Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-26@08:56:41 GMT

تولید بیش از ۱۶میلیون شاخه گل نرگس در خوسف

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۱۵۸۲۹

تولید بیش از ۱۶میلیون شاخه گل نرگس در خوسف

مدیر کل جهاد کشاورزی خراسان جنوبی از تولید بیش از ۱۶ میلیون شاخه گل نرگس در شهرستان خوسف به صورت سالانه خبر داد و گفت: ارزش تولیدات این محصول بیش از ۶۰ میلیارد ریال برآورد می گردد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خاورستان، هاشم ولی پور مطلق رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی صبح امروز در نخستین جشنواره استانی گل نرگس در شهرستان خوسف،اظهار کرد:ما در منطقه ای زندگی می کنیم که گفتگوهای زیادی در بحث کشاورزی در آن مطرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی با بیان این که آیا کشاورزی در این استان آینده ای دارد و یا می توان به اقتصادی بودن آن فکر کرد، تصریح کرد: در گفتمان های ملی در وزارتخانه ها هم بسیاری از متولیان، خراسان جنوبی را استانی مناسب برای کشاورزی نمی شناسند.   رئیس جهاد کشاورزی خراسان جنوبی ادامه داد: یکی از وظایف اصلی ما، معرفی خراسان جنوبی و پتانسیل های این استان خصوصا در بخش کشاورزی است.   ولی پور مطلق افزود: برای رسیدن به این مهم، ابتدا باید خودمان به این باور برسیم که خراسان جنوبی دارای ظرفیت های خوبی در بحث جلب و جذب سرمایه گذاری است.   وی یادآور شد: گل نرگس دارای ویژگی های خاصی است که تاکنون چندان به چشم نیامده است.   رئیس جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان این که ما در بحث محصولاتی همچون زرشک، زعفران، عناب و ..‌‌.. می توانیم به راحتی ابراز وجود کنیم، یادآور شد: متاسفانه گل نرگس تاکنون مورد غفلت واقع شده است.   ولی‌پور مطلق عنوان کرد: سطح زیرکشت گل نرگس در خراسان جنوبی، ۳۲هکتار است که ۲۶هکتار آن بارور است.   وی افزود: بیشترین سطح زیرکشت گل نرگس استان متعلق به شهرستان خوسف با سطح ۲۱ هکتار است.   ولی‎پور مطلق با اشاره به این که کل تولید گل نرگس خراسان جنوبی سالیانه بالغ بر ۱۶ میلیون شاخه است، ابراز کرد: ارزش تولیدات آن بالغ بر حدود ۶۰میلیارد ریال برآورد می گردد.   وی بیان کرد: تعداد بهره برداران این محصول در استان ۶۴۰ خانوار است.   رئیس جهاد کشاورزی خراسان جنوبی تبیین کرد: گل نرگس، سازگاری خوبی با برخی مناطق استان از جمله شهرستان های خوسف، بیرجند و طبس دارد.   انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۵۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند

مدیر عامل شرکت قند بیستون گفت: با وجود اینکه خرید تضمینی چغندر از ۱۰ روز گذشته و کارخانجات اقدام به خرید و تولید شکر کرده اند اما نرخ جدید شکر اعلام نشده است و کارخانجات نمی دانند به چه قیمت محصول خود را به بازار عرضه کنند. - اخبار اقتصادی -

بهرام رمضانی مدیر عامل شرکت قند بیستون در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: حدود 2 میلیون و 400 هزار تن شکر در کشور مصرف می شود که حدود یک میلیون و 400 هزار تن تا یک میلیون و 500 هزار تن در داخل کشور تولید و مابقی وارد می‌شود.

وی افزود: برای سال جاری نیز تا به امروز ارز 28 هزار و 500 تومانی برای واردات شکر اختصاص داده شده است که عمده این محصولات نیز توسط بخش خصوصی وارد می شود.

آغاز پرداخت ارز کالاهای اساسی از 2 روز دیگر

مدیر عامل شرکت قند بیستون ادامه داد: برای بهره برداری و استحصال شکر داخلی و فروش آن در بازار مشکل داریم و وزارت جهاد کشاورزی همواره نرخ جدید فروش این محصول را با تاخیر اعلام می کند.

وی تصریح کرد: با وجود اینکه خرید تضمینی چغندر از 10 روز گذشته آغاز شده و کارخانجات اقدام به خرید چغندر و تولید شکر کرده اند اما نرخ جدید شکر برای فروش به بازار اعلام نشده است و کارخانجات نمی‌دانند به چه قیمت محصول خود را عرضه کنند.

رمضانی گفت: تعلل در عرضه شکر به بازار شوک وارد می کند و لازم است که وزارت جهاد کشاورزی به سرعت نرخ جدید شکر را اعلام کند.

رمضانی گفت: نرخ خرید تضمینی چغندر از کشاورزان در سال جاری از 2 هزار 800 تومان به 3 هزار و 330 تومان تغییر کرده است.

مدیر عامل شرکت قند بیستون گفت: نرخ شکر در سال قبل 25 هزار و 550 تومان تومان درب کارخانه بوده است اما در سال جاری هنوز قیمت جدید اعلام نشده است.

وی اظهار داشت: در صورتی که شکر وارداتی با ارز 28 هزار تومان وارد شود اما عوارض گمرکی بیشتری برای آن اعمال نشود، نرخ آن از شکر داخلی ارزان تر می‌شود و با توجه اینکه با محصول داخلی قابل تفکیک نیست، امکان اختلاط وجود دارد؛ راهکار دیگر تغییر نرخ ارز واردات شکر از تالار اول به تالار دوم  یا پرداخت مابه التفاوت محصول داخلی با وارداتی به کارخانجات است.

وی افزود: با توجه به تاخیر دولت در پرداخت مطالبات به کارخانه‌های تولید شکر، پیشنهاد می‌شود که دولت از از دو روش اول برای ایجاد تعادل در تعیین نرخ شکر اقدام کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار نارنجی ادامه بارش‌ها در خراسان جنوبی
  • راه‌های دسترسی شهرستان خوسف به روستاها مختل شد
  • آماده‌باش هلال‌احمر خراسان‌ جنوبی به دنبال هشدار سیلاب در بیرجند و خوسف
  • آماده‌باش و پشتیبانی ۶ شعبه هلال‌احمر خراسان‌ جنوبی در بیرجند و خوسف
  • آماده‌باش و پشتیبانی ۶ شعبه هلال‌احمر خراسان‌ جنوبی به دنبال هشدار سیلاب در بیرجند و خوسف
  • آماده‌باش و پشتیبانی ۶ شعبه هلال‌احمر خراسان‌جنوبی به دنبال هشدار سیلاب در بیرجند و خوسف
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • پیش بینی برداشت بیش از ۷۰۰ تن گل محمدی در خراسان جنوبی
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند