Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دانشجویی دانشگاه ولایت با بیان اینکه این دانشگاه در مسیر اصلی سیل نیست، گفت: دانشجویان توجه داشته باشند در زمان صاعقه پشت پنجره‌ها تردد نکنند که به کسی آسیبی وارد نشود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رجایی، معاون دانشجویی دانشگاه ولایت در رابطه با وضعیت آماده باش این دانشگاه در زمان سیل گفت: از زمانی که ستاد بحران و فرمانداری ایرانشهر به ما آماده باش داده اند، دانشگاه نیز به وضعیت آماده باش کامل در آمده است و با توجه به شناسایی نقاط وضف و آسیب شناسی مواردی که می‌تواند خطر آفرین باشد در حال پیگیری و رفع مشکلات و همچنین تقویت ضعف‌ها هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
رجایی افزود: باتوجه وضعیت و لوکیشن دانشگاه اگر مشاهده کنید دانشگاه ولایت در مسیر اصلی سیل نیست بلکه جنب بافت بلوچ قرار دارد که بافت بلوچ کنار مسیر اصلی سیل قرار دارد و ما در کنار مسیر فرعی هستیم؛ که دفتر فنی از هفته گذشته درحال تقویت سیل بند‌های پشت دانشگاه است و مسیر سیل بند‌ها را به گونه‌ای طراحی کرده اند که در زمان وقوع سیل مسیر آب منحرف شده و سیل به سمت دانشگاه نخواد آمد، که از سه شنبه هفته قبل ماشین آلات سنگین در حال کار هستند و البته با وجود کانال وسط دانشگاه جای نگرانی نیست، چون این کانال با توجه به همین شرایط طراحی و ساخته شده است.

معاون دانشجویی دانشگاه ولایت افزود: سلف در حال آماده باش است و انبار مواد غذایی سلف تکمیل می‌باشد و آمادگی این مسئله را داریم که خدایی نکرده به دلیل تخریب مسیر‌های ارتباطی توسط سیل، مواد غذایی به اندازه کافی داشته باشیم و مقدار قبل توجهی آب معدنی و لوارم مورد نیاز نیز ذخیره داریم که در هنگام بروز مشکل در تامین این لوازم مشکلی نداشته باشیم و همچنین تمامی کپسول‌های گاز پُر شده‌اند.

وی گفت: در خصوص سیستم برق رسانی و قطعی برق به دلیل اینکه قسمتی از سیستم برق رسانی شهر هم از دانشگاه عبور می‌کند در صورت قطعی برق، برق داخل شهر هم قطع خواهد شد، که برای این امر تمهیداتی صورت گرفته است و نیرو‌های تاسیسات با بررسی سیستم در حال آماده باش هستند که مشکلی به وجود نخواهد آمد.  نیروی خدماتی و تاسیساتی به صورت ۲۴ ساعته و تمام وقت در حال انجام وظیفه هستند که در صورت بروز مشکل و آب گرفتگی هر چه سریع‌تر مشکل را رفع نمایند و در خصوص پشتیبانی جای نگرانی نیست.
 
رجایی گفت: در بحث نکات ایمنی، به دانشجویان توضح داده شده است در خوابگاه‌های خواهران در زمان وقوع احتمالی سیل به دلیل بالا آمدن چاه‌های فاضلاب و یا ورود آب به داخل اتاق‌ها آمادگی داشته باشند و بتوانند وسایل خود را به واحد‌های بالا‌تر انتقال دهند؛ و دانشجویان توجه داشته باشند در زمان صاعقه پشت پنجره‌ها تردد نکنند که ساعقه به کسی آسیبی وارد نکند و همچنین از مواردی که دیده شده است نشستن لب بالکن در هنگام بارندگی که بسیار تا بسیار خطرناک است؛ و از مواردی که باید دانشجویان حتما باید مد نظر قرار دهند این است که در هنگام بارندگی و جاری شدن آب در خیابان‌ها تردد داخل شهر خود را به حداقل برسانند که ما توقع داریم حتما به این مورد توجه خواصی داشته باشند.
 
معاون دانشجویی دانشگاه ولایت گفت: تمامی تلاش خودمان را خواهیم کرد تا مشکل و آسیبی به کسی و چیزی وارد نشود و همینطور که گفته شد در قسمت آخر دانشگاه سه عدد بیل مکانیکی و لودر در حالت آماده باش هستند که در صورت وقوع سیل مسیرآب را تغییر دهند، که البته با توجه به تمهیدات صورت گرفته در قسمت سیل بند‌ها مشکلی به وجود نخواهد آمد و همچنین می‌طلبد که همه پای کار باشند و کمک دهند، این بحران، بحران کشوری است، مشاهده می‌کنید که همه ارگان‌ها از سپاه، ارتش و نیروی‌های امدادی هلال احمر پای کار هستند تا مشکلی به وجود نیاید و ما در ابتدا از تمامی دانشجویان می‌خواهیم به توصیه‌های ایمینی که گفته می‌شود توجه کنند تا آسیبی به کسی وارد نشود.
 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مقابله با سیل سیل در ایرانشهر دانشگاه ولایت ایرانشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۴۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح تشویقی فرهنگسازی برای موتورسواران مشهدی

   به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر عامل سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل و نقل شهرداری مشهد گفت: طرح کلان کاهش تصادفات موتورسیکلت با همکاری سازمان فرهنگی و پلیس راهور استان، با توجه به سهم بالای این وسیله نقلیه در تصادفات، در پر تصادف‌ترین محل‌های موتورسیکلت سوار‌ها  انجام می‌شود.   علی سمیعی افزود: با توجه به سهم ۳۳ درصدی موتورسیکلت سوار‌ها از مجموع تصادفات فوتی و نداشتن کلاه ایمنی و پوشش نامناسب به عنوان مهم‌ترین علت آسیب موتور سوار‌ها در تصادفات، این طرح با هدف تشویق و ترغیب استفاده بیشتر از کلاه ایمنی اجرایی می‌شود.    وی با بیان اینکه با اجرای این طرح به دنبال فرهنگ سازی برای درک خطر هستیم، گفت: مطالعات در  این زمینه نشان می‌دهد که  بسیاری از  راکبان موتور سیکلت با وجود اطلاع از  قوانین، درکی از خطر ندارند، مانند راننده‌ای که  سعی می‌کند طبق قانون رانندگی کند، اما اجازه می‌دهد فرزند خردسالش سرش را  از پنجره بیرون بیاورد و در  این شرایط راننده درکی از خطر ندارد.   سمیعی ادامه داد: این طرح برای آن دسته از موتورسیکلت سوار‌ها که  وسیله نقلیه شان دچار نقص سیستم روشنایی است، بسیار کارآمد است؛ چرا که علت بسیاری از تصادفات موتورسیکلت‌ها با دیگر وسایل نقلیه و  عابران پیاده، دیده نشدن است.   به گفته او، با اجرای این طرح در  تمامی مناطق شهر، علاوه بر افزایش ایمنی راکب و ترک نشینان موتورسیکلت، راکبان نسبت به  قوانین راهنمایی و  رانندگی آگاهی بیشتری پیدا می‌کنند و آموزش‌های لازم را هم در  زمان نصب برچسب از مأموران پلیس راهور دریافت می‌کنند.   سمیعی ادامه داد: طرح چسباندن برچسب بر روی موتورسیکلت‌ها نتیجه تصمیمات کمیته فرهنگ ترافیک استان است که  در کنار مهندسی ترافیک (همچون امور عملیاتی و، اصلاحات هندسی) به امر آموزش نیز توجه ویژه دارد.   مدیر عامل سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل و نقل شهرداری مشهد افزود: با  اجرای چنین طرح‌هایی سعی داریم روی آشکارسازی موتورسیکلت‌ها در سطح شهر، متمرکز شویم چرا که  یکی از دلایل تصادف این نوع وسیله نقلیه موتوری، انجام حرکات نمایشی، نپوشیدن لباس مناسب و با چراغ خاموش راندن یا  با نقص سیستم روشنایی موتور سواری کردن، است.    

دیگر خبرها

  • توصیه‌های ایمنی برای هشدار نارنجی بارندگی
  • اجرای طرح تشویقی فرهنگسازی برای موتورسواران مشهدی
  • فوت ۱۱ نفر کارگر در کردستان به دلیل عدم رعایت نکات ایمنی
  • پرخطرترین شغل ها برای کارگران
  • بیماری‌های مُخِل سلامت کارگران
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • ولایت‌محوری گام نهادن در مسیر اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است
  • تأکید شهردار مشهد بر تملک پلاک‌های در مسیر و بازگشایی بولوار کرامت
  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد
  • عملیات «وعده صادق» بخش کوچکی از توان نظامی ایران بود