Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت، اجرای طرح تحول سلامت را در راستای تحقق حقوق شهروندی خواند و گفت: وزارت بهداشت در دولت یازدهم، طرح تحول نظام سلامت را با سه هدف حفاظت مالی از مردم، ایجاد عدالت در دسترسی به خدمات سلامت و ارتقای کیفیت خدمات، به مرحله اجرا درآورد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام وب‌دا دکتر ابراهیم گلمکانی در پیامی به مناسبت سالروز رونمایی رییس جمهوری از منشور حقوق شهروندی آورده است:

« جَعلَ اللَّهُ سبحانَهُ حُقوقَ عِبادِهِ مُقَدِّمَةً لحُقوقِهِ ، فمَن قامَ بحُقوقِ عِبادِ اللَّهِ کانَ ذلکَ مُؤَدّیاً إلی‏ القِیامِ بحُقوقِ اللَّهِ .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منشور حقوق شهروندی که با هدف تامین آسایش، آرامش، امنیت، رفاه فردی و اجتماعی تدوین شده است، در 16 ماده به مواردی مانند «تامین سلامت جسمی و روانی»، «حمایت اجتماعی»، «حق دسترسی به بهداشت عمومی و درمان مناسب»، «دسترسی به کالاهای سلامت محور» اشاره می‌کند؛ مواردی که حاکی از توجه سیاستگذاران کشور به موضوع بهداشت و اهمیت جایگاه خانواده است. در این راستا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به راهبری وزیری آگاه و جهادگر، در دولت یازدهم طرح تحول نظام سلامت را با سه هدف حفاظت مالی از مردم، ایجاد عدالت در دسترسی به خدمات سلامت و ارتقای کیفیت خدمات، به مرحله اجرا درآورد که خوشبختانه با حمایت ریاست محترم جمهوری در دولت دوازدهم نیز تدوام یافت.

از جمله دستاوردهای این طرح می‌توان به کاهش سهم مردم از هزینه‌های سلامت به حدود 40 درصد، راه‌اندازی 25 هزار تخت بیمارستانی، ارتقاء هتلینگ مراکز درمانی برای سهولت دسترسی و تکریم مردم، تکمیل و بهره‌برداری از 183 پروژه با ظرفیت 972 تخت در راستای توسعه و بهسازی بلوک‌های زایمانی و ساماندهی کلینیک‌های ویژه با طراحی 260 پروژه برای حفظ حرمت مراجعین، احداث و افزایش تعداد 142 مرکز تشخیص سرطان، اعزام و مقیمی پزشکان در مناطق محروم، کاهش 42 درصدی قیمت انواع لوازم و تجهیزات پزشکی پرمصرف، ساخت بیش از 30 پایگاه اورژانس هوایی با 35 فروند، طراحی و استقرار بیش از 70 سامانه الکترونیک ( شامل مجموعه سامانه های جامع مدیریت حوزه غذا و دارو، سامانه پرونده الکترونیکی سلامت، سامانه یکپارچه بهداشت) و دسترسی های ایجاد شده حوزه بهداشت (شهری و روستایی) و خدمات دندانپزشکی اشاره کرد.

در همین راستا و به منظور استمرار خدمات و اطمینان از تحقق خواسته ها و انتظارات مردم با حفظ کرامت انسانی ایشان، سامانه پاسخگویی 190 با ایجاد بستر نظارت مردمی بر ارائه خدمات و امکان ثبت شکایات و اعتراضات طراحی و استقرار یافت که نتیجه اقدامات انجام شده افزایش رضایت مندی از خدمات به بیش از 80 درصد می باشد.

آنچه مهم است اینکه حق حیات و سلامت و کیفیت زندگی در راس همه حقوق شهروندی است که بخش بزرگی از مسئولیت تامین این حقوق بر عهده خادمان حوزه سلامت است. این مسئولیتی بزرگ برای همه ماست و البته نعمتی بزرگ‌تر که توفیق در خدمت به خلق است و بهترین راهکار برای قرب الهی. امید که در این شرایط سخت و دشوار با توکل بر خداوند متعال همچنان استوار بر تداوم این مسیر خطیر پای فشرده و در راستای ایفای کامل حقوق شهروندی به هموطنان عزیز خود مجدانه تلاش کنیم.

جای دارد در پایان این نوشتار کوتاه عینا بیان ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران در همایش حقوق شهروندی را بیاورم که امروز بار دیگر تاکید کردند: "طرح تحول سلامت می ماند، ما این راه را ادامه خواهیم داد." »

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۷۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین؛ وزیر بهداست درمان و آموزش پزشکی امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره کمبود دارو برای بیماران تالاسمی با تأکید بر اینکه بنای ما و اولویتمان این است که با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز و کمبودها را تامین کنیم، گفت: در زمینه داروی بیماری تالاسمی، افزایش تولید داشته‌ایم، ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که این را باید پزشک تشخیص دهد.

خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال رایگان شد

دکتر عین اللهی همچنین با اشاره به اینکه حوادث و بیماری‌ها در هفت سال نخست زندگی می‌تواند در بقیه عمر باقی بماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیئت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آن ها ایمن شود. این موضوع به همه بیمارستان های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

وزیر بهداست در خصوص ابهام‌ها و ادعاهایی که در خصوص عوارض واکسن آسترازنکا در میان مردم مطرح می‌شود از دادن پاسخ صریح و مشخص خودداری کرد و صرفا گفت: کمیته علمی داریم که متشکل از ۶۰ نفر از بهترین دانشمندان کشور است. بیشترین واکسن مصرفی ما سینوفارم بود که از چین وارد شده بود. سینوفارم کم عارضه ترین واکسن بود و در کشور حدود ۱۵۵ میلیون دوز از این واکسن استفاده شد. کمیته واکسن ما عوارض را رصد می کند و ما حداقل عوارض را در کشور داشتیم. اگر واکسن مصرف نمی شد، ضایعاتی زیادی داشتیم، اما موفق شدیم کرونا را کنترل کنیم.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در تربت حیدریه
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • در برخی از حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت
  • راهکار های سند تحول قضایی برای تحقق فصل خصومت