Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به انتخابات سال آینده گفت: انتخابات سال آینده بسیار رقابتی و با حضور گروه‌های سیاسی متعدد است که با شرایط اقتصادی ویژه، دشمن مترصد واکنش مردم است.

به گزارش تسنیم، عباسعلی کدخدایی امروز در همایش بزرگ ناظرین شورای نگهبان ورامین، پیشوا و قرچک و بخش‌های جوادآباد و جلیل‌آباد اظهار داشت: حوادث 15 خرداد یادآور دو حادثه مهم است نخست حوادث فیضیه قم و دیگری جنایات رژیم ستم‌شاهی در ورامین که مردم ورامین کفن‌پوش به استقبال خطر رفته و جان خود را فدای انقلاب اسلامی کردند و همچنان نیز پای انقلاب و اسلام مانده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: وجود 1400 شهید در این منطقه نشان از انقلابی و ولایی بودن این دیار دارد، ورامین در منطقه و کشور شاخص است و به انقلاب اسلامی و پای کار انقلاب بودن معروف است.

سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به ریشه‌های انقلاب اسلامی افزود: انقلاب اسلامی ایران انقلابی اعتراضی نسبت به تمام بلایایی بود که پدر و پسر پهلوی بر سر ملت ایران آوردند که گروه‌های زیادی به مبارزه برخاستند چه آن‌هایی که با انقلاب همراه شدند و چه آن‌هایی که از این مسیر جدا شدند.

کدخدایی با اشاره به هدایت‌های داهیانه امام خمینی(ره) در انسجام جریان‌ها و حرکت‌های مردمی افزود: امام خمینی(ره) هدف را نشان دادند و در همین مسیر مردم ما هم از امام راحل پیروی کردند و اعتراضات از 15 خردادماه 42 آغاز شد که اوج آن به سال‌های 56 و 57 رسید و انقلاب اسلامی متکی بر آموزه‌های اسلامی و سیره اهل بیت(ع) بود.

وی با بیان اینکه پیروزی انقلاب اسلامی و استقرار این نظام ثمره دلاوری شهدا بود تصریح کرد: هجمه‌ها و کینه‌ورزی‌های دشمنان در طول عمر شجره مقدسه نظام جمهوری اسلامی همواره وجود داشته، چه زمانی که قائله‌های مرزی را داشتیم و جوانان زیادی از داخل کشور تا پای جان ایستادند و چه در دوره 8 ساله دفاع مقدس که در همه این دوران آموزه‌ها و توسل به اهل بیت(ع) سبب پیروزی ما شد همچنان که شهید برونسی نیز با توسل به حضرت زهرا(س) توانست در بسیاری از شرایط سخت راه را در میدان جنگ پیدا کند.

کدخدایی سپس با اشاره به لزوم برقراری قسط و عدل پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: باید موفقیت‌ها را در مقایسه با گذشته و دیگر کشورها لحاظ کنیم، ما 40 سال است با ظلم‌ و بی‌عدالتی‌ها می‌جنگیم، 40 سال است که دشمن پشت دروازه شهر ما ایستاده و قائله‌های فراوانی به راه انداخته است و در چنین شرایطی باید دید که آیا انقلاب توانسته به اهداف خود برسد یا خیر؟

سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه با وجود همه کمبودها و نارسایی‌ها مسیر کنونی مسیر فسادی نیست افزود: در زمان طاغوت شاه و اطرافیانش فاسد بودند اما مقام معظم رهبری یک مرجع تقلید است و آزادی که اکنون وجود دارد در گذشته ذره‌ای از آن وجود نداشت، امروز به راحتی از مسئولان انتقاد می‌کنیم و این آزادی در هیچ کجای تاریخ این کشور وجود نداشته است.

کدخدایی تصریح کرد: دستاوردهای انقلاب اسلامی به لحاظ سیاسی، اقتصادی و فرهنگی هرچند کافی نبوده اما در مسیر درستی حرکت کرده است و نباید ناسپاسی کرد. باید تهدیدها را هم در کنار این دستاوردها ببینیم. اگر یک شرکت کوچک بخواهد با ایران ارتباط داشته باشد آمریکا با تهدید آن را منصرف می‌کند اما با همت جوانان هر روز یک طرح جدید طراحی می‌شود و این شرایط برای بیگانگان عجیب است که چگونه با این همه تهدید و دشمنی‌ها مقتدر و سرپا ایستاده و پیشرفت می‌کنیم.

سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به وظیفه ملت ایران در شرایط کنونی گفت: با وجود مشکلات اقتصادی و دیگر مسائل باید با ایمان و اعتقاد به خدا مشکلات را برطرف کرد و همان‌طور که در دوران دفاع مقدس توانستیم پیروز شویم امروز نیز می‌توانیم مشروط بر اینکه مدیریت در جهت خدمت به مردم به کار گرفته شود و جوانان را در خط مدیریتی کشور وارد کنیم و مشکلات را پشت سر بگذاریم.

کدخدایی تصریح کرد: باید از تفرقه‌افکنی و ایجاد بدبینی پرهیز کرد و گوش به فرمان توصیه‌های مقام معظم رهبری بود که مدیریت ایشان در صحنه‌های مختلف مثال‌زدنی است.

وی همچنین با اشاره به انتخابات سال آینده خاطرنشان کرد: انتخابات سال آینده بسیار رقابتی و با حضور گروه‌های سیاسی متعدد است که با شرایط اقتصادی ویژه، دشمن مترصد واکنش مردم است. در چنین شرایطی انتظار از مردم این است که پای انقلاب باشند و مثل همیشه از نظام جمهوری اسلامی پشتیبانی کنند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: شورای نگهبان انتخابات انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۰۶۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پزشکیان لیدر می‌شود؟/ترکیب‌ احتمالی فراکسیون‌های مجلس آینده

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، یکی از ویژگی‌های مهم انتخابات مجلس دوازدهم آن بود که مردم به یک «لیست واحد» رأی ندادند و به کاندیداهایی از لیست‌های مختلف انتخاباتی اقبال نشان دادند.

بنابر روایت مهر، در این انتخابات جریان‌های سیاسی نظیر شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی، شورای وحدت اصولگرایان، اُمناء، جبهه صبح ایران و همچنین صدای ملت با محوریت چهار حزب اصلاح‌طلب کارگزاران سازندگی، اعتدال و توسعه، اعتماد ملی و ندای ایرانیان صحنه‌گردانان اصلی انتخابات بودند.

با توجه به اینکه شاخص‌ترین چهره‌های راه‌یافته به مجلس دوازدهم محمدباقر قالیباف، مرتضی آقاتهرانی، مسعود پزشکیان، منوچهر متکی و حمید رسایی هستند، احتمالاً فراکسیون‌های عمده مجلس دوازدهم با محوریت این افراد تشکیل خواهد شد.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900264

دیگر خبرها

  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • آغاز ضبط مناظره تلویزیونی کاندیداهای حوزه انتخابیه خرم آباد و چگنی
  • لایحه تمدید مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست تایید شد
  • تاثیر مثبت انتخاب فرد اصلح در دور دوم انتخابات بر آبادانی شهرستان
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟/ترکیب‌ احتمالی فراکسیون‌های مجلس آینده
  • شورا‌ها مظهر انتقال قدرت متمرکز دولتی به مدیریت مردمی
  • افزایش تعاملات دستگاه‌ها برای برگزاری انتخابات سالم و رقابتی
  • شورای اسلامی شهر و روستا مصداق مردم سالاری دینی است