Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: جداسازی آب شرب از آبیاری فضای سبز ادارت و دستگاهای دولتی استان ضرورت دارد. 

به گزارش خبرنگار ایسنا، سیدعلی لدنی نژاد در جمع خبرنگاران افزود: نصب وسایل کاهنده مصرف آب از جمله راهکارهای موثر در کاهش مصرف آب در ادارات است . 

وی با بیان اینکه کاهش نزولات آسمانی و بروز پدیده خشکسالی در سالهای اخیر تاثیر مستقیم بر کاهش منابع تامین آب گذاشته، اظهارکرد: فعالیت های مختلف فرهنگی برای ترویج مصرف بهینه آب توسط آبفای استان در حال انجام است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان کهگیلویه و بویراحمد کاهش آب مصرفی و مدیریت مصرف توسط مشترکات را در کاهش اثرات تنش آبی و افت فشار آب مهم عنوان کرد . 

لدنی نژاد تصریح کرد: نهادینه کردن فرهنگ استفاده بهینه از منابع آبی نیازمند همکاری مردم و دستگاههای اجرایی استان است . 

وی عبور از تنش آبی را نیازمند همکاری عنوان کرد و ادامه داد: شهروندان علاوه بر رعایت راهکارهای صرفه جویی در مصرف آب باید همواره خود را در این زمینه مسئول بدانند . 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: استفاده از کولرهای آبی مصرف آب شرب را بالا می برد و برای بازدهی بیشتر و جلوگیری از هدر رفت آب، باید کولرهای آبی به صورت مداوم چک شوند . 

لدنی نژاد همچنین نصب سرشیرکاهنده مصرف آب بر روی شیرآلات منازل را عامل مهمی در کاهش مصرف آب عنوان کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام فضاي سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۲۶۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اقناع سازی مخاطبین در خصوص فرزندآوری توسط رسانه‌ها

زهرا شایسته فرد در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: وقتی که یک مسأله‌ای خیلی مهم می‌شود، نقش تعیین کننده‌ای در سطح ملی دارد و متولیان تصمیم می‌گیرند که آن را به صورت یک رویداد و به صورت هماهنگ در سراسر کشور برگزار نمایند، بنابراین لازم است که مخاطبین روی کلمه‌ی رویداد حساس باشند و حواسشان باشد که خود را در انجام یک کار بسیار مهم سهیم بدانند.

وی با اشاره به اینکه رویداد جوانی جمعیت که در سراسر کشور در حال برگزاری است در واقع نه تنها منفعت آن به خود ما برمی گردد بلکه به صورت ادامه دار و سلسله وار برای نسل آینده ما بسیار مهم است افزود: یکی از مسائلی که باعث شده اهمیت این موضوع کمرنگ شود شاید شبهاتی است که در فضای مجازی و در فضای عمومی جامعه رایج شده که ریشه‌های آن را می‌توان در تهاجم فرهنگی در واقع جستجو کرد.

شایسته فرد با بیان اینکه خیلی از افراد اصلاً بدون اینکه بدانند که چرا باید تلاشی در این زمینه شود گارد می‌گیرند، مقاومت می‌کنند و نفی می‌کنند افزود: اینکه ما یک تلاشی داشته باشیم و فردی را به این دنیا بیاوریم واقعاً در علم اخلاق، علم فیزیولوژیک و در تمامی علم‌ها مقدس و قابل تقدیر بوده و هست، حالا که این موضوع را آنقدر روی آن کار کردند که افراد مقاومت داشته باشند و تضعیفش کردند جای بحث دارد.

وی بیان کرد: لازم است افرادی که دست‌اندرکار هستند شبهاتی که در زمینه افزایش جمعیت هست را جمع آوری بکنند، شبهاتی را که افراد در ذهنشان دارند اینکه اصلاً چرا ما باید فرزند آوری داشته باشیم، مسأله اقتصادی وقتی وجود دارد، مشکلات اقتصادی اینقدر بالا است چه لزومی دارد که ما در این زمینه تلاشی داشته باشیم، چه لزومی دارد رفاه طلبی خودمان را کنار بگزاریم بالاخره فرزند آوری زحمت و پی گیری هایی دارد.

شایسته فرد گفت: برخی هم دغدغه شأن، دغدغه‌های تربیتی هست که در این دوره و زمانه اگر بچه‌ای بیاوریم برای چه بخواهم نگرانش باشم، اصلاً بچه‌ای به دنیا نمیاورم و در جامعه‌ای که شاید خیلی چیزها کنترل شده نباشد برای تربیت فرزندم نگران خواهم بود بنابراین از این مسؤلیت کناره‌گیری می‌کنم و راحتی روان بهتری را خواهم داشت، آیا واقعاً همینطور است ما جواب این شبهات را چطور می‌خواهیم به هم میهمانان بدهیم.

شایسته فرد گفت: لازم است که برای این موضوع کمیته‌ای تشکیل شود در خصوص اینکه جواب این شبهات را به صورت تولیدات رسانه‌ای در فضای مجازی و فضای رسانه‌ای عمومی بتوانند توزیع کنند و بتوانیم سهم مهمی در اشاعه‌ی فرهنگ فرزندآوری و رشد جمعیت داشته باشیم.

کد خبر 6090817

دیگر خبرها

  • ضرورت روشنگری و تبیین دانشجویان در فضای رسانه‌ای
  • ضرورت اقناع سازی مخاطبین در خصوص فرزندآوری توسط رسانه‌ها
  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • استقبال گسترده زائران و مجاوران رضوی از جشنواره لاله‌های مشهد
  • اعضای نوجوان لردگانی به بیماران نیازمند عضو زندگی بخشید
  • بازیابی و معرفی روایت‌های فرهنگ دریاپایه قشم ضرورت دارد
  • ضرورت ارتباط با حوزه و ادامه تحصیل روحانیون شاغل در سازمان‌های دولتی
  • ضرورت ارتباط با حوزه و ادامه تحصیل روحانیون شاغل در ارگان‌های دولتی
  • کاهش ۱۵ درصدی تلفات برق در استان کرمانشاه
  • فضای سبز بروجرد با پساب آبیاری می‌شود