Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - زنجان - ايرنا - سرپرست فرمانداري شهرستان خدابنده گفت: جمعيت روستاييان برخوردار از گاز طبيعي در اين شهرستان از 15درصد سال 92 به ميزان 80 درصد تا پايان سال 97 رسيد.

ايوب بيگدلي روز شنبه در جمع خبرنگاران با بيان اينکه 100 درصد جمعيت شهري خدابنده از نعمت گاز طبيعي بهره مند هستتند، افزود: عمليات گاز رساني براي افزايش بهره مندي روستاييان از گاز طبيعي همچنان ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي برقراري عدالت اجتماعي و محقق شدن توسعه متوازن را از نتايج اقدامات دولت در شهرستان خدابنده عنوان کرد و اظهار داشت: با توسعه روستاها و افرايش سطح خدمات رساني به آنها، شاهد پديده مهاجرت معکوس از شهرها به روستاها هستيم.
سرپرست فرمانداري شهرستان خدابنده ارتقاي راههاي ارتباطي سلطانيه - قيدار- کبودرآهنگ و قيدار - ابهر را عاملي مهم در توسعه اين شهرستان دانست و گفت: به نتيجه رساندن اين طرح ها جزو اولويت هاي مهم است.
وي جذب سرمايه گذار در حوزه هاي مختلف و حمايت از بنگاههاي توليدي کوچک و متوسط را از برنامه هاي تعريف شده در حوزه اقتصادي در خدابنده ذکر کرد و افزود: تاسيس و راه اندازي پارک علم و فناوري در اين شهرستان براي فراهم کردن زمينه شکوفايي توانايي هاي جوانان و نخبگان، در دستور کار قرار دارد.
بيگدلي به ضرورت هدايت درآمدهاي سنت حسنه وقف در خدابنده براي انجام کارهاي عام المنفعه تاکيد کرد و گفت: در اين راستا بر اساس توافق و مشارکت دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني زنجان و اداره کل اوقاف و امور خيريه استان، بخش مستقل و مجهز دياليز از محل عايدات موقوفه ها، در بيمارستان اميرالمومنين خدابنده تاسيس و راه اندازي مي شود.
به گزارش ايرنا، شهر قيدار مرکز شهرستان خدابنده از جمله شهرهاي کشور است که محدوده آن به صورت 6 دانگ موقوفه است.
سرپرست فرمانداري شهرستان خدابنده رونق دادن به صنعت گردشگري را از ديگر اولويت ها و ضرورت ها در اين شهرستان برشمرد و گفت: با توجه به تعدد و تنوع جاذبه هاي گردشگري در خدابنده از جمله وجود بقعه قيدار نبي عليه السلام ، غار بي نظير کتله‌خور ، مسجد تاريخي سجاس و شهرهاي تاريخي و توريستي سهرورد و کرسف، بايد براي ماندگاري حداقل 48 ساعته گردشگران در اين شهرستان برنامه ريزي مناسبي داشته باشيم.
3088
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۴۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت

سید مازیار رضوی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان در مراسم نوزدهمین سالگرد شهادت مهندس ناصر پیروی و یادواره شهدای انفال با بیان اینکه حراست از جنگل خط قرمز این شهید والامقام بود، گفت: شیوه مبارزاتی و برخورد شهید پیروی با قاچاقچیان و سوداگران چوب یک الگوی تمام عیار است.

او شهید پیروی را بسیار مقرراتی، مسئولیت پذیر، جدی و پرتلاش در کار دانست و افزود: شهید ناصر پیروی با فریاد عدالت خواهی، تن قاچاقچیان چوب در گیلان را به لرزه در آورده بود.

شهید راه انفال، صیانت و حافظ منابع طبیعی، شهید ناصر پیروی، متولد سال ۱۳۳۸ در روستای چشناسر منطقه دیلمان شهرستان سیاهکل بود، سال ۱۳۵۹ وارد وزارت جهاد سازندگی شد و پس از طی مدارج تحصیلی دانشگاهی در مقطع کاردانی و پس از آن اخذ مدرک کارشناسی تا سال ۱۳۷۱ در سازمان جهاد سازندگی استان گیلان خدمت کرد و در ابتدای سال ۱۳۷۲ به اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان منتقل شد.

او در سال ۱۳۷۹ به عنوان رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ماسال منصوب و با مدیریت جهادی، ضمن ایجاد وفاق و همدلی بین همکاران و همچنین استفاده مناسب از مشارکت خوب مردم این شهرستان، فعالیت‌های شایان توجهی در خصوص پاسداشت از انفال الهی به انجام رساند و عملکرد درخور تقدیری ارائه داد.

مهندس پیروی در سال ۱۳۸۴ پس از سال‌ها مبارزه قاطع با قاچاقچیان چوب و غارتگران جنگل و جلوگیری از تجاوز آنان به انفال الهی، نهایتا به دلیل امتناع از برآوردن خواسته‌های گروهی سودجو، به طرز مظلومانه‌ای به شهادت رسید و به عنوان شهید مبارزه با مفاسد اقتصادی مشهور شد.

بیشتر بخوانید: هجدهمین سالروز شهادت مهندس ناصر پیروی + تصاویر

این شهید گیلانی مدافع انفال در تاریخ ۷ اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۴ در مسیر عزیمت به محل کار ربوده شد. پس از چند روز  جست‌وجو، پیکر بی جان او در منطقه جنگلی هفت دغنان شهرستان صومعه سرا پیدا شد و در نهایت در زادگاهش به خاک سپرده شد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • رفع ترکیدگی خط انتقال آب شرب مجتمع روستایی نازک شهرستان پلدشت
  • خصوصیات الزامی برای اعضای هیات مدیره سرخابی ها پس از واگذاری
  • زیرسازی ۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان اصفهان انجام شد
  • بهسازی و آسفالت جاده روستایی تنگ بابا احمد اندیکا+فیلم
  • پایان رقابت‌های فوتبال روستایی شهرستان مریوان
  • حجاج ابهری و خدابنده‌ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • انعقاد قرارداد ۲۰۰ میلیارد تومانی برای آسفالت و روکش راه‌های رفسنجان