Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر خارجه مصر و فرستاده سازمان ملل در نشستی آخرین تحولات بحران سوریه و راه‌های حل سیاسی این بحران را بررسی کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از الیوم السابع، استفان دی‌میستورا، فرستاده سازمان ملل در امور سوریه در دیدار با سامح شکری، وزیر خارجه مصر از تلاش‌ها برای تشکیل کمیته قانون اساسی، تعیین اختیارات آن زیر نظر سازمان ملل، روند مذاکرات ژنو و همچنین اصول حل سیاسی بحران سوریه که مهمترین‌ آنها قطعنامه ۲۲۵۴ است سخن گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شکری نیز در این دیدار بر حمایت مصر از تلاش‌های دی‌میستورا و انجام ماموریتش در سوریه تاکید کرد.

وی افزود، مصر از حل سیاسی بحران سوریه به گونه‌ای که تمامیت و حاکمیت سوریه حفظ شود و خواسته‌های ملت سوریه را برآورده کند، حمایت می‌کند.

شکری در این دیدار گفت، مصر با راه‌حل نظامی که حاکمیت ارضی سوریه را نقض و فرصت حل سیاسی موجود را از بین ببرد، مخالف است.

وی همچنین بر ضرورت هماهنگی تلاش‌ها و اقدامات طرف‌های مختلف منطقه‌ای و بین‌المللی در مرحله کنونی برای کمک به طرف‌های سوری در دستیابی به راه‌حل‌های توافقی و حل و فصل سیاسی بحران این کشور تاکید کرد.

دو طرف در این دیدار بر افزایش رایزنی و هماهنگی درباره اقدامات مرحله آتی، تلاش با همه طرف‌های سوری و فعال در حل بحران این کشور برای حمایت از روند سیاسی حل آن توافق کردند.

دی‌میستورا در اظهارات روز چهارشنبه خود با بیان اینکه عزم خود را برای ادامه مذاکرات ژنو جزم کرده است، اعلام کرد، تحولات اخیر در سوریه تلاش‌ها برای حل بحران این کشور را تضعیف می‌کند.

از سوی دیگر، نصر حریری، رئیس هیئت مخالفان سوری در مذاکرات ژنو در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ تصریح کرد، زمان دور آتی مذاکرات ژنو هنوز مشخص نشده است.

حریری گفت: برگزاری این مذاکرات در آینده نزدیک بعید است، زیرا رایزنی‌ها در حال حاضر پیرامون کمیته قانون اساسی متمرکز است. اما با این وجود ما به بررسی چهار مساله در مذاکرات آتی ژنو متعهدیم.

فرستاده سازمان ملل به سوریه چهار موضع را در دستور کار دور هشتم نشست ژنو مشخص کرده بود که تشکیل دولت جدید، تدوین قانون اساسی جدید سوریه، آماده‌سازی زمینه برگزاری انتخابات زیر نظر سازمان ملل و مذاکرات درباره تروریسم این چهار محور است.

وی در ادامه افزود: ما به شکل مثبتی در مذاکرات ژنو مشارکت می‌کنیم و این مشارکت را در راستای اجرای قطعنامه ۲۲۵۴ شورای امنیت و نیز روند مذاکرات ژنو زیر نظر سازمان ملل به منظور تحقق انتقال سیاسی ادامه خواهیم داد.

رئیس هیئت مخالفان سوری در مذاکرات ژنو اعلام کرد، از نظرات و پیشنهاداتی که منجر به پیشبرد روند انتقال سیاسی شود، حمایت می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۶۱۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوضاع غزه، موضوع مذاکرات وزرای خارجه بریکس در مسکو

معاون وزیر امور خارجه روسیه در دیدار با همتایان خود از کشورهای عضو گروه بریکس در مورد وضعیت دشوار  مردم غزه و لزوم برقراری آتش بس فوری در این منطقه گفتگو کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «اینترفکس»، میخائیل بوگدانوف، نماینده ویژه ولادیمیر پوتین در مسائل خاورمیانه و شمال آفریقا و معاون وزیر امور خارجه روسیه روز پنج شنبه در نشستی با معاونان وزاری خارجه و نمایندگان ویژه کشورهای عضو گروه بریکس درباره وضعیت فاجعه بار در نوار غزه که به دلیل تشدید درگیری‌ها بین فلسطین و رژیم صهیونیستی ایجاد شده، بحث و تبادل نظر کرد.

طبق اطلاعات منتشره در وب سایت وزارت خارجه روسیه، در این دیدار درباره مسائل منطقه‌ای گفتگو شد و تاکید شرکت کنندگان روی وضعیت فاجعه‌بار در منطقه درگیری فلسطین و اسرائیل و لزوم برقراری آتش‌بس فوری در نوار غزه برای نجات جان هزاران نفر از مردم بیگناه منطقه متمرکز بود.

طبق این گزارش، نمایندگان کشورها همچنین درباره راه‌های کمک به تلاش‌ها در جهت عادی‌سازی اوضاع در خاورمیانه و حل و فصل همه‌جانبه بحران‌ها در سوریه، لبنان، سودان، لیبی و یمن تبادل نظر شد. شرکت کنندگان در این نشست تاکید کردند که قصد دارند به منظور همکاری مشترک برای حل و فصل مشکلات خاورمیانه و دستیابی به حل و فصل سیاسی و دیپلماتیک بحران‌های منطقه، به تماس‌های منظم خود ادامه دهند.

کشورهای شریک در بریکس توافق کردند که اقدامات خود در مورد بسیاری از موضوعات را در سایر سازمان‌های بین المللی، از جمله در سازمان ملل متحد، بیشتر هماهنگ کنند.

در این دیدار مشکلات در شمال آفریقا نیز مورد بررسی قرار گرفت و نمایندگان مصر، اتیوپی، ایران و امارات برای اولین بار از زمان پیوستن کشورهایشان به بریکس در این رایزنی‌ها شرکت داشتند.

آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس در مسکوتاکید ایران بر حضور جدی در رویدادهای بریکس

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • دیدار و گفت‌وگوی رئیس‌جمهور سوریه و وزیر خارجه بحرین
  • دیدار وزیر خارجه بحرین با بشار اسد پس از ۱۳ سال
  • وزیر خارجه بحرین با بشار اسد دیدار کرد
  • الگری: به تمام اهداف خود نزدیک شده‌ایم و این یعنی فصل خوبی داشتیم
  • نظارت مدیریت بحران بر ایمنی نمایشگاه کتاب تهران
  • برگزاری بیش از ۲۵ تظاهرات در ادلب برای سرنگونی «الجولانی»
  • ایروانی: تنها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده اسرائیل است
  • ایروانی:تن‌ها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده اسرائیل است
  • اوضاع غزه، موضوع مذاکرات وزرای خارجه بریکس در مسکو
  • تنها راه امنیت در منطقه از زبان نماینده ایران در سازمان ملل