Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-07@03:19:33 GMT

بدبوترین چربی‌سوز که فورا لاغرتان می‌کند

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۶۳۴۷۳

بدبوترین چربی سوز برای لاغری سیر معرفی می شود.

اگر نگران هستید دچار بیماری قلبی، حمله قلبی و یا سکته مغزی شوید سیر بخورید. سیر، فشار خون را پایین می‌آورد و به اندازه‌ی دارو‌های تجویزی در این کار مؤثر است.

مصریان، رومی‌ها و یونانیان باستان به کارگران، ورزشکاران المپیک و سربازان و ماهیگیران سیر می‌دادند، چون عقیده داشتند، سیر باعث تقویت عملکرد (مخصوصاً برای مردان) و توانشان می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علم جدید این موضوع را بررسی کرده و معلوم شده سیر، عملکرد ورزشی را افزایش می‌دهد. بزرگ‌ترین اثر مثبت سیر در بیماران قلبی مشاهده شد. در یک مطالعه مشخص شد که مصرف یک دوره‌ی شش هفته‌ای عصاره سیر، ریسک بیماری قلبی را کاهش داده و توان ورزشی را بالا برده بود.

سیر به نفع شما می‌جنگد

علم نشان داده که ویروس‌ها، باکتری‌ها و انگل‌ها، سیر را دوست ندارند! سیر می‌تواند کمکتان کند با سرماخوردگی بجنگید و به میزان ۶۳ درصد از احتمال ابتلای شما به این بیماری کم می‌کند. همچنین سیر، طول مدت یک سرماخوردگی را از ۷ روز به یک روز و نیم کاهش می‌دهد. عملکرد دقیق سیر هنوز کاملاً مشخص نیست، اما این را خوب می‌دانیم که سیر سرشار از مواد مغذی است که سیستم ایمنی را تقویت می‌کنند.

ویروس‌ها، باکتری‌ها و انگل‌ها، سیر را دوست ندارند! سیر می‌تواند کمکتان کند با سرماخوردگی بجنگید و به میزان ۶۳ درصد از احتمال ابتلای شما به این بیماری کم می‌کند

سیر فلزات سنگین را از بدنتان دفع می‌کند

فلزات سنگین مانند سرب و جیوه می‌توانند به اندام‌ها و مغز آسیب زده و حتی باعث مرگشوند. اگر در محل کارتان فلزات سنگین وجود دارد یا در خانه‌ای قدیمی زندگی می‌کنید، حتماً سیر را به رژیم غذایی‌تان اضافه کنید.

سیر چربی سوز است

شاید ومپایر‌ها به دنبال کلسترول بودند، نه خون! سیر بر چربی‌های خون اثر می‌گذارد. اگر مشکل کلسترول دارید، سیر بخورید. مصرف منظم مکمل سیر می‌تواند کلسترول مجموع و LDL را ۱۰ تا ۱۵ درصد پایین بیاورد. متأسفانه سیر نمی‌تواند HDL یا کلسترول خوب را بالا ببرد یا تری گلیسیرید را کاهش بدهد. پزشکان باستان برای پاکسازی عروق، مصرف سیر را توصیه می‌کردند.

سیر فشارخون را پایین می‌آورد

اگر نگران هستید دچار بیماری قلبی، حمله قلبی و یا سکته مغزی شوید سیر بخورید. سیر، فشار خون را پایین می‌آورد و به اندازه‌ی دارو‌های تجویزی در این کار مؤثر است. کافی است روزی ۴ حبه سیر بخورید. البته این مقدار سیر زیاد است و باید تدریجاً به این میزان برسید تا معده‌تان را ناراحت نکنید. سیر خام و پودر سیر به یک اندازه مؤثرند. سیر کهنه نیز این امتیاز را دارد کهتنفس و عرقتان را بد بو نمی‌کند.

سیر از زوال عقل پیشگیری می‌کند

زوال عقل مانند آلزایمر، بیماری است که از رادیکال‌های آزاد و فعالیت اکسیداسیونشان ناشی می‌شود. سیر غنی از آنتی‌اکسیدان‌هایی است که رادیکال‌های آزاد را از بین می‌برد. وقتی خواص آنتی‌اکسیدانی را با خواص پاک کنندگی عروق ترکیب می‌کنید و فشارخون را پایین می‌آورید، ریسک بیماری‌های مغزی‌تان را کاهش می‌دهید. آنتی‌اکسیدان‌ها با محدود کردن آسیب سلولی، به نفع سلامتی عمل می‌کنند و احتمال سرطان را پایین می‌آورند.

احتیاط!

اگر دیابت دارید پیش از مصرف سیر با پزشکتان مشورت کنید، زیرا سیر، قند خون را پایین می‌آورد.

اگر فشارخونتان پایین است، سیر ممکن است فشارخونتان را خیلی پایین بیاورد.

ضمناً احتمال خونریزی مخصوصاً طی بارداری وجود دارد.

اگر سیر مصرف می‌کنید، دو هفته پیش از عمل جراحی، مصرف آن را قطع کنید.

سیر طعم‌دهنده‌ی بسیار خوبی برای غذاست و بوی منحصربه‌فردی دارد و اگر همراه با پیاز آن را تفت بدهید، رایحه‌ی شگفت‌انگیزی بلند خواهد شد. هزاران سال است که از سیر در بسیاری از موارد استفاده می‌شود، از پاکسازی عروق گرفته تا جنگ با تومورها. علم مدرن می‌تواند خیلی از این ادعا‌ها را ثابت کند. اگر دوست ندارید دست و تنفس و عرقتان بوی سیر بدهد، از سیر کهنه استفاده کنید.

 

عصر شهروند

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Bqp برچسب ها: سیستم ایمنی بدن ، لاغری ، چربی ، سیر ، چربی سوزی

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: سیستم ایمنی بدن لاغری چربی سیر چربی سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۳۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟

ایسنا/گیلان معاون بهداشتی علوم پزشکی گیلان گفت: مصرف سبزیجات محلی خام همچون چوچاق و خالیواش و نعناع و هر نوع سبزی خودرو و معطر جمع آوری شده از طبیعت و موجود در بازارهای محلی در ابتلای مردم به فاسیولا نقش اساسی دارد.

دکتر سید محمود رضوانی در گفت وگو با ایسنا، فاسیولیازیس را عفونت یا بیماری ناشی از انگل های جنس فاسیولا دانست و اظهار کرد: انگل های فاسیولا کرم های مسطح و برگی شکلی هستند که عمدتا در مجاری صفراوی و کبد دام ها از جمله گوسفند، بز، گاو، گاومیش و برخی از علفخواران دیگر زندگی می کنند.

وی با بیان اینکه برای برقراری چرخه زندگی انگل فاسیولا وجود دام های آلوده، منابع آبی دائمی یا فصلی، بارندگی فراوان و حلزون های میزبان واسط ضروری است، افزود: حیوانات آلوده به فاسیولا تخم انگل را همراه با مدفوع خود به محیط خارج دفن می کنند، در صورتی که این تخم در آب قرار گیرد، در درجه حرارت مناسب پس از حدود سه هفته در داخل آن یک لارو مژه دار به وجود می آید. این لارو پس از تشکیل از تخم خارج شده و با نفود در بدن حلزون های آبزی شروع به رشد و تکثیر می کند و به لاروهای دم دار تبدیل می شوند که این لاروهای جدید نیز پس از کامل شدن از بدن حلزون میزبان واسط خارج شده و در آب رها می‌شوند و به برگ گیاهان آبزی می چسبند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ادامه داد: حیوانان نشخوارکننده و انسان به دنبال خوردن گیاهان و یا سبزیجات آبزی حامل لاروهای انگل یا آب های سطحی آلوده به فاسیولا مبتلا می شوند.

رضوانی، خوردن سبزیجات محلی آلوده به فاسیولا به صورت خام، خوردن غذاهای تهیه شده با سبزیجات خام مانند دلار و زیتون پرونده، نوشیدن آب های سطحی و آب چشمه های روباز نواحی کوهستانی، خوردن جگر خام یا آبدار و شستن ظروف و سبزیجات مصرفی در آب های سطحی آلوده را از جمله راه های ابتلا به فاسیولا دانست و تاکید کرد: این بیماری دارای دو مرحله حاد و مزمن است و دوره کمون بیماری از چند روز تا چند هفته و چند ماه متغیر است، اما مهمترین نشانه های بیماری شامل تب و لرز و تعریق شبانه و دردهای شدید شکمی و اختلالات گوارش و نشانه های آلرژیک مانند کهیر و خارش و ناراحتی های تنفسی و کاهش ورزن و کم خونی و بزرگی کبد است.

وی با بیان اینکه مصرف سبزیجات محلی خام همچون چوچاق و خالیواش و نعناع و هر نوع سبزی خودرو و معطر جمع آوری شده از طبیعت و موجود در بازارهای محلی در ابتلای مردم به فاسیولا نقش اساسی دارد، گفت: این سبزیجات گاهی به صورت خام در تهیه غذاهای محلی کاربرد دارد که در صورت آلودگی به انگل می تواند در انتقال بیماری نقش ایفا کند؛ از آنجایی که ضد عفونی کردن این سبزیجات مشکل است باید از خوردن آنها به صورت خام پرهیز کنیم.

معاون علوم پزشکی گیلان بر لزوم پرهیز از مصرف توت فرنگی و سبزیجات خام محلی به صورت غیر بهداشتی تاکید کرد و گفت: شست و شوی سبزیجات با آب سالم و همراه با ضد عفونی کردن با محلول سرکه سفید(ترکیب یک به چهار سرکه و آب) به مدت ۱۵ دقیقه باشد. توت فرنگی نیز پس از شست و شو با آب سالم، حتما به مدت سه تا پنج ثانیه در آب جوش وارد شده و سریعا در آب سرد قرار گیرد.

رضوانی با بیان اینکه سبزیجات خام محلی خرد شده، پخته شده و یا خشک شده پس از فریز کردن به مدت پنج روز مصرف شود، عنوان کرد: پاک کردن سبزیجات با دستکش و خودداری از دست زدن به دهان موقع تمیز کردن سبزیجات نیز مورد تاکید است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حقایق مهم در مورد مصرف ویتامینها و مکمل ها که نمی دانید
  • دریافت قند برای بدن امری حیاتی است
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن | بهترین زمان پیاده روی چه زمانی است؟
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • این ۴ عادت به تدریج جان شما را می‌گیرد
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • ویتامینی که چربی کبدچرب را دفع می‌کند