Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره عمران و بهسازی شهری راه و شهرسازی استان همدان با اشاره به ورود دولت به احیای بافت فرسوده، گفت: ورود دولت به احیای بافت فرسوده باعث رونق بازار مسکن می‌شود.

محمدرضا قرایی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه طرح ملی بازآفرینی شهری پایدار در جلسه هیئت دولت مصوب و آئین‌نامه آن ابلاغ شده است، اظهار کرد: دولت با این موضوع می‌خواهد در محدوده بازآفرینی محله‌سازی کرده و هر آنچه یک محله نیاز دارد، اجرایی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تأکید بر اینکه دولت به دنبال مسکن‌سازی نیست، تصریح کرد: دولت در طرح بازآفرینی شهری برای 12 مورد در زمینه‌های مختلف انشعابات، مالیات، بیمه، نظام مهندسی و صدور پروانه تخفیفاتی درنظر گرفته است که اعمال این تخفیفات در بازار مسکن مؤثر خواهد بود.

قرائی خاطرنشان کرد: 35 درصد از هزینه ساخت یک منزل مسکونی را هزینه انشعابات، مالیات، بیمه، نظام مهندسی و صدور پروانه و ... تشکیل می‌دهد.

رئیس اداره عمران و بهسازی شهری راه و شهرسازی استان همدان ادامه داد: دولت با اعمال تخفیفات و پرداخت تسهیلات به دنبال حمایت از بازار مسکن بوده که 100 درصد در رونق این بازار تأثیرخواهد داشت، به طوری‌که اشتغالزایی از مزایای مهم این طرح است.

وی با بیان اینکه با اجرای طرح ملی بازآفرینی بسیاری از مشکلات استان‌ها حل می‌شود، یادآور شد: رونق فروش مصالح ساختمانی از دیگر مزایای طرح ملی بازآفرینی است که این موضوع نیز به اشتغال کمک می‌کند.

شناسایی 96 محدوده بازآفرینی در همدان

قرایی در ادامه ‌با اشاره به اینکه در شهرهای استان همدان 96 محله در محدوده‌های بازآفرینی شناسایی شده است، گفت: از این تعداد، 17 محله در شهر همدان قرار دارد که شامل بافت مرکزی همدان، سکونتگاه‌های غیررسمی از جمله حصار امام، مزدقینه، منوچهری، خضر و سیلو و رسالت است.

وی افزود: همچنین محله‌هایی با پیشینه روستا مثل علی‌آباد، قاسم‌آباد، فقیره، دره‌مرادبیگ و حسن‌آباد در محدوده بازآفرینی شهر همدان قرار دارند.

شناسایی 65 محله تاریخی در همدان

وی با تأکید بر شناسایی محلات تاریخی و باارزش استان، خاطرنشان کرد: محلات تاریخی و باارزش استان شناسایی شده و شهرداری‌ها را موظف کردیم نسبت به اجرای کف‌سازی این محلات اقدام کنند.

رئیس اداره عمران و بهسازی شهری راه و شهرسازی استان همدان گفت: در مجموع 65 محله تاریخی و باارزش در استان همدان شناسایی شده است که 20 محله در شهر همدان قرار دارد.

قرایی با بیان اینکه محلات تاریخی محلاتی با ارزش برای شهرها هستند، ادامه داد: وضعیت این محلات نامناسب بوده و نیاز ویژه دارند، چرا که اکثراً در حال نابودی هستند.

وی یکی دیگر از سیاست‌های بازآفرینی شهری را پیاده‌راه‌سازی دانست و گفت: 17 معبر در شهرهای استان دارای پتانسیل پیاده‌راه شدن هستند که در شهر همدان میدان امام، خیابان بوعلی و بلوار ارم اجرایی شده است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام اداره راه و شهرسازي بازار مسکن بافت فرسوده منطقه همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۵۴۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران

به گزارش همشهری آنلاین،‌ مهرداد بذرپاش با یادآوری این‌که خط راه‌آهن در منطقه ۱۷ تهران سال‌های گذشته به‌دلیل ایجاد آسایش و امنیت به زیر زمین منتقل شد، اظهار کرد: پس از این اقدام چند موضوع از جمله ایمنی تونل احداث شده، تهویه مناسب تونل، روشنایی کافی تونل و امکان تخلیه سریع مسافران هنگام بحران مورد تاکید قرار گرفت.

وی ادامه داد: بر اساس توافق شرکت راه آهن و شهرداری تهران مقرر شد زمین‌های روی تونل ریلی زیرزمینی برای رفاه حال مردم واگذار شود. در این توافق، شهرداری تهران، مکلف به مناسب‌سازی، ایجاد فضای سبز و احداث پیاده رو شد که هم اکنون بخشی از فضای سبز و پیاده روها برای رفاه حال مردم منطقه ایجاد شده و بخشی از کار باقی مانده است.

بذرپاش با اشاره به این‌که اختلاف نظرهایی در خصوص زمین‌های روی این تونل ریلی زیرزمینی وجود دارد، توضیح داد: در خصوص حریم‌هایی مسیر راه آهن باید تصمیم گیری شود، در حریم ۱۷ متری، ایمنی الزامی است و باید حفظ شود و در حریم ۳۰ متری برخی مناطق نیاز است تسهیل‌گری‌هایی انجام شود.

وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای حریم بعد از ۱۷ متر در محدوده ۳۰ متری به دولت ارائه شده که در کمیسیون زیربنایی دولت به تصویب رسیده است. منتظر تایید هیأت وزیران هستیم که با تصویب پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی گشایش خوبی برای ساکنان مسیر ریلی منطقه ۱۷ اتفاق می‌افتد.

بذرپاش ادامه داد: در صورت تصویب هیئت وزیران، محدوده ۳۰ متری از حریم ۱۷ متری ریلی که اکثراً نیز بافت فرسوده است امکان نوسازی را پیدا می‌کنند. این حریم‌ها با رعایت حقوقی که باید به دولت و راه آهن پرداخت شود آزادسازی می‌شوند و مجوز ساخت و ساز خواهند یافت.

وی با تاکید بر اینکه نوسازی بافت فرسوده سیاست‌های اصلی دولت است، توضیح داد: ۱۳ هزار پلاک در منطقه ۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به عنوان پلاک فرسوده هستند و در صورت موافقت هیئت دولت با امکان ساخت و ساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود.

بذرپاش گفت: با آزادسازی ۱۳ هزار پلاک فرسوده حریم ۳۰ متری تونل ریلی منطقه ۱۷ تهران امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی فراهم می شود که گشایش خوبی برای شهر تهران خواهد بود.

کد خبر 847207 منبع: تسنیم برچسب‌ها مهرداد بذرپاش خبر مهم مسکن

دیگر خبرها

  • شناسایی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان در بافت‌های فرسوده
  • پرداخت تسهیلات وام مسکن را پیگیری کنید
  • پرداخت تسهیلات وام ها را پیگیری کنید
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • دولت سیزدهم برای مناطق جنوبی تهران چه برنامه هایی دارد؟ | نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • عزم دولت و شهرداری برای حل مشکلات مناطق جنوبی تهران | از نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • نرخ رهن در بازار تهران؛ رهن مسکن در محله شادآباد ۵۸۰ میلیون تومان
  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی
  •  ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران