدرضا طالقانی 1381
- محمدرضا یزدانی خرم سال 1385
- مرحوم حجت الله خطیب سال 1390
- رسول خادم سال 1392
برای آگاهی از آخرین اخبار ورزش ایران و جهان با کانال ورزشی ایرنا در تلگرام irnavarzesh@ همراه شوید.
ورزشی**1067**
خبرنگار: رضا رمضانی انتشاردهنده:علی خورسندی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۵۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا در استقلال کودتا به پا شد؟ / دست رد به سینه پرسپولیس!

ورزش ایران و جهان، امروز با رخدادهای گوناگونی همراه بود که گزیده‌ آنها در این گزارش آمده است.

به گزارش ایسنا، سنگین‌وزن‌ترین کشتی‌گیر تاریخ در ۲۹ سالگی بعد از یک دوره حضور در المپیک درگذشت. سنگین‌ترین کشتی‌گیر تاریخ بازی های المپیک، تأثیر  زیادی روی محبوبیت کشتی حداقل در آمریکا داشته است.

کریس تیلور، کشتی‌گیر سنگین وزن ایالت آیووا، ملقب به "غول مهربان" است. او سنگین‌ترین کشتی‌گیر در تاریخ بازی‌های المپیک است و دیگر کسی به رکورد او نخواهد رسید.

نمایندگان پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی فراخوانده شدند

کمیته انضباطی فدراسیون نمایندگان دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان را فراخواند.

کمیته انضباطی فدراسیون اعلام کرد نمایندگان دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان برای ادای توضیحات بابت رفتار تماشاگران منتسب به دو تیم در بازی روز چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ به کمیته انضباطی فدراسیون فراخوانده شدند.

کودتا در استقلال برای ۵۰ میلیارد تومان؟

هیات‌مدیره باشگاه استقلال چهارشنبه‌شب با برگزاری نشستی فوری سه‌نفره، علی خطیر، مدیر عامل باشگاه را اخراج کرد؛ کاری عجیب که پیش از این با همین سبک و سیاق از سوی هیات‌مدیره وقت استقلال علیه مصطفی آجورلو رخ داده بود.

تیم فوتبال استقلال در هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر مقابل تراکتورسازی متوقف شد تا با توجه به تساوی بدون گل پرسپولیس مقابل سپاهان همچنان به فاصله پنج هفته مانده تا پایان مسابقات لیگ برتر شانس اول قهرمانی باشد.

برگزاری دوباره انتخابات کمیسیون ورزشکاران دوومیدانی/ رسولی رئیس شد، تفتیان رای نیاورد!

در پی اعتراض یکی از ورزشکاران، انتخابات کمیسیون ورزشکاران فدراسیون دوومیدانی با حمایت وزارت ورزش و جوانان مجدد برگزار شد.

انتخابات کمیسیون ورزشکاران فدراسیون دوومیدانی برای انتخاب رئیس و نمایندگان این کمیسیون در مجمع انتخاباتی، پنجم اردیبهشت ماه برگزار شد و در نهایت حسن تفتیان به عنوان رئیس این کمیسیون و حسن تفتیان، کیوان قنبرزاده، مهدی پیرجهان، فرزانه فصیحی، تکتم دستاربندان و الهام هاشمی به عنوان نماینده ورزشکاران حاضر در مجمع انتخاباتی فدراسیون دوومیدانی، انتخاب شدند.

شکایت پرسپولیس رد شد

کمیته استیناف رای خود را درباره باشگاه پرسپولیس اعلام کرد.

در خصوص فرجام‌خواهی باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس تهران نسبت به رأی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که به موجب آن حکم به توقف رسیدگی در خصوص شکایت باشگاه پرسپولیس تهران علیه باشگاه آلومینیوم اراک مبنی بر عدم برقراری نظم در بازی مورخ ۲۶ بهمن ماه ۱۴۰۲ و همچنین رد شکایت باشگاه تجدیدنظرخواه نسبت به عملکرد داور مسابقه صادر شده است با عنایت به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رای صادره، ایراد و اعتراض موثری که خدشه بر دادنامه معترض عنه وارد نماید به عمل نیامده، مستنداً به ماده ۱۰۶ مقررات انضباطی فدراسیون فوتبال ضمن رد اعتراض دادنامه صادره، عیناً تائید و اعلام می‌شود.

واکنش خطیر به برکناری از مدیرعاملی استقلال

مدیرعامل سابق استقلال نسبت به برکناری‌اش واکنش نشان داد.

علی خطیر مدیرعامل استقلال که شب گذشته از سوی هیات مدیره این باشگاه کنار گذاشته شد با ارسال یادداشتی به شرح زیر از هواداران استقلال خداحافظی کرد.

باشگاه استقلال پلمب شد

خبرنگار ایسنا مطلع شد مسئولان هلدینگ خلیج فارس امروز تصمیم گرفتند دو طبقه از باشگاه استقلال را پلمپ کنند. علی خطیر، مدیرعامل استقلال که شب گذشته از سوی اعضای هیات مدیره این باشگاه برکنار شد امروز برای جمع‌آوری وسایل خود به باشگاه رفت.

خبرنگار ایسنا مطلع شده است که پس از خروج خطیر از باشگاه استقلال، نماینده هلدینگ خلیج فارس طبقه چهارم و پنجم باشگاه را پلمپ کرده و اجازه تردد اعضای باشگاه را تا روز یک‌شنبه گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شیراز قهرمان رقابت های کشتی آلیش بانوان
  • کشتی گیر مهریزی قهرمان ایران شد
  • کشتی‌گیر و مربی تیم ملی آمریکا برنده جایزه شدند
  • عیادت سرکنسول ایران در فرانکفورت از رئیس اسبق فدراسیون کشتی
  • ناصر میرواحدی در آلمان بستری شد
  • ناصر میرواحدی رئیس سابق فدراسیون کشتی در آلمان بستری شد
  • عکس‌| رئیس سابق فدراسیون کشتی در آلمان بستری شد
  • مسابقات آزاد اهداف پروازی؛ عزیزیان قهرمان تراپ شد
  • رئیس سابق فدراسیون کشتی در آلمان بستری شد
  • چرا در استقلال کودتا به پا شد؟ / دست رد به سینه پرسپولیس!