Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-28@20:32:22 GMT

تبادلات علمی ایران بیشتر با کشورهای همسایه است

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۵۱۹۷۴

معاون آموزشی وزارت بهداشت از تحصیل 3 هزار دانشجوی خارجی در رشته‌های علوم پزشکی ایران خبر داد.

به گزارش ایلنا، باقر لاریجانی (معاون آموزشی وزارت بهداشت) در خصوص زیرساخت‌های آزمون‌های الکترونیک در شهرها گفت: خوشبختانه در تمام مناطق کلان آموزشی، زیرساخت‌های آزمون الکترونیکی را داریم. در کشور ۱۰ منطقه داریم که در هر ۱۰ منطقه زیرساخت‌های آزمون الکترونیک ساماندهی شده و برخی نیز در حال گسترش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در تبریز به زودی ایجاد زیرساختی با ظرفیت ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفره برای آزمون‌های الکترونیکی آغاز می‌شود، در مشهد و اصفهان نیز زیر ساخت‌ها آماده شده است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت همچنین افزود: در برخی از مناطق دیگر، متناسب با آن موارد دیگری نیز برای امتحانات جاری‌شان طراحی کرده‌اند و اصولا این زیرساخت‌ها در کشور در حال توسعه است.

وی همچنین افزود: در حال حاضر با بسیاری از کشورهای دنیا تبادلات علمی داریم، حدود ۲۰ درصد انتشارات علمی ما در حوزه پزشکی به گونه‌ای با خارج از کشور همراه است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت اظهار کرد: در زمینه تبادل استاد و دانشجو، دانشجویان از ۴۰ کشور دنیا در دانشگاه‌های ایران مشغول تحصیل هستند. در حقیقت تبادلات ما بیشتر با کشورهای همسایه است.

لاریجانی تصریح کرد: در حوزه آموزش پزشکی همواره با نگاه به شرایط و نیازهای کشور دانشجو تربیت می‌کنیم و اوضاع فارغ‌التحصیلان در دوره‌های تحصیلات تکمیلی و پزشکی را رصد می‌کنیم که شرایط کارشان چگونه است.خوشبختانه در دانشگاه علوم پزشکی مجازی دوره آموزشی کارآفرینی برای تمام رده‌های تحصیلات تکمیلی طراحی کرده‌ایم و از آنان درخواست شده این دوره را همزمان با تحصیلاتشان طی کنند، تا بتوانند مسیرهای خود را پیدا کنند. امیدواریم ما نیز بتوانیم این مسیر را همچنان ادامه دهیم.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه متناسب با ظرفیت‌ها و رشته‌ها ممکن است، اشتغال را کم یا زیاد و یا ادامه دهیم، عنوان کرد: این هدف را در برنامه‌ریزی نیروی انسانی دنبال می‌کنیم و روزهای آینده نیز در سمینارها راجع این موضوع، بحث‌هایی خواهد شد. در حوزه پزشکی همواره به عنوان یک فعالیت جاری، شرایط فارغ‌التحصیلان را مورد ارزیابی قرار می‌دهیم و این کار بر تعداد نیروی انسانی که ما جذب می‌کنیم اثر دارد.

وی در ادامه عنوان کرد: دانشگاه‌های علوم پزشکی ظرفیت‌های زیادی دارند، باید این ظرفیت‌ها به طور اساسی برای افرادی گذاشته شود که از کنکورهای سراسری به دانشگاه‌ها مراجعه می‌کنند و استعدادهای برجسته دارند، ما برای آنان نیز تمهیداتی را در نظر گرفته‌ایم تا بتوانند مسیرهای ارتقایی را در کشور بپیمایند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: تبادلات علمی ایران کشور همسایه لاریجانی طرح ترافیک پرونده حسین فریدون معامله قرن کارت سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۱۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، محمد مخبر عصر شنبه در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رییس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت‌های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه های همکاری های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت هم است، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ۱۰ ساله همکاری دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه‌ها و قراردادهای امضا شده هر چه سریع‌تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رییس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم‌های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می توانند با تعمیق روابط خود تحریم‌های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای ۱۲ تفاهم نامه امضاء شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت‌های شرکت های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت‌های ایران در زمینه های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • بارورسازی ابرهای کشورهای همسایه ربطی به بارش سیل‌آسای ایران ندارد
  • ارز ترجیحی به واردات تجهیزات پزشکی قطعاً اشتباه است
  • آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟
  • دهقانی: ارز ترجیحی به واردات تجهیزات پزشکی قطعاً اشتباه است
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • رایزنی برای تبادلات مالی و بانکی میان ایران و آفریقا