Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سرهنگ حسین رمضانی در حاشیه همایش پیگیری موثر و کارآمد جرائم سایبری در حوزه بانکداری الکترونیک در جمع خبرنگاران درباره استفاده دست‌فروشان از دستگاه‌های کارت‌خوان گفت: یکی از جرائم مهمی که امروز در سطح پلیس فتا به آن پرداخته می‌شود، مسئله اسکیمر است. اسکیمرها دستگاه‌هایی هستند که متاسفانه مجرمان با استفاده از آنها کارت بانکی افراد را کپی کرده و به وسیله اطلاعات بانکی که از خود صاحب حساب دریافت می‌کنند، می‌توانند کارت دوقلوی کارت عابر بانک مشتری را در اختیار داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این افراد می‌توانند به وسیله این کارت‌های جدید برداشت‌های غیرمجاز یا سرقت‌های مالی را انجام دهند.

این مقام انتظامی در توصیه‌ای به مردم اظهار داشت: مردم بدانند قبل از ایام تعطیلات و حین ایام تعطیلات نوروز، حتما به این مسئله توجه کنند که تنها راه مقابله با اسکیمرها این است که وقتی خریدی را انجام می‌دهند و کارت را در دستگاه‌ کارتخوان قرار می‌دهند، به هیچ عنوان رمز خود را به فروشنده نداده و خود رمز کارت را وارد کنند. 

رمضانی افزود: این حق شخصی افراد است که در هنگام وارد کردن رمز کارت آن را در اختیار فروشنده قرار ندهند و مردم از فروشندگان بخواهند حتما اجازه بدهند خریدار رمز عابر بانک خود را برای استفاده از دستگاه کارت‌خوان وارد کند. مطمئن باشید این بهترین راه برای مقابله با جرائمی است که از طریق اسکیمرها اتفاق می‌افتد.

وی با بیان اینکه هدف بیش از ۸۱ درصد مجرمان سایبری در کشور انگیزه مالی است، تصریح کرد: اکثر کلاه‌برداران و مجرمان به دنبال این هستند که بتوانند به حریم خصوصی بانکی ما مراجعه کنند و با استفاده از بهانه‌های مختلف و روش‌های مختلف دست به اقداماتی مانند ارسال پیامک انبوهی که در روزهای اخیر درباره سهام عدالت اتفاق افتاد یا روش‌های دیگری مانند فروش یک کالا با قیمت‌های بسیار پایین، بزنند. 

معاون امور بین‌الملل رئیس پلیس فتا اضافه کرد: در حقیقت کلاهبرداران روش‌های مختلفی را انجام می‌دهند تا بتوانند قربانیان را به درگاه‌های جعلی بانک‌ها که همان فیشینگ هستند، هدایت کرده یا در جرم اسکیمر شما را ترغیب کنند تا با استفاده از دستگاه کارت‌‌خوان به اطلاعات شما دست پیدا کنند.

رمضانی با بیان اینکه ما در طول ۱۱ ماه گذشته هم در حوزه فیشینگ و هم در حوزه برداشت‌های غیرمجاز آمار بالایی از شکایات را داشتیم، خاطرنشان کرد: ۴۱ درصد از جرائم پلیس فتا در حوزه برداشت‌های غیرمجاز امروز اتفاق می‌افتد. همچنین حدود ۲۰ درصد از جرائم ما در حوزه کلاهبرداری است و در مجموع، ۶۱ درصد از جرائم سایبری کشور در حوزه جرائم اقتصادی اتفاق می‌افتد و مردم نیز باید به این موضوع توجه داشته باشند.

وی با بیان اینکه ما به دنبال این هستیم تا ارائه‌‌کنندگان خدمات دسترسی، میزبانی، کسب‌وکارهای نوین و استارت‌آپ‌ها همه مسئولیت‌های قانونی خود را در قبال خدماتی که ارائه می‌دهند - به ویژه در حوزه احراز هویت که یک مسئله بسیار جدی است - بپذیرند، ابراز داشت: مردم هم دقت داشته باشند که چگونه عملیات‌های بانکی خود را انجام دهند تا از سوءاستفاده قرار گرفتن توسط کلاهبرداران در امان بمانند. 

این مقام انتظامی ادامه داد: ما مطمئن هستیم اگر بانک‌ها جدیت خوبی را در حوزه OTP یا رمزهای یک بار مصرف دوم را عملیاتی کنند، قطعا ما در حوزه برداشت‌های غیرمجاز در سال ۹۸ با کاهش مطلوبی مواجه خواهیم بود.

رمضانی در پاسخ به این سوال که در سایت‌های شرط‌‌بندی و همچنین سایت‌هایی که کالاهای ممنوعه به فروش می‌رسانند، شماره حساب قرار داده شده است و کالاها از طریق پست جمهوری اسلامی ایران به دست خریداران می‌رسد. آیا پلیس در این قضیه ورود نمی‌کند؟ بیان کرد: امروز یکی از مهمترین هدف‌های پلیس فتا مقابله با جرم قمار آنلاین یا کازینوهای آنلاین است. ما عملکرد بسیار خوبی در این زمینه داشته‌ایم. حتی در چند ماه گذشته نیز رئیس پلیس فتای ناجا در این خصوص آماری را ارائه کرده‌اند.

وی افزود: پلیس فتای ناجا نزدیک به ۱۵۰۰ سایت را در این خصوص شناسایی کرده و با آنها به طور جدی برخورد کرده است. پلیس فتا به صورت دائم این مضوع را در دستورکار خود قرار داده است.

معاون امور بین‌الملل رئیس پلیس فتا با بیان اینکه مهمترین مسئله سوءاستفاده مجرمان در قمارهای آنلاین از درگاه‌های بانکی کشور است، یادآور شد: درگاه‌های بانکی کشور به طور مستقیم در اختیار سایت‌های قمار آنلاین قرار نمی‌گیرد بلکه یک فرد با کسب و کاری مجاز درگاه بانکی‌ای را دریافت می‌کند اما متاسفانه در مواردی که ما برخورد کرده‌ایم، با این مسئله مواجه شده‌ایم که درگاه بانک توسط یک فرد قانونی به قمارباز اجاره داده شده است.

رمضانی با بیان اینکه باید تمام صاحبان درگاه‌های بانکی بدانند که در مقابل درگاهی که مجوز گرفته‌اند مسئولیت دارند و حق ندارند آن را به فرد دیگری واگذار تفویض و اجاره دهند، عنوان کرد: قطعا اگر ما با این موارد برخورد کنیم پلیس فتا صاحب درگاه را که طبق قانون مجوز گرفته است، به عنوان معاونت در جرم به دستگاه قضایی معرفی می‌کند.

وی با بیان اینکه از وظایف پست جمهوری اسلامی ایران این است که باید بر ارسال مراسلات نظارت کامل را داشته باشند، گفت: ما جلسات زیادی را با آنها برگزار کرده‌ایم. به عنوان مثال، پلیس فتا در حوزه خرید و فروش مواد مخدر در فضای مجازی به طور کامل رصد و پیگیری می‌کند. ما نیز فروشندگان مواد مخدر را که بخواهند از طریق فضای مجازی اقدام به فروش مواد مخدر کنند را پیگیری می‌کنیم. مطمئن باشید تمام ارسال مراسلات از دفتر پست انجام نمی‌شد و بعد از طریق پست‌هایی است که به صورت موقت فعال هستند.

این مقام انتظامی با بیان اینکه پلیس فتا از پست جمهوری اسلامی ایران درخواست می‌کند تا بتوانیم در حوزه کسب و کارهای نوین که به مردم خدمات مختلفی ار ارائه می‌کنند، با پلیس همکاری لازم را داشته باشند، اظهار داشت: خریدهای اینترنتی باید از یک مسیر امن و قابل اعتماد ارسال شود. قطعا پست اینجا وظیفه دارد که باید شرکت‌های تابعه خود را که مجوز دارند، در اختیار کسب‌وکارهای نوین قرار دهند تا بتوانیم یک فرآیند امن را چه از لحاظ ارائه خدمات و چه از لحاظ ارسال مراسلات داشته باشیم. ما در پرداخت‌ها نیز به دنبال این هستیم تا نظام بانکی شرایطی را ایجاد کند که مردم در امینت کامل بتوانند به صورت اینترنتی خدمات ارائه بگیرند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۶۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است

به گزارش خبرنگار مهر، ساسان زارع معاون هماهنگ کننده قرارگاه بقیه الله در یازدهمین همایش سراسری مسؤولان جوامع فرهنگی قرآنی عصر که در مجتمع یاوران مهدی قم برگزار شد با اشاره به مواجه مستقیم جمهوری اسلامی ایران با رژیم صهیونیستی ابراز کرد: در این مواجهه غول‌های تکنولوژی دنیا در حوزه پدافند در مقابل ما قرار گرفتند و یک جنگ تمدنی در حوزه تسلیحات نظامی شکل گرفت.

وی با اشاره به دلیل این که طرف مقابل مغلوب شد، اظهار کرد: یک بار کشورهای عربی جمع شدند تا کوچک‌ترین ضربه‌ای به اسرائیل بزنند؛ ولی با وجود این که تا بن دندان مسلح بودند و در زمان خود هیچ کسری تسلیحاتی نداشتند ولی شکست خورده جنگ را ترک کردند ولی دلیل اینکه امروز این پیروزی رقم خورد این بود که الگوی تهیه تسلیحات نظامی ما بومی بود.

معاون هماهنگ کننده قرارگاه بقیه الله با بیان اینکه وقتی کشوری یک اسلحه تولید می‌کند توان مقابله با آن را هم دارد، گفت: آن چیزی که امروز باعث شد که طرف مقابل مقهور و مغلوب شود این بود که با تسلیحات و تکنولوژی روبرو شد که هیچ اطلاعی از آن نداشت.

وی با بیان اینکه مشکل آمریکا با حاج قاسم این بود که با الگوی تصمیم گیری او آشنا نبودند و آن را نمی‌شناختند، گفت: هر ایده جدید حکمرانی که متولد می‌شود باید بتواند ساختارهای مخصوص به خود را گسترش دهد و سبک زندگی مختص خود را شکل دهد و اگر این کار را نکنند شکست می‌خورد.

زارع با بیان اینکه اگر ما نتوانیم ساختارهای زندگی برخاسته از ایده مرکزی ولایت فقیه و مردم سالاری دینی را شکل دهیم این ایده به تحقق نخواهد رسید، گفت: ما نمی‌توانیم یک سیستم غربی را وارد کشور کنیم و برداشت نهایی ما تمدن اسلامی باشد؛ بنابراین اگر ما نتوانیم ساختارهای بومی مبتنی بر مردم سالاری دینی را شکل دهیم هیچ گاه تمدن نوین اسلامی شکل نخواهد گرفت.

وی موفقیت موشکی ایران در مواجهه با اسرائیل را نمونه کوچکی از بلوغ مردم سالاری دینی در حوزه امنیتی و تسلیحاتی دانست و گفت: وقتی تکنولوژی غرب را وارد می‌کنیم در حقیقت فکر، ارزش و چارچوب‌های فرهنگی آن کشور را وارد کرده ایم و همین مشکل ما با رژیم پهلوی بود.

معاون هماهنگ کننده قرارگاه بقیه الله با بیان اینکه این نکته تمدنی در دیگر حوزه‌ها هم باید شکل بگیرد، گفت: مقام معظم رهبری در دیدار با دهه هشتادی‌ها به آنها فرمودند که شما ایران را در قله تمدن دنیا خواهید دید و در جای دیگر فرمودند این تمدن شکل نخواهد گرفت مگر با کشور مستقل، پیشرفته، معنوی و الهام بخش.

وی مأموریت ویژه جامعه قرآنی عصر را ارتقای ظرفیت‌های معنوی جامعه بر مبنای ترویج انس با قرآن دانست و گفت: الگوی تمدنی مردم سالاری دینی با حضور و نقش آفرینی مردم مؤمن به وجود آمده است و این حضور باید به صورت پر رنگ تر ادامه پیدا کند.

زارع با بیان اینکه با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری به دو دلیل باید الگوی عمل در گام دوم انقلاب تغییر کند و یک حرکت عمومی شکل بگیرد، افزود: دلیل اول اینکه مسائل گام دوم انقلاب از جنس فرهنگی و غیر ملموس است و دلیل دوم اینکه حرکت‌های فرهنگی و نرم نیاز به استمرار و امتداد اجتماعی و اتخاذ یک سبک زندگی مجاهدانه دارد.

وی با بیان اینکه یک تمدن به صورت تدریجی شکل می‌گیرد و به اوج می‌رسد گفت: هر چه تعداد جلسات خانگی بیشتر شود جامعه اسلامی‌تر می‌شود و نباید از این کار خسته شویم بلکه باید به این فعالیت خود ادامه دهیم و نتایج آن را بعدها ببینیم.

کد خبر 6089237 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • رقم پرداختی ما به حوزه حمل و نقل ۳۴ همت است
  • سرقت از مردم در پوشش کمک برای خرید بلیت مترو
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • ­سرقت با شگرد تعویض کارت بانکی در مترو
  • سرقت با شگرد تعویض کارت بانکی در مترو
  • تاکسی‌های قم مجهز به کارت‌خوان می‌شوند
  • درباره کلاهبرداری به روش اسکیمر چه می‌دانید؟
  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است
  • هشدار: شرایط پسماند در استان ایلام مناسب نیست
  • اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداران اسکیمری نیفتیم؟