Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@23:47:40 GMT

بلیت اتوبوس بعد از سفرهای نوروزی به نرخ سابق برمی‌گردد

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۵۶۰۵۹

بلیت اتوبوس بعد از سفرهای نوروزی به نرخ سابق برمی‌گردد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محمد اسلامی در خصوص افزایش ۲۰ درصدی نرخ کرایه اتوبوس‌های بین‌شهری تصریح کرد: در کشور بیش از ۱۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس فعالیت می‌کند و این افزایش ۲۰ درصدی سنتی است که در سال‌های گذشته پایه‌گذاری شده و بعد از آن به نرخ سابق بازمی‌گردد.

وی افزود: البته باید دقت کرد که رانندگان و فعالان حوزه حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای افراد زحمت‌کشی هستند که در این ایام برای خدمت‌رسانی به مردم در برخی از مسیرها مجبور به بازگشت یک سر خالی هستند که هزینه‌هایی را به آن‌ها تحمیل می‌کند و این افزایش برای جبران این هزینه‌ها صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش قیمت بلیت اتوبوس از سوی دولت نیست

به گفته اسلامی دولت توانایی مالی برای اختصاص یارانه به ناوگان اتوبوس‌رانی برای ارتقای امکانات فنی، رفاهی و آماده‌سازی ندارد و باید دانست که این افزایش قیمت از سوی دولت نیست و اتحادیه و صنف برای قیمت‌گذاری در ایام مختلف تصمیم‌گیری می‌کنند.

هر ۱۵ دقیقه از رانندگان اتوبوس عکس گرفته می‌شود

وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: با توجه به آنکه طبق آمار بیشتر حوادث جاده‌ای مربوط به ۳۰ کیلومتری شهرهاست، برنامه‌ریزی شده تا در نوروز ۹۸ با محوریت فرمانداران و استانداران و دستور ویژه وزیر کشور به آن‌ها و با به‌کارگیری امکانات محلی شهر و روستاهای اطراف جاده، ایمنی مسیرهای پرحادثه بیش از پییش شود.

وی ادامه داد: امسال برای افزایش ایمنی سفرها با حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای، تمامی اتوبوس‌ها به سیستم «سپهتن» مجهز شده‌اند و در همه آن‌ها دوربین نصب‌شده و هر ۱۵ دقیقه یک‌بار از راننده عکس گرفته می‌شود تا به‌وسیله این اقدامات رفتار رانندگان قبل، حین و بعد از سفر مورد ارزیابی «برخط» قرار گیرد.

کد خبر 4571215 برهان محمودی

منبع: مهر

کلیدواژه: قیمت بلیت اتوبوس محمد اسلامی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای سفرهای نوروزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۶۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ کرایه رانندگان کامیون در جیب انبارداران/ نقش انبارها در فقر کامیونداران

تین نیوز

به دنبال شکایت آهن فروشان از انجمن کامیونداران یکی از فعالان صنفی حمل و نقل جاده ای کالا، گفت: انبارداری در برخی حوزه ها و صنایع تولیدی همچون ذوب آهن و فولاد، جز تحمیل هزینه بر دوش مصرف کننده و افزایش هزینه های حمل و نقل،  هیچ بهره و ارزش افزوده ای عاید کشور نمی کند.

به گزارش تین نیوز، خداداد بکرانی با توجه به شکایت اتحادیه دفاتر فروش آهن آلات اصفهان به اتاق اصناف مرکز استان اصفهان که طی آن مدعی شده اند، اعضای انجمن کامیونداران مانع کسب و کار آنان شده و از حمل و بارگیری آهن آلات ممانعت به عمل می آورند، افزود: ساده لوحیست که تصور کنیم انبارداری در تولید و جهش تولید نقش آفرینی می کند!

بیشتر بخوانید:  ◄ شکایت آهن فروشان از انجمن کامیونداران + سند

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی رانندگان کامیون فلاورجان تاکید کرد: انبارداری موجب شده برای متعادل نگه داشتن نرخ کالای تولیدی و مدیریت بازار، اجبارا از نرخ خدماتی همچون حمل و نقل و توزیع  کالا کاسته  شود تا هزینه های انبارداری جبران گردد و این معضلی است که صنعت حمل و نقل جاده ای کشور را در سال های اخیر تحت الشعاع قرار داده است!

این فعال بخش حمل و نقل جاده ای کالا ادامه داد: به چه دلیل فعالیت انبارداری که امروز با مجوزهای مختلف دولت کسب و کار رسمی شناخته شده و انبارداران می توانند نقش لجستیکی مهمی را در نظام اقتصادی کشور  ایفا کنند عملا در این سال ها سربار صنعت حمل و نقل شده و با دریافت هزینه های گزاف بر نرخ تورم بازار و حمل و نقل مداخله می کنند؟

وی گفت: چرا بر حمل محصولات انباری،  نظارتی صورت نمی گیرد که مدیران انبارها دیواری کوتاه تر از راننده و کامیوندار در حمل و نقل پیدا نکنند و برای عدم افزایش نرخ کرایه حمل محصولات انباری، مظلوم نمایی کرده و درصدی از کرایه مصوب راننده را که کف معادلات نرخ شاخص تن بر کیلومتر است، برای جبران هزینه های خود و هزینه انبارداری صاحب کالا، وارد توافق با راننده کنند!

بکرانی در شبکه های اجتماعی عنوان کرد: اینکه کرایه 10 میلیون تومانی یک راننده و کامیوندار را که با کلی هزینه و مصرف زمان و ساعت کاری با ترفند های مختلف  خرد کنند و به جای هزینه انبارداری در نظر بگیرند تا مبادا تجار و صاحبان کالا در تنگنا و فشار اقتصادی قرار گیرند، تا به زعم خودشان حمل و نقلی ارزان را تجربه کنند، خدمت نیست.

او افزود: چرا رانندگان در صف نوبت حمل بار در انتظار دریافت بار باشند ولی انبارداران به کمک دلالان بار از عدم آگاهی رانندگان غیر بومی برخی استان ها جهت حمل محصولات انباری استفاده کنند تا با انوع و اقسام ترفندها و فرار از شفافیت و عدالت در توزیع بار، قوانین و مقررات حمل و نقل را دور بزنند، به نحوی که حتی سند حمل بار یا بارنامه را نیز در استان های همجوار صادر کنند ؟!

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پیش بینی بارش باران درچهارمحال و بختیاری
  • ما مجرم زاده می‌شویم
  • جابجایی بیش از ۵ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل
  • برخی پروژه هایی که رئیس جمهور در سفرهای استانی افتتاح می کند، آنقدر کوچک است که توسط بخشدار محل هم قابل افتتاح است
  • با رانندگان پر خطر و ماجراجو برخورد شود/ کنارگذرها به شهر دوم تبدیل شده است
  • درخواست رانندگان برای رسیدگی به جاده باریک و خطرناک نشتیفان - قائن + فیلم
  • ◄ کرایه رانندگان کامیون در جیب انبارداران/ نقش انبارها در فقر کامیونداران
  • اتوبوس‌هایی که به فرمان خانم‌ها حرکت می‌کنند
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند
  • اینفوگرافیک | عملکرد کمیسیون تخلفات شرکتها، رانندگان و مالکین بخش حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲