Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل اجتماعی فرهنگی استانداری ایلام، از اجرای طرح سواد رسانه‌ای در جهت حل مشکلات ناشی از رسانه‌ها در ایلام خبرداد. ۱۷ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۹ استانها ایلام نظرات - اخبار استانها -

عهدیه طهماسبی در گفت و‌گو با خبرگزاری تسنیم در ایلام اظهار داشت: با توجه بر تاثیرگذاری فرهنگی و سیاسی رسانه‌ها بر حیات جامعه و قدرت رسانه‌ها در خلق مدل های ارزشی و رفتاری میطلبد که  در جهت حل مشکلات ناشی از رسانه‌ها برخانواده و اجتماع اقدامات لازم انجام شود که مهمترین اقدام در این راستا توجه و اولویت بخشی به آموزش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل اجتماعی فرهنگی استانداری ایلام گفت: برای تحقق تاثیرگذاری مثبت و کاهش آسیب‌های رسانه بر جامعه این اداره کل در اجرای طرح ملی سواد رسانه اقدام به آموزش و ارتقا سطح سواد رسانه‌ای در استان ایلام نموده است که با جرای طرح ارتقای سواد رسانه‌ای و به منظور توانمند سازی آحاد جامعه بخصوص خانواده‌ها درمقابل تهدیدات وخطرات جانبی فنآوری‌های جدید ارتباطی و فضای مجازی، نرم افزاری تحت عنوان  (مجازیار )طراحی شده است که برروی موبایل مخاطبین نصب می‌گرددو شیوه صحیح استفاده ازرسانه ها رابه خانواده‌ها آموزش می‌دهد.

سواد رسانه ای و رهاشدگی فضای مجازیافزایش سطح سواد رسانه ای راهکاری برای مقابله با دشمنان است"باغچه " اولین اپلیکیشن فارسی سازی شده سواد رسانه ایوی در ادامه افزود: محتوا ومحورهای آموزشی دراین نرم‌افزار«اپلیکیشن»شامل بخش ها ومحورهای مختلفی است با عناوینی چون «ضرورت نقش پذیری والدین»، «همدلی»، «هزاره سوم وتفاوت نسلی»، «فرزندان جدید»، «فرصت ها و رسانه‌ها»، « تهدیدها وآسیب های رسانه‌ها»، «‌سبک زندگی»، «سواد رسانه‌ای» و«رژیم مصرف رسانه» می‌باشد.

طهماسبی  در ادامه تصریح کرد: در هرگام خدمات آموزشی جمعا درقالب«198»دروس مختلف ارائه  ودرپایان برای سنجش آموخته‌های مخاطبین، آزمون برگزار می‌گردد.

وی گفت: درمرحله اول سهم استان ایلام 1000 نفر که با اولویت کارکنان دولت وخانواده‌های آنان  باهمکاری فرمانداران محترم ومدیران محترم دستگاه‌های  اجرایی بخوبی انجام شد.

طهماسبی گفت: براساس بررسی بعمل آمده توسط سازمان اموراجتماعی کشور استان ایلام دربین 31 استان کشور بعنوان «رتبه برتر» معرفی گردیده است و در مرحله دوم سه ایلام به 5000 نفر افزایش یافته است که امیدواریم این سهم نیز با سرعت و کیفت و دقت به انجام برسد.

مدیرکل اجتماعی فرهنگی استانداری ایلام ضمن تشکر ازکلیه فرمانداران، مدیران دستگاه‌های اجرایی و روسای دانشگاه‌های استان، خواستار همکاری بیشتر در ادامه اجرای طرح که به مرور زمان  بیشتر آحادجامعه رامشمول می‌شود، گردید.

انتهای پیام/ن

R7718/P/S6,52/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۷۳۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست

ایسنا/ایلام مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ایلام با تاکید بر اینکه روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کم رنگ شدن روش‌های سنتی تبلیغ نیست، گفت: تمام تلاش ما اجرای برنامه‌های اثربخش با برون‌سپاری فعالیت‌ها به مردم است و تمام تلاش ما این است که از ظرفیت رسانه‌ها و فضای مجازی به خوبی استفاده کنیم، چراکه اگر در رسانه کم کاری کنیم ضربه خواهیم خورد.

حجت‌الاسلام والمسلمین «علی رحیمی» با حضور در ایسنا، اظهار کرد: در دنیای امروز تبلیغات در همه عرصه‌ها اهمیت زیادی دارد که این مهم در امور دینی که برنامه زندگی بشر است اهمیت صدچندان پیدا کرده است.

‌مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ایلام جامعه قرآنی، کانون مداحان، بسیج، و رسانه‌ها را از جمله پشتوانه‌های مردمی این اداره کل برای اجرای برنامه‌ها عنوان و تاکید کرد: تمام تلاش ما این است که این ظرفیت‌ها را با هم برای تبلیغات درست و بهنگام و اثرگذار هماهنگ کنیم.

رحیمی بر تلاش برای بومی‌سازی تبلیغات تأکید کرد و ادامه داد: راه‌اندازی منبر مجازی بر اساس زیست‌بوم استان از دیگر برنامه‌های تبلیغات اسلامی استان ایلام است.

وی برون‌سپاری فعالیت‌ها را از دیگر برنامه‌های این اداره کل اعلام کرد و گفت: مراسم ۱۲ ساعته‌ی نیمه شعبان امسال یک نمونه از این فعالیت‌ها بود که برای اجرای آن از هیئت‌ها و موکب داران دعوت شد و مردم هم مشارکت بسیار قابل توجهی داشتند و مردم هم علاقه خود را بیش از دیگر برنامه‌ها نشان دادند و برای برگزاری مراسم دهه‌ی کرامت نیز برای پای کار آوردن جامعه مداحان، اصناف و هیئات مذهبی برنامه‌ داریم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ایلام برپایی پاتوق‌های گفت‌وگو، استفاده از ظرفیت متدینین، برنامه‌ریزی برای قشر خاکستری و اجرای برنامه‌ها در محیط‌های عمومی‌تر را از دیگر برنامه‌های این اداره کل عنوان کرد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • افزایش کتابخانه‌های سیار، نیاز استان ایلام
  • بازدید مدیرکل بازرسی لرستان از میدان شهدا خرم آباد
  • پرداخت سه هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال مستمری و کمک معیشت به مددجویان ایلامی
  • جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی در کرمان برگزار می‌شود
  • فعالیت های فرهنگی در فرودگاه های کشور +فیلم
  • مدیریت پسماندها خیلی از مشکلات محیط زیست را برطرف می‌کند
  • استقبال گسترده از فعالیت‌های فرهنگی امامزاده قاسم(ع) تهران/فعالیت‌ها با پیوست رسانه ای انجام می شود
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست
  • استقبال گسترده از فعالیت‌های فرهنگی امامزاده قاسم (ع) تهران/فعالیت‌ها با پیوست رسانه‌ای انجام می‌شود
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی