Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- صبح امروز با حضور عیسی کلانتری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، اسفندیار محسنی بندپی استاندار تهران، کیومرث کلانتری مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران و جمعی از مدیران استانی، سیستم تصفیه پساب شرکت لبنی پاندا میهن افتتاح و به بهره برداری رسید.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، عیسی کلانتری در حاشیه این مراسم با اشاره به اینکه هوای پاک از حقوق مسلم مردم است، افزود: با توجه به اینکه جنوب تهران از بعد زیست‌محیطی شرایط مطلوبی را در گذشته نداشته و آلودگی‌های مختلفی در جنوب شهر تهران فراوان بود فاضلاب‌ها، پسماند‌ها و پساب‌ها زندگی مردم را آزرده کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مردم حق دارند از ما مطالبه داشته باشند ما و صاحبان صنعت منتی بر مردم نداریم بلکه وظیفه مان را انجام می‌دهیم، اظهار داشت: رییس جمهور و مقام معظم رهبری از بوی نامطبوع هوای اطراف فرودگاه حضرت امام خمینی ناراضی هستند و دستور اکید دادند تا این بوی نامطبوع از بین برود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه بر اساس بررسی‌هایی که صورت گرفت بیش از یکصد کانون آلوده‌کننده هوای جنوب شهر از جمله فاضلاب‌های شهر‌های اطراف، فاضلاب‌های کارخانجات، کشتارگاه‌ها، دامداری‌ها و خود مراکز جمع‌آوری پسماند شناسایی شد که سبب شده بود بوی نامطبوع مردم و مسافران را آزار دهد، بیان داشت: به همت استانداری تهران و کل دستگاه‌های دولتی حدود یک سال است که مبارزه به طور جدی با مراکز آلوده‌کننده هوای تهران در جنوب شهر و سرمایه‌گذاری برای رفع بوی نامطبوع آغاز شده است.

معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه برخی واحد‌ها مثل دامداری‌ها باید از این منطقه منتقل شوند و این موضوع در حال انجام است، خاطرنشان کرد: کارخانجاتی که آلوده‌کننده بودند عمدتاً مربوط به حوزه لبنیات بود و به همت بخش خصوصی سرمایه‌گذاری برای رفع بو آغاز شده و اکنون با راه‌اندازی تصفیه پساب کارخانه در انتهای خط دیگر هیچ بویی وجود ندارد.

کلانتری با بیان اینکه متأسفانه آب‌های تصفیه شده وارد نهر‌های هفتگانه آب‌هایی می‌شود که فاضلاب است و دوباره آلوده می‌شود و وزارت نیرو باید این موضوع را سر و سامان بدهد، تصریح کرد: اگر همه دستگاه‌های مسئول وظایف خود را انجام دهند امیدواریم بوی نامطبوع جنوب شهر تهران تا دو سال آینده به طور کلی برطرف شود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه سرمایه‌گذاری‌ها بیش از آن چیزی که فکر می‌کردیم لازم بود و همین واحد صنعتی نیز ۲۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری کرده است، تاکید کرد: یک سرمایه‌گذاری ۱۵ میلیارد تومانی هم در واحد کناری اینجا انجام شده است و شرکت آب و فاضلاب هم در مدت کوتاه توان جمع آوری این رودخانه‌ها و نهر‌ها و پساب‌ها و فاضلاب‌ها را ندارد و به همین دلیل فرصت مناسبی می‌خواهند و تا پایان سال ۱۳۹۹ کل این بو باید جمع‌آوری شود.

معاون رئیس جمهور با اشاره به وضعیت نامناسب مدیریت پسماند در «آرادکوه» گفت: آقای رئیس جمهور به شهرداری تهران دستور داده است، که هرچه سریع‌تر مکان این منطقه تغییر کند و احتمالاً به حدود ۱۰۰ کیلومتر در کویر و منطقه مناسب‌تری منتقل خواهد شد.

وی علت عدم رغبت بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در تولید برق از پسماند را مافی التفاوت برق مصرفی و برق تولیدی از پسماند دانست و گفت: وزارت نیرو نیز اظهار داشته که نمی‌تواند، برق را ۸۰۰ تومان خریده و ۶۰ تومان بفروشد و باید یک سیاستی در پیش بگیریم تا مردم طوری رفتار کنند که بخش خصوصی راغب به سرمایه گذاری در این زمینه به ویژه در شمال کشور شود.

کلانتری در پایان خاطر نشان کرد: پسماند در شهر‌های جنوب البرز معضل است، اما در شهر‌های شمال البرز به یک مصیبت تبدیل شده است و امیدوارم با اصلاح سیاست‌های قیمت گذاری برق بتوانیم، منابع لازم را برای حذف پسماند‌ها در کل کشور به ویژه در شمال کشور تأمین کنیم.

انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران نیز در این مراسم با بیان اینکه یکی از چالش‌های مهم استان تهران مشکلات زیست محیطی آن است، افزود: به واحد‌ها و صنایع جنوب استان تهران اعلام کرده‌ایم که برای ارتقای فرهنگ زیست محیطی و رفع آلایندگی می‌توانند از تسهیلات بانکی برخوردار شوند.

وی با اشاره به افزایش قیمت تجهیزات تصفیه فاضلاب برای صنایع گفت: ما به صنایع استان تهران کمک می‌کنیم تا فاضلاب خود را تصفیه‌پذیر کنند و آن‌ها را به فروش برسانند و باید تدبیری اتخاذ کنیم که فاضلاب‌های تصفیه شده با پساب‌های دیگر و آلوده مخلوط نشود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محیط زیست آب فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۸۵۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی ۲۱۲ نقطه حادثه‌خیز در معابر پایتخت/ نصب ۲۰۰ تابلوی جدید هدایت مسیر

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ، اقدامات پلیس در راستای ایمن سازی و کاهش تصادفات را تشریح کرد و گفت: ۲۱۲ نقطه حادثه خیز در تهران، رفع خطر شده است.

به گزارش ایسنا، سرهنگ احسان مومنی با اشاره به مطالبه‌گری پلیس از سازمان‌های مختلف در خصوص ترافیک و حوادث ترافیکی گفت: پلیس مطالبه ‌ر است و ما در تمام زمینه‌های مربوط به حفظ جان و مال مردم، از نهادهای مختلف مطالبه‌گری می‌کنیم.

وی با اشاره به کیفیت خودروها افزود: مطالبه ما از سازمان استاندارد ، وزارت صمت و شرکت‌های خودرو ساز در خصوص ایمنی وسیله نقلیه است. همچنین از وزرات راه  و شهرداری در خصوص وضعیت راه‌ها و جاده‌سازی‌ها مطالبه داریم.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ با تشریح اقدامات انجام شده ادامه داد: در سال گذشته با پیگیری های پلیس راهور،  ۲۱۲ نقطه حادثه خیز در تهران رفع خطر شده است که ان‌شاءالله در سال جدید کمتر شاهد تصادفات فوتی خواهیم بود. همچنین ۱۲۵۸ نقطه در شهر تهران با استفاده از نورپردازی، برچسب گذاری و نصب بنر آشکار سازی شده تا از وقوع تصافات جلوگیری شود.

وی افزود: در معابر بزرگراهی، نیازمند نصب بیشتر تابلو برای هدایت بهتر رانندگان بودیم که با پیگیری پلیس، این مسئله نیز انجام شد و  ۲۰۰ تابلوی جدید هدایت مسیر به این معابر اضافه شد.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در معابر بزرگراهی، ۱۷ پهلوگاه اضطراری جدید، تعبیه و احداث شد. از این محل‌ها می توان هنگام تصادفات و حوادث استفاده کرد تا جای خودرو وسرنشینان آن امن باشد.

مومنی آموزش را بخش مهمی از فرهنگ سازی دانست و گفت: پلیس در زمینه آموزش نیز قدم هایی برداشته و امیدوار است با آموزش، تصادفات به حداقل برسند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»
  • رفتار پلیس ایالات متحده با اساتید و دانشجویان ماهیت دروغین دموکراسی غرب را افشا کرد
  • اعزام  زائر از هرمزگان به حج عمره
  • اعزام ۲۵۵ زائر از هرمزگان به حج عمره
  • دودی که از سیانور خطرناک تر است
  • ماجرای دریافت انگشتر مقام معظم رهبری توسط یک کارگر
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای
  • ایمن‌سازی ۲۱۲ نقطه حادثه‌خیز در معابر پایتخت/ نصب ۲۰۰ تابلوی جدید هدایت مسیر