Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-01@22:01:53 GMT

ارج‌نامه‌ای برای یک حافظ‌شناس منتشر شد

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۹۲۰۰۲

ارج‌نامه‌ای برای یک حافظ‌شناس منتشر شد

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ کتاب «پیش ادیب عشق»، ارج‌نامه استاد سعید حمیدیان، حافظ شناس برجسته کشورمان به کوشش احمدرضا بهرام‌پور و محمد امیرجلالی تدوین و به همت نشر قطره چاپ و منتشر شد.

در مقدمه این کتاب آمده است؛ تدوین ارج‌نامه در بزرگداشت منزلت فرهنگی مفاخر عرصه‌های دانایی و فرهنگی از سنت‌های پسندیده و البته نوین است و اندیشه تدوین ارج‌نامه استاد سعید حمیدیان، نه اتفاقی بود و نه نیازی به استخاره و تفأل داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارج و اعتبار پژوهش‌های استاد را، در بسامد استناد به آثار وی درخواهیم یافت.

پیوستگی و استمرار پنجاه ساله در پژوهش‌های ادبی، نگاه ایرانی، جهانی و اکنونی به ادبیات، تنوع در حیطه پژوهش‌های ادبی، نگاه انتقادی به آثار و آرای گذشتگان و اکنونیان، نگاه ساختاری به متون در کنار نگاه پیوستاری به تاریخ ادبی ایران، نگرش دانشورانه، توأم با نثری پرتکاپو و ذوق‌برانگیز، رعایت همیشگی ساخت انسان و مداراگری و اخلاق‌مداری و آموزگاری بی‌دریغ و به دور از خودمرادانگاری و مقلدپروری از جمله دلایل این اعتبار است.

یادآور می‌شود، این کتاب به همت نشر قطره در قطع وزیری با جلد سخت و ۶۳۲ صفحه مصور به قیمت ۹۰ هزار تومان منتشر شده است.

سعید حمیدیان، استاد گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه علامه طباطبایی و حافظ شناس برجسته کشورمان است. تاکنون آثار متعددی از وی به چاپ رسیده، اما کتاب «شرح شوق» برگزیده جایزه کتاب سال در گروه نقد ادبی شده است. این کتاب شرح و تحلیل اشعار شمس الدین محمد حافظ شیرازی و محصول سی سال تأمل، پژوهش و تدریس مؤلف یادشده است. از وی پیش از این آثاری در سه بخش تألیفات، ترجمه‌ها و تصحیحات به چاپ رسیده است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ارج نامه سعید حمیدیان حافظ شناس نشر قطره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۲۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مو روی لاله گوش نشانه چیست؟

حضور موی گوش یا موی درون گوش را نباید به آسانی نادیده گرفت. اگر چشمان پنجره‌های روح هستند، گوش‌ها پنجره‌هایی به سمت قلب محسوب می‌شوند. به همین دلیل، ما در بخش سلامت می‌خواهیم به شما بگوییم که حضور موی گوش شما می‌تواند به عنوان یک هشدار جدی درباره سلامتی شما باشد. به گفته علم، موهای درون مجرای گوش، مانند یک باغ کوچک پر از موهای سیاه، یک نشانه شایع برای حمله قلبی است.

به گزارش نمناک، در سال 1973 دکتر ساندرز تی. فرانک و تیم تحقیقاتی اش پژوهشی را در ژورنال پزشکی نیو اینگلند منتشر کردند که مدعی بودند چین و چروک مورب نرمه‌ی گوش، که بعداً به نام "علامت فرانک" شناخته شد، می‌تواند نشان‌دهنده‌ی وجود بیماری سرخرگ های قلبی (سی اِی دی) باشد.

سی اِی دی یک مشکل گرفتگی عروق است که در آن پلاک‌های مومی درون رگ‌ها جمع می‌شوند و با نام تصلب شرایین نیز شناخته می‌شود. هنوز هم نمی‌دانیم چگونه این ایده به ذهن این پزشکان رسید، اما پژوهش‌های بعدی نیز نشان داده‌اند که علامت فرانک می‌تواند نشان دهنده‌ی بیماری‌های قلبی و عروقی دیگری نیز باشد.

گروهی از پزشکان که به این ارتباط غیب‌گویانه بین گوش و قلب معتقد شده بودند، برای پیدا کردن پاسخ به این پرسش که آیا موی داخل مجرای گوش می‌تواند نشانگر بیماری سرخرگ های قلبی باشد، با متخصصان پوست همکاری کردند.

در سال 1984، مطلبی در ژورنال پزشکی نیواینگلند منتشر شد که در آن ادعا شده بود وجود چین و چروک مورب نرمه گوش، که علامت فرانک نامیده می‌شود، می‌تواند نشانگر بیماری سرخرگ های قلبی باشد. در این مطالعه که بر روی 43 مرد و 20 زن صورت گرفته بود، 90 درصد از شرکت کنندگانی که این علامت را داشتند، نارسایی قلبی را تجربه کرده بودند.

در گذشته، برخی پزشکان از جمله ریچارد اف. واگنر از دانشکده پزشکی دانشگاه بوستون، باور داشتند که بالا بودن سطح هورمون آندروژن در بدن به دلیل افزایش تولید سلول‌های قرمز خون، می‌تواند منجر به ایجاد لخته در عروق شود.

در سال 1991، پژوهش دیگری نیز در ژورنال قلب انگلستان منتشر شد که بیان می کرد در بین 602 بیمار مرد مبتلا به سی ای دی و 300 مرد سالم، وجود چین و چروک مورب نرمه ی گوش با افزایش ریسک بروز سی ای دی مرتبط است.

همچنین در سال 1992، یک پژوهش دیگر نیز در ژورنال قلب آمریکا منتشر شد که نتایج مشابهی را تأیید کرد. این پژوهش ها به معنای قطعی وجود رابطه ی میان چین نرمه ی گوش و موی گوش با بروز سی ای دی نیستند، اما این نتایج باعث شدند که این موضوع مورد توجه پزشکان و پژوهشگران قرار گیرد.

مطابق با یافته‌های ادستون ای، چین نرمه ی گوش و موی گوش با بیماری سی ای دی در مردان و زنان به شدت مرتبط است. همچنین چین نرمه ی گوش با مرگ ناگهانی قلبی (اس سی دی) در مردان مرتبط است. همچنین، بیماران جوان‌تر باعث بالا رفتن ارزش اخباری مثبت می‌شوند.

در پژوهش ای، 520 کالبدشکافی مورد بررسی قرار گرفته بود و برخی ویژگی‌های بدنی مانند بی ام آی، وزن طحال، ضخامت چربی شکمی و شش ویژگی دیگر نیز ارزیابی شده بودند. این مقاله در نسخه ی ماه ژوئن 2006 ژورنال امریکایی آسیب شناسی پزشکی قانونی منتشر شده بود.

حرف آخر:هر مویی روی لاله گوش علامت بیماری نیست

هنوز دلایل دقیق ارتباط بین موی گوش و حمله ی قلبی مشخص نیست. برخی افراد معتقدند که مصرف مکمل های تستوسترون ممکن است در این ارتباط نقش داشته باشد، در حالی که دیگران فکر می کنند که افزایش وزن و چاقی باعث افزایش خطر حمله قلبی می شود. با این حال، هیچ کس نمی تواند موی داخل گوش را به طور مستقیم به عنوان عاملی برای این ارتباط مرتبط با حمله ی قلبی معرفی کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تبیین نگاه قرآنی رهبر معظم انقلاب را نباید در تدوین چند کتاب خلاصه کرد
  • آئین تجدید میثاق با شهدا در گناوه برگزار شد
  • مو، روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • بحران ادبیات داریم
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • «کلیله و دمنه» در کانون توجه نمایشگاه کتاب ابوظبی
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد/معرفی جوان ترین و پیرترین استاد
  • کمال نامه ی مستان حیدری / امیرالمؤمنین در شعر خواجوی کرمانی
  • مو روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • نقد کتاب مویه های آمو