Web Analytics Made Easy - Statcounter

البرز - سردار یوسف مولایی با بیان اینکه سپاه با شناسایی مناطقی در سطح کلانشهر کرج اقدامات لازم را در جهت محرومیت زدایی شروع کرده است گفت: سپاه آماده است تا در قالب طرح کرامت وهمکاری با شورای شهر کرج در جهت محرومیت زدایی همکاری کند.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، سردار یوسف مولایی فرمانده سپاه استان البرز صبح امروز یکشنبه  در یکصد و چهل و دومین جلسه شورای شهر با اشاره به هم افزایی و مشارکت سپاه و بسیج با شورای شهرکرج اظهار کرد: شورا مظهر شروع رشد یافتگی ملتی است که می توانند شهر و کشور را اداره کنند این در حالی است که این موهبت الهی گاهی به درستی درک نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اما همین که به این نقطه رسیده ایم که این مسئولیت را در دست بگیریم در واقع به رشد یافتگی رسیده ایم وامیدواریم شورای شهری ها در این مسیرموفق باشند.

سردار مولایی  با بیان اینکه برخی از کشورهای استکبارگر بر علیه ایران ایستاده اند، گفت: در روزهای گذشته شاهد بودیم که آمریکا به دنبال راه هایی بوده که ایران با آنها مذاکره کند چراکه تمام منافع مادی و معنوی خود در دنیا را در سایه ایران در خطر می بینند ومی گویند ایران از خط قرمز آمریکا عبور کرده است.

 وی بدر ادامه گفت: کارتر می گوید منافع موجود در سطح منطقه و خلیج فارس منافع حیاتی آمریکا است و هر کشوری به آن دست درازی کند با او مقابله می کنند حتی اگر بحث جنگ مطرح باشد.

سردار مولایی اضافه کرد: آنها می دانند اصلی ترین ساحل و تنگه هرمز در اختیار ایران است و توان  ورود فیزیکی به آن را ندارند در نتیجه این موجب غضب آمریکا و خشم آنها است از این رو تمامی راهبردهای آمریکا که طی ۴۰ سال طراحی  شده بود شکست خورده و بخش عمده ای از این ناکامی را از سپاه پاسداران می داند.

فرمانده سپاه استان البرز با بیان اینکه  آمریکا در جنوب ترکیه، کشورهای شمال شرق و شمال غرب ایران به راه اندازی گروه های تجزیه طلب و مجهز کردن آنها به تسهیلات پرداخته است و به فکر ایجاد خاورمیانه جدید هستند، افزود: با ایجاد نقشه از خاورمیانه جدید آرم وزارت خارجه آمریکا روی این نقشه قرار گرفته است و ایران را نیز از جمله عربستان، عراق و ترکیه را به ۵ قسمت تقسیم کرده است.

وی  در ادامه افزود: با این نقشه خاورمیانه جدید از سوی آمریکایی ها حداقل ۵۰ سال جنگ داخلی میان مسلمین را راه می اندازند و یکی از اقدامات آمریکا نقشه ایجاد داعش بود که در سوریه ای که ۱۴ استان دارد به ۱۲ استان آن داعش راه پیدا کرد و سپس وارد غرب عراق شدند که قصد وارد شدن به ایران را نیزداشتند.

سردار مولایی با بیان اینکه با حضور رزمندگان ما در منطقه (داعش) را از سرچشمه خشک کردند، گفت: در ایجاد داعش آمریکا۷  تریلیون دلار هزینه کرده است که با شکست مواجه شده است و ایران را مسئول این ناکامی می داند.

فرمانده سپاه استان البرز در بخشی از سخنانش  با اشاره به اینکه سپاه به کمک نهادهای مختلف آماده است  تا باطرح های مختلف همکاری کند و برای کمک به شهرها و استان های مختلف امکانات لازم را به کار بگیرد، گفت: در این خصوص قصد داریم برای کمک به شورای شهر هم در برخی حوزه ها ورود کنیم.

سردار مولایی با بیان اینکه شاید بگویید که چرا سپاه به حوزه های مختلف ورود می کند که باید گفت در بخش های عمرانی از جمله سد سازی، پالایشگاه سازی و دیگر موارد مسئولان ارشد کشور از سپاه خواسته اند که ورود کند.

وی ادامه داد: نیازها در کشور فراوان و متنوع است و ما نیز از ظرفیت کافی برای کمک به رفع این نیازها برخوردار هستیم از این رو در البرز در طرح کرامت ۲ که در ۱۰ نقطه استان شناسایی  شده است ومدت دو و سال نیم است روی آن کار می کنیم و در این زمینه در استان مجموعه کاملی مشتمل بر اجتماعی، اقتصادی، امنیتی و ... کار می شود.

فرمانده سپاه استان البرز با اشاره به اینکه در قالب طرح کرامت به مسائل  مناطق حاشیه نشین البرزپرداخته شده است، گفت: در مناطق محروم از جمله  نجم آباد و پلنگ آباد برای  ساخت مدرسه، مجموعه ورزشی، بالابردن سطح بهداشت، ایجاد بیمارستان های صحرایی و اتوبوس های  سیار درمانی کارهای زیادی شده است.

 این مسئول با تاکید بر اینکه طرح هایی در حوزه بهداشت و درمان خواهیم داشت، گفت: در قالب طرح محرومیت زادیی نیز که  شامل۴۰ هزار طرح در کشور میشود سهم البرز یک هزار و ۲۰۰ طرح است  که برای پیشرفت و آبادانی استان خواهد بود.

سردار مولایی در پایان گفت: سپاه با شناسایی مناطقی در سطح کلانشهر کرج اقدامات لازم را در جهت طرح کرامت شروع کرده است  چراکه نبایستی اجازه دهیم در کلانشهر کرج و حاشیه آن صحنه هایی از بیقوله آباد دیده شود.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سردار مولایی شورای شهر کرج فرمانده سپاه البرز محرومیت زدایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۴۰۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم

عباس علی‌آبادی ضمن تشریح ۳ برنامه اصلی این وزارتخانه برای توسعه تجارت، گفت: ما آماده تعامل هستیم و دست همکاری اقتصادی با کشورهای جهان را می‌فشاریم و برای تسهیل تجارت ایران با جهان تلاش می‌کنیم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عباس علی‌آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت امروز در آئین گشایش نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه همکاری‌های بین‌المللی کشور‌های شرکت کننده است؛ برگزاری نمایشگاهی با حضور مهمانانی از ۱۰۰ کشور باعث شناخت ما از یکدیگر و تسهیل زمینه تجارت می‌شود.

وی افزود: ایران در زمینه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیلگر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد. توجه به جایگاه ژئوپلتیکی ایران در کنار ظرفیت‌های صنعتی، ‏م عدنی و کشاورزی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند. چهره واقعی توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها ارائه مو زمینه برای افزایش تعاملات فراهم می‌شود.

علی آبادی به برنامه‌های وزارت صمت در حوزه تجارت اشاره کرد و گفت: وزارت صمت ۳ برنامه اصلی دارد؛ جهت دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی و تمرکز بر محصولات و خدمات دارای فناوری متوسط و پیشرفته و ارزش افزوده بالا، توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی با کمک بهره‌گیری حداکثری از دیپلماسی تجاری اقتصادی و حمایت‌های عملی از تحقیق و توسعه در شرکت‌ها در جهت افزایش رقابت پذیری بین‌المللی و صادرات در دستور کار ما قرار دارد.

وزیر صمت با بیان اینکه در مورد توسعه زیرساخت‌های تجاری چند برنامه داریم، تصریح کرد: اولویت دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف توسعه سرمایه گذاری خارجی، ورود به بازار‌های خارجی و دستیابی به فناوری، تعامل جدی، مثبت و سازنده با کشور‌های منطقه در حوزه‌های انتقال فناوری و همکاری‌های صنعتی، فعال سازی میز‌های کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی صادرات کالا‌های ایرانی به بازار‌های هدف با همکاری وزارت امور خارجه، بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازار‌های جدید و توسعه شبکه تأمین، افزایش رایزنان بازرگانی جهت رصد رقبای ایران در بازار‌های جهانی و ارائه اطلاعات لازم به صادرکنندگان به کمک وزارت امور خارجه، تنوع بخشی به روش‌های تجاری مانند تجارت به کمک ارز‌های محلی و توسعه بازار‌های مرزی جهت افزایش صادرات و بهبود دسترسی به منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت‌های اتاق‌های مشترک با سایر تشکل‌ها و انجمن‌های بخش خصوصی در توسعه روابط خارجی و گسترش بازار‌های صادراتی از چند نقطه محدود به سایر نقاط جهان از جمله برنامه‌های ماست.

وی اضافه کرد: اکنون ایران و با وجود تحریم‌ها، یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است؛ بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور است که نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار از این رقم مربوط به صادرات غیرنفتی می‌شود؛ کشور‌های همسایه، آفریقایی و اسلامی و سایر کشور‌های دوست در اولویت توسعه روابط هستند. ما اکنون عضو ناظر سازمان تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه‌ای و بین المللی تعاملات سازنده‌ای با کشور‌ها داریم.

علی آبادی ادامه داد: در سازمان اکو با ۹ کشور همسایه و منطقه همکاری داریم؛ موافقت نامه‌های تجاری در دست پیگیری است. در سازمان دی ۸ با ۸ کشور اسلامی در حال توسعه موافقت نامه تجارت ترجیحی امضا کردیم و در حال اجرا هستیم. در سازمان‌های همکاری اسلامی با کشور‌های عضو موافقت نامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را اجر می‌کنیم. با کشور‌های اتحادیه اقتصادی اوراسیا موافقت نامه تجارت آزاد امضا شده و با تعدادی دیگر از کشور‌ها موافقت نامه تجارت ترجیحی امضا شده و با برخی دیگر در دست امضا قرار دارد.

وزیر صمت گفت: ما آماده تعامل هستیم. ما دست همکاری اقتصادی با کشور‌های جهان را می‌فشاریم و برای تسهیل تجارت ایران با جهان تلاش می‌کنیم. امید می‌رود این نمایشگاه بتواند با ارائه شفاف توانمندی‌های صادراتی ایران و شناخت نیازمندی‌های طرف‌های دیگر گامی جدی در جهت توسعه روابط تجاری بردارد.

دیگر خبرها

  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم