Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@23:40:41 GMT

بسیج کارگری ۴ واحد تولیدی گیلان را فعال می‌کند

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۰۰۷۷۱

بسیج کارگری ۴ واحد تولیدی گیلان را فعال می‌کند

مسئول سازمان بسیج کارگری سپاه قدس گیلان خارج کردن ۴ واحد تولیدی از وضعیت رکود را از برنامه‌های این سازمان دانست و گفت: همه توان خود را برای ارتقاء وضعیت تولید و اشتغال در گیلان به‌کار می‌گیریم. ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۸ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، سرهنگ بهرام صدیقی صبح امروز به مناسبت هفته کارگر در روز بسیج کارگری در سالن اجتماعات امام خمینی(ره) در رشت اظهار داشت: امروز ما در یک جنگ اقتصادی تمام عیار هستیم و دشمنان قصد دارند با وارد کردن فشار به مردم به اهداف پلید خود برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول سازمان بسیج کارگری سپاه قدس استان گیلان گفت: کارگران در خط مقدم جنگ اقتصادی هستند که با روحیه جهادی با دشمنان مقابله می‌کنند و باید دانست که تعطیلی یه کارخانه یعنی از دست دادن یک سنگر، لذا ضروری است وضعیت موجود در حوزه اشتغال را حفظ و مشکلات کارگران را تا حد توان رفع کنیم.

وی با اشاره به برنامه‌های بسیج کارگری گیلان در سال جدید افزود: نخستین گام اجرای شیفت ایثار است که در این طرح، هر بسیجی کارگر حداقل 4 ساعت در سال برای شرکت خود به‌طور رایگان کار می‌کند؛ کمک به خروج حداقل 4 واحد تولیدی در گیلان از وضعیت رکود با استفاده از ظرفیت بسیج نیز از دیگر برنامه‌های ما برای رونق تولید و ایجاد اشتغال است.

سپاه قدس گیلان از ترویج ورزش همگانی حمایت می‌کندسپاه قدس گیلان 1000 سری اثاثیه منزل به مناطق سیل‌زده ارسال می‌کندسپاه قدس گیلان در رفع محرومیت‌ها‌ از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کند‌

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان نیز در این مراسم گفت: امسال حقوق کارگران حدود 30 درصد افزایش یافت اما با توجه به بالا بودن تورم این افزایش بسیار ناچیز بوده و مشکلات کارگران همچنان به قوت خود باقی است و وظیفه داریم جهت رفع مشکلات معیشتی کارگران اقدامات جدی‌تری انجام دهیم.

عباس علیزاده با بیان اینکه 50 درصد از جمعیت گیلان از قشر کارگر هستند افزود: بیش از 313 هزار کارگر در گیلان داریم و حدود یک میلیون نفر بیمه تامین اجتماعی هستند؛ دولت در سال گذشته بیش از 90 میلیارد تومان تسهیلات به کارگران داد و بیش از 22 میلیارد تومان وام خانگی کم‌بهره در اختیار کارگران قرار گرفت.

رئیس هیئت مدیره کانون کارفرمایان گیلان نیز با اشاره به اینکه زمانی این استان مهد نساجی کشور بود گفت: به‌خاطر واگذاری کارخانجات، 30 هزار کارگر گیلانی اخراج شدند که این امر صدمه زیادی را به این قشر زحمتکش وارد کرد و همه مسئولان باید عزم خود را جزم کنند و مشکلات را تا حدی برطرف سازند.

محمدرسول سماکچی دولت را مسئول اوضاع آشفته کارگران و کارفرمایان دانست و عنوان کرد: دولت و مدیران اقتصادی بی‌تدبیر باعث تعطیلی و به کما رفتن بسیاری از کارخانجات و بنگاه‌های تولیدی شدند؛ همه ارگان‌ها در کشور باید از توان خود برای رفع مشکلات و احیای کارخانه‌جات تعطیل شده استفاده کنند.

انتهای پیام/ن

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۰۰۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 نشست مشترک مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان برگزار شد

  به گزارش جام جم آنلاین از گرگان حیدر آسیابی در  نشست با کارگران و کارفرمایان که به مناسبت گرامیداشت  هفته کار و کارگر در دادگستری استان برگزار شد با اشاره به سخنان  رهبر معظم انقلاب درباره حقوق کارگران  در دیدار اخیر ایشان با این قشر گفت: رکن اصلی اقتصاد کشور و رزمندگان جنگ اقتصادی  ، کارگران هستند و تلاش ما در دادگستری استان بر پیگیری مشکلات این قشر و حل آن است.
آسیابی با تاکید بر این که تنظیم قراردادهای خاص و تحمیلی به کارگران ،  از نظر قانونی اعتبار ندارند و خلاف قانون است گفت:  اگر  کارگران نسبت به این نوع قراردادها معترض باشند می توانند شکایت کنند .
وی از اختصاص وکلای معاضدتی برای کارگران هم خبر داد و گفت: برای کارگرانی که نیاز به مشاوره حقوقی  یا وکیل در پرونده های خود دارند نیز  در رایزنی با کانوی وکلای  قوه قضاییه، سهمیه ویژه  برای وکلای معاضدتی ، در نظر گرفته خواهد شد.
حیدر آسیابی افزود: برای حل مشکلات و اختلافات کارگران و کارفرمایان نیز شعب ویژه در شورای حل اختلاف استان اختصاص می یابد  تا افراد به جای مراجعه به محاکم ،  اول به شورای حل اختلاف مراجعه کنند .
آسیابی با اشاره به این که رویکرد ما در دستگاه قضایی استان بر پایه حمایت از واحدهای تولیدی است  افزود: این رویکرد  هم حمایت از کارفرما و هم حمایت از کارگر است  که در نتیجه آن فقط ر سال گذشته  110 واحد تولیدی یا احیا شدند یا از تعطیلی و ورشکستگی آنها جلوگیری شد .
وی ادامه داد:  حفظ حدود 3 هزار فرصت شغلی نتیجه احیای این واحد ها بود و اگر امروز به اذعان مسئولان اداره کل  کاهش 15 درصدی بیمه بیکاری در سال گذشته داشتیم  به علت رونق این واحدها و افزایش ظرفیت تولید در استان بود.
وی گفت: هدف جلسه امروز تعامل بین بخشی بین متولیان اجرایی بخش خصوصی در کنار سایر نهادهای مثل شورای گفتگوی بخش خصوصی، ستاد اقتصاد مقاومتی و ستاد رفع موانع تولید در استان بود تا با استفاده از ظرفیت همگرایی دستگاه قضایی برای حل مشکلات کارگران  تلاش شود.
وی با بیان این که حقوق کارگر فقط دستمزد نیست افزود: امنیت شغلی، بیمه بیکاری، بیمه سلامت، حفاظت و ایمنی محیط های کارگری و بازنشستگی هم شامل حقوق کارگر است و قانون برای تضمین این حقوق ضمانت اجرایی دارد.
وی  گفت: کارگران باید برای به روز کردن مهارت های خود آموزش های فنی و حرفه ای را جدی تر بگرند .
وی گفت: قوانین کار برای رعایت تعادل بین کارفرما و کارگر و تامین حقوق کارگران وضع شده است که مهم ترین ویژگی آن حمایتی بودن این قانون و بیشتر بر پایه تامین حقوق کارگران است.
حسینعلی خواجه مظفری، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان هم در این نشست با قدردانی از نگاه دادگستری استان برای ورود به موضوع مشکلات کارگران گفت: 188 هزار نفر کارگر بیمه شده در استان در 43 هزار کارگاه کار می کنند .
وی ادامه داد: میانگین مدت زمان رسیدگی به پرونده  الان به 16 روز رسیده است که رتبه سوم کشور  راداریم .
وی با اشاره به کاهش 15 درصدی تعداد افرادی که در استان  بیمه بیکاری دریافت می کنند افزود: تنها استان کشور هستیم که با سیر نزولی پرداخت بیمه بیکاری مواجهیم و به معنای کاهش اخراج کارگران است که نتیجه اقدامات ستا د اقتصاد مقاومتی دادگستری استان و دستگاه های اجرایی برای کمک به رونق تولید و جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی است .
بیمه کارگران ساختمانی ، اجرای طرح طبقه بندی مشاغل در کارگاه های بالای 50 نفر، تمکین نکردن کارفرمایان به آرای صادر شده در هیئت های حل اختلاف و مراجع قانونی، به کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز،  قراردادهای چندماهه و تحمیلی از جمله مواردی بود که در جلسه امروز از سوی نمایندگان کارگری  مطرح شد

دیگر خبرها

  • برگزاری بیش از ۲۰۰ برنامه ویژه هفته کار و کارگر در استان بوشهر
  • ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال ‌در لرستان وجود دارد
  • نقش حیاتی تولید در گره گشایی مشکلات جامعه
  • قدردانی نماینده ولی فقیه از کارگران استان قزوین+ تصاویر
  • قدردانی نماینده ولی فقیه از کارگران استان قزوین
  • فراهم کردن بستر رشد مهارتی و انگیزشی کارگران از اولویت‌های ما است
  • قدردانی از کارگران واحد‌های تولیدی و خدماتی همدان
  •  نشست مشترک مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان برگزار شد
  • نشست مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان