Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان سیستان و بلوچستان به تشریح آخرین وضعیت پرونده‌های قورباغه مکران، قتل استاد دانشگاه علوم پزشکی زابل، قاچاق سازمان یافته دام و حادثه تروریستی خاش-زاهدان پرداخت.

حجت الاسلام والمسلمین علی موحدی راد، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان به تشریح آخرین وضعیت پنج پرونده مهم این استان پرداخت و در ابتدای سخنان خود در خصوص آخرین وضعیت پرونده قورباغه مکران گفت: برای متهم اصلی پرونده، مشهور به قورباغه مکران کیفرخواست صادر شد و برای برخی از افراد نیز که در جرم مشارکت و معاونت داشتند کیفرخواست صار شده و پرونده در دادگاه انقلاب در حال رسیدگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان سیستان و بلوچستان در ادامه خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی در مرحله اول اموال زیادی از متهم توقیف کرد که البته برخی اسناد به نام اشخاص دیگری بود و قریب به ۱۸۰ ملک در مشهد، تهران، البرز و در سیستان و بلوچستان توقیف شد.

وی با بیان اینکه ارزش املاک کشف شده از متهم بیش از ۵۰ میلیارد تومان است افزود: در زمانی که ما در حال رسیدگی به پرونده بودیم کلیه اسنادی که به نام خود متهم، دو همسرش و فرزندانش بود، تقاضای ضبط به نفع دولت کردیم؛ در خصوص برخی از اموال که به نام اشخاص غیر بود، در بررسی‌های انجام شده آن‌هایی که دلیل و مدرکی وجود نداشت که ناشی از مواد مخدر و یا با متهم در ارتباط باشند، با توجه به اینکه سند مالکیت به نام اشخاص بود آزاد کردیم و فقط اسنادی که به نام خود متهم و بستگان درجه یک وی بود بازداشت است که تقاضای ضبط آن را از طرف دادگاه انقلاب کردیم.

حجت الاسلام والمسلمین موحدی راد در ادامه و در خصوص آخرین وضعیت پرونده قتل استاد دانشگاه علوم پزشکی زابل بیان کرد: پرونده مذکور امنیتی نیست و موضوع ترور کاملا منتفی است و بر اساس گزارش نیروی انتظامی این خانم طی یک سال گذشته از ناحیه برخی افراد تهدید شده بود و احتمالا موضوع خانوادگی بوده و اکنون پلیس در حال انجام تحقیقات است.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان سیستان و بلوچستان در ادامه به تشریح آخرین وضعیت پرونده قاچاق سازمان یافته دام در استان سیستان و بلوچستان پرداخت و اذعان کرد: در سایر استان ها، موضوع قاچاق دام به این شکل است که دام از کشور خارج می‌شود، اما در اینجا این موضوع متفاوت است و به این صورت است که دام به استان سیستان و بلوچستان از خارج وارد می‌شود و ما به دنبال این هستیم تا دام وارد کشور شود و به دست مردم برسد تا بازار متعادل شود، اما مشکلی که وجود دارد این است که دامی که از حوزه افغانستان و پاکستان می‌آید ممکن است دارای برخی از آلودگی‌های دامی باشد، لذا این دام‌ها اگر به صورت قاچاق وارد کشور شود و به عمق کشور برود ممکن است بیماری‌های مشترک بین انسان و دام مشکلاتی را برای کشور بوجود بیاورد.

وی ادامه داد: در اینجا مقررات این گونه است که پس از ورود دام از خارج از کشور، باید در خود استان سیستان و بلوچستان قرنطینه و سپس تحت نظارت دامپزشکی کشتار شود و سپس گوشت آن وارد عمق کشور شود و مشکل ما ورود دام زنده به عمق کشور است.

حجت الاسلام و المسلمین موحدی راد خاطرنشان کرد: در این خصوص، افرادی با همکاری برخی از کارکنان جهاد کشاورزی و با استفاده از پلاک‌هایی که برای دام‌های معاینه شده بومی استفاده می‌شود، این پلاک‌ها را به دام‌های غیرمجاز قاچاق وصل می‌کردند و به نام دام داخلی و کنترل شده به عمق کشور می‌بردند، در این خصوص افرادی بازداشت شدند و تاکنون پرونده‌ای برای مدیرکل سابق جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان تشکیل شده و پس از اینکه دلایل جمع آوری شود نسبت به احضار و تحقیق از وی اقدام خواهد شد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان سیستان و بلوچستان در پایان با اشاره به آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی خاش-زاهدان تصریح کرد: دستگاه‌های امنیتی و انتظامی همچنان در حال انجام بررسی‌ها و تحقیقات مربوطه هستند، برخی از متهمان به پاکستان گریختند و اکنون در آنجا هستند و عده دیگری از متهمان نیز در رصد نیرو‌های امنیتی و اطلاعاتی قرار دارند که در فرصت مناسب ان شاءالله نسبت به دستگیری آن‌ها اقدام خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادستان سیستان و بلوچستان قضایی دادگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۶۸۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود

 علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران در نشست هم اندیشی و تبادل نظر سازمان بازرسی با قضات دادگستری استان تهران که با حضور رئیس سازمان بازرسی کل کشور در این سازمان برگزار شد با اشاره به اینکه مبارزه با فساد از جمله مطالبات مهم مقام معظم رهبری در تمامی ادوار قوه قضاییه بوده است، گفت: مقوله مبارزه با فساد و برخورد با مفسد به عنوان یکی از برنامه‌های تحولی قوه قضاییه همواره مورد تاکید این قوه است.

وی با تشریح نقش مهم سازمان بازرسی کل کشور در راستای مبارزه با فساد بیان کرد: بدون شک این سازمان به عنوان یک دستگاه نظارتی عام الشمول، با دارا بودن اختیارات وسیع قانونی یک دستگاه تخصصی برای مبارزه با فساد محسوب می‌شود که وظیفه سنگین و دشواری را برعهده دارد.

رئیس کل دادگستری استان تهران ادامه داد: سازمان بازرسی نقش اساسی و کاملی را هم در صیانت و پیشگیری از آسیب دستگاه‌ها و نهاد‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی برعهده دارد و هم اینکه برای آسیب شناسی تخلفات دستگاه‌ها و مسئولان به واسطه امانتی که به آنها سپرده شده، جایگاه حایز اهمیتی دارد.

وی ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات سازمان بازرسی کل کشور در راستای مبارزه با فساد در تمامی دوره‌ها به ویژه چند سال اخیر اظهار کرد: گزارش‌های حرفه‌ای ارسالی سازمان بازرسی کل کشور به دادگستری استان تهران حاکی از آن است که امروز این سازمان مهم، به نقش نظارتی خود در راستای صیانت از نظام و عملکرد دستگاه‌ها و نهاد‌ها به طور قابل ملاحظه‌ای جامه عمل پوشانده است.

وی با یادآوری دو وظیفه مهم سازمان بازرسی کل کشور بیان کرد: این سازمان، حسب قانون ماموریت نظارت دارد تا هم قوانین به نحو صحیح در تمامی دستگاه‌ها اجرا شود و هم حسن جریان امور نیز نظارت داشته باشد.

القاصی با تاکید بر اینکه برای تحقق این دو وظیفه مهم قوانین متعددی به عنوان ابزار در اختیار این سازمان قرار دارد، یادآور شد: برای اثربخشی بیشتر گزارشات سازمان بازرسی کل کشور نقش دادسرا و دادگاه بسیار مهم است بر همین اساس گزارشات این سازمان باید در زمان مناسب و کوتاه منتهی به احکام متقن؛ عادلانه و بازدارنده شود چراکه نتیجه آن کارآمدی نظام و صیانت از همه دستگاه‌ها را به همراه دارد.

وی هماهنگی و همکاری بین مجموعه دادگستری استان تهران و سازمان بازرسی را یک تکلیف مهم دانست و ادامه داد: معمولا گزارشات سازمان بازرسی به تمامی شعبه‌های دادگستری ارجاع نمی‌شود و در مجتمع‌های تخصصی توسط قضات توانمند و حساس به مقوله فساد رسیدگی می‌شود و طبیعی است که اگر این تعاملات همه جانبه باشد نتایج بهتری حاصل خواهد شد.

رئیس کل دادگستری استان تهران توصیه‌هایی را نیز برای نیل به اهداف مورد نظر در مقوله مبارزه با فساد و گزارش‌های سازمان بازرسی مطرح کرد و گفت: بخش عمده‌ای از گزارشات سازمان بازرسی مرتبط به مفاسد اقتصادی است که لازم است در این خصوص دو مقوله کارشناسی و حسابرسی مالی اشخاص به طور ویژه‌ای مورد توجه قرار گیرد.

القاصی همچنین توصیه کرد که گزارشات ارسالی از سازمان بازرسی جامع، کامل، مستدل و متقن باشد به گونه‌ای که از حیث دارابودن مستندات و اتقان شبیه کیفرخواست برای دادگستری را داشته باشد.

وی از رئیس سازمان بازرسی کل کشور خواست که نماینده ویژه‌ای را برای پیگیری گزارشات ارسالی این سازمان به دادگستری استان تهران معرفی کند و گفت: به طور حتم مطالبه گری و پیگیری سازمان بازرسی از مجموعه قضایی، کاهش اطاله دادرسی را به همراه دارد.

رئیس کل دادگستری استان تهران همچنین با اشاره به حساسیت مجموعه قضایی استان تهران نسبت به تضییع حقوق بیت المال، برای پیگیری موضوعات و همچنین هماهنگی بیشتر با بازرسی اعلام آمادگی و اظهار کرد: در این راستا باید کارگروه مشترکی بین سازمان بازرسی و دادگستری استان تشکیل تا نتایج مطلوب تری حاصل شود.

القاصی خواستار آسیب شناسی موضوعات در روند رسیدگی به گزارشات ارسالی و همچنین موضوعات مطرح شده سازمان بازرسی از سوی کارگروه مشترک این دو مجموعه شد. 

علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران نیز در این نشست به طرح موضوعاتی پرداخت.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر
  • هشدار دادستان بجنورد در خصوص تکمیل پل ورودی کنارگذر شمالی
  • افتتاح نمایشگاه صنایع‌دستی و هنرهای وابسته در زابل
  • فیلم| وضعیت بیماری مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • محکومیت مالی برای قاچاق سوخت در جنوب سیستان و بلوچستان
  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان
  • نصب ۲۰ دوربین پلاک‌خوان برای اولین‌بار در شهرستان زابل