Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هرچقدر از نظر پزشکی به پیاده‌روی توصیه شده و مزایای آن برای سلامتی در تحقیقات متعدد ثابت شده است، اما بعضی افراد هستند که باعث می‌شوند تا آدم عطای این ماجرا را به لقایش ببخشد! لطفا بیایید و این بار قبل از خواندن ادامه این مطلب، کمی از تخیل‌تان کمک بگیرید یا اگر همین حالا در خیابان و مسیر رفت و آمد مردم نشسته‌اید، نگاهی به اطراف‌تان بیندازید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احتمالا آدم‎هایی را می‌بینید که سردر گریبان و گوشی، تند و سریع از کنار یکدیگر می‌گذرند، سبقت می‌گیرند و اگر کسی در مسیرشان باشد تنه‌ای هم می‌زنند تا ریتمشان کند نشود. به احتمال زیاد، کمی آن طرف‌تر آدم‎های مسخ شده پشت ویترین مغازه‏ها را می‌بینید که مانع هرگونه رفت و آمدند یا یک چند دوست را که وسط پیاده‌رو ایستاده‌اند و بلند بلند می‌خندند و مانند سرعت‌گیر عمل می‌کنند! در این بین، وای از آن لحظه‏‌هایی که نخواهید ببینید یعنی سرتان را پایین می‏اندازید و بله (!)، شاهکار‌هایی دیگر زینت‏ بخش کف خیابان‎ها شده‌اند. پرونده امروز به مرور برخی از رو مخ‏ترین رفتار‌ها در پیاده ‏رو‌ها می‌پردازد.

چی شد چی شد؟ من نفهمیدم!

اگر دنبال تفریحات سالم و مودبانه می‌گردید، سرک کشیدن در همه کار‌هایی که در خیابان‌ها رخ می‌دهد، پیشنهاد ویژه ماست. برای لذت بیشتر در واکنش به حوادث، بایستید و با کنجکاوی‎هایتان مانع عبور و مرور بقیه شوید. به هر حال خیلی مهم است که شما بدانید علت دعوای آن دو نفری که گوشه خیابان یقه به یقه شده‎اند، چیست؟ البته که نباید برای جدا کردن‌شان جلو بروید و فقط از دور داد بزنید که مشت اول، ۱۰ هزار تومان!

بلندتر و بلند ترصحبت کن

خیابان محل مناسبی برای صحبت کردن با تلفن همراه‌تان است! شما را نمی‌دانم، ولی برای من واقعا مهم است که بدانم شما با خاله، عمه یا دایی عزیزتر از جان‌تان پشت خط تلفن چه‎‏ها می‎‏گویید و چه‎ها می‎شنوید. پس تا می‎توانید هنگام عبورومرور از پیاده‎رو‌ها بلند بلند و فریادزنان صحبت کنید. برای آن که دیگران بهتر در جریان جزئیات باشند تلفن تان را هم روی اسپیکر بزنید.

از تعارف کردن در خیابان غافل نشوید!

اگر می‌خواهید خیلی مودب و موجه به‌نظر برسید، خیابان می‌تواند عرصه هنرنمایی بزرگ شما باشد! مهم‌تر این است با اندکی موقعیت‌شناسی، شلوغ‏ترین قسمت خیابان را انتخاب کنید و درست در لحظه‌ای که همه منتظر رد شدن شما هستند، با فرد کناری‏تان بنای تعارف کردن را بگذارید و در مقابل اعتراض دیگران هم بگویید که ادب، مهم‌تر از کمی علاف شدن شماست و تمام!

مدیون شکم‎تان نشوید!

چه جایی بهتر از پیاده‎‌رو برای غذا خوردن؟ اصلا مگر مهم است که مردم و کودکان چشم‏‎شان به خوراکی هوس‎انگیز دست ما باشد؟ مهم این است که خدایی ناکرده خودمان را مدیون شکم عزیزمان بکنیم! بنابراین بدون توجه به سن و سال‌تان، وسط پیاده رو بستنی قیفی با چیپس یا پیتزا بخورید و به نگاه‌های دیگران هم توجه نکنید. رعایت نکاتی که در این پرونده گفتیم در تمام سال مهم است، اما اگر به دلایلی مثل بیماری و ... قادر به گرفتن روزه نیستید نخوردن غذا و نوشیدنی در خیابان و نکشیدن سیگار در ماه مبارک رمضان اهمیت دو چندانی می‌یابد.

فقط دسته‎جمعی پیاده‌روی کنید!

اگر می‌خواهید از دیدن فروشگاه‌های مختلف حظ بصری فراوان ببرید، در گروه‌های چند نفره پیاده‌روی کنید و عرض پیاده‏‎رو را قُرق کنید و اجازه ندهید دیگران به‎راحتی از پیاده‏رو عبور کنند. برای بیشتر حال دادن به عابران هم می‎توانید هرچند دقیقه یک بار بایستید و از گفته‏های خنده‏دار دوستانتان ریسه بروید! البته این که پشت ویترین هر مغازه هم به تماشا بایستید، می‎تواند همان‎قدر تاثیرگذار باشد که نباید بی توجه از کنارش عبور کنید.

مطابق سلیقه ما باشید!

تا می‌توانید به ظاهر و هیکل دیگران توجه کنید. خیلی بی‌ادبانه است که هیکل مردم مطابق سلیقه ما نیست. بهتر است به‎محض مشاهده کسی که انتخاب رنگ لباس‏‎هایش را دوست نداریم یا کمی چاق یا لاغر به نظر می‌رسد یا چشم‌هایش ضعیف است یا ...، با نگاه‎هایمان درسته قورتش بدهیم! به هر حال باید بفهمد که نباید این شکلی باشد!

فرزندتان را وسط خیابان تربیت کنید!

خیابان و مکان‌های عمومی محل مناسبی برای تربیت فرزندتان است! نمی‏دانید چه کیفی دارد که ببینیم مادری با فرزندش تند صحبت می‏کند و از الفاظ شیرین فحش‌گونه برای صدا کردن او بهره می‏‎گیرد یا پدری بی‏اعصاب گوش پسر پنج ساله‏اش را می‌پیچاند! اصلا یک طور‌هایی این نوع تربیت نه تنها در بچه که در «ما» به عنوان شاهد ماجرا هم به‎ خوبی درونی می‏شود پس هر روز تکرارش کنید!

موتور سوار‌ها در پیاده‌رو کورس بگذارند!

موتورسوار‌های گرامی بدانید و آگاه باشید هنگامی‎که خیابان‌ها شلوغ و در ازدحام ماشین‏ها غیرقابل عبور هستند، پیاده‎رو‌ها محل مناسبی برای موتورسواری‎اند. اصلا هم برایتان مهم نباشد که آدم‏‎ها در حال عبور و مرور هستند، به هر حال موتور است دیگر، عابر پیاده باید حواسش باشد که به شما برخورد نکند. اصلا نظرتان درباره کورس گذاشتن در پیاده‌رو‌ها چیست؟!

ممنون که سیگار می‌کشید!

تا می‌توانید سیگار بکشید، چه چیزی باکلاس‌تر از سیگار کشیدن در خیابان؟ مدیون هستید اگر فکر کنید ما بدمان می‌آید پشت سر یک دودکش سیار راه برویم. پس تا می‎توانید هنگام پیاده‎روی و قدم زدن سیگار پشت سیگار روشن کنید تا بدبخت‏های پشت سرتان با موفقیت خفه شوند!

تنه بزن و رد شو!

هیچ‌گاه در سمت راست خود راه نروید! خداوکیلی چه چیزی باحال‎تر از این‎که هنگام قدم زدن در خیابان، دوست عزیزی از روبه‏رو بیاید و خیلی شیک و مجلسی با تمام قوا به ما تنه بزند و به سمت دیگر خیابان پرتمان کند؟! پس ما را از این اتفاق هیجان انگیز و مثبت، محروم نکنید!

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عجیب ترین ها خواندنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۰۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم باید برای ارتقای معنوی و علمی خود و دیگران تلاش کند

ایسنا/گیلان نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با بیان اینکه معلم باید برای ارتقای معنوی و علمی خود و دیگران تلاش کند، گفت: یک معلم تا آخر عمر باید با کتاب، دفتر و قلمش مأنوس باشد، دانش‌آموز هم دلداده معلمی خواهد شد که علم و تقوا را در هم آمیخته باشد.

آیت‌الله رسول فلاحتی امروز، هشتم اردیبهشت‌ماه در دیدار با معلمان منتخب و نمونه استان که در سالن اجتماعات اداره‌کل آموزش و پرورش برگزار شد، ضمن تبریک روز معلم به همه معلمان و فرهیختگان این عرصه، به روایتی از کتاب سیر و سلوک منصوب به سید بحرالعلوم اشاره و اظهار کرد: طبق آموزه‌های این کتاب، امام سجاد(ع) فرمودند «کسی که برای تربیت خودش، حکیمی نداشته باشد که او را ارشاد کند به سوی هلاکت و تباهی خواهد رفت».

وی با بیان اینکه همه ما مدیون آموزش و خدمات معلمانی هستیم که در کودکی به ما خواندن و نوشتن آموختند، افزود: شاگردانی که در کلاس درس معلم حاضر می‌شوند تا خواندن و نوشتن و علم بیاموزند در آینده ممکن است بزرگان و دانشمندانی همچون شهید تهرانی‌مقدم شوند؛ شهیدی که موشک‌هایش امروز قادر است موشک‌های نقطه‌زن آمریکا در اقیانوس اطلس را هدف قرار دهد و او خود معلم جبهه مقاومت شد.

آیت‌الله فلاحتی با بیان اینکه طبق روایت امام سجاد(ع)، ما وظیفه داریم برای خودسازی خود تلاش کنیم و انسان برای رسیدن به کمالات باید در مسیرش یک همراه خوب داشته باشد و لذا در هرجا نیازمند به معلم هستیم، معلمی که به ما درس و پیام دهد، گفت: طبق روایتی دیگر از بزرگان «کسی‌که به استاد رسید نصف راهش را طی کرده است» یعنی پیدا کردن استاد خوب هم هنر است و ما همیشه نیازمند به معلم و استاد هستیم‌.

وی معلمی را شغل انبیاء دانست و با بیان اینکه معلم باید برای ارتقای معنوی و علمی خود تلاش کند، افزود: یک معلم تا آخر عمر باید با کتاب، دفتر و قلمش مأنوس باشد؛ دانش‌آموز هم دلداده معلمی خواهد شد که علم و تقوا را در هم آمیخته باشد و لذا دانش‌آموز همواره خود را مدیون چنین معلمی می‌داند.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان خطاب به این معلمان زحمتکش گفت: پس از ارتقاء خود سعی کنید برای ارتقای علمی و معنوی دیگران، دانش‌آموزان و دانشجویان خود از هیچ تلاشی دریغ نکنید و هرآنچه که آموخته‌اید را انتقال دهید که اگر چنین نکنید حسادت و بخل ورزیده‌اید. اگر امروز نام و آثار بزرگانی همچون ابن‌سینا، خواجه نصیرالدین طوسی و علامه طباطبایی ماندگار شده به این دلیل است که‌ آنان تمام اندوخته‌های خود را در قالب تربیت شاگرد یا در قالب گفتار، نوشتار و کتاب انتقال داده و به بشریت عرضه کردند.

امام جمعه رشت با تأکید بر ضرورت همراهی‌ با نیکان و معلمان خوب تصریح کرد: به زیرمجموعه و شاگردان‌تان یاد دهید که با انسان‌ها و معلمان و استادان خوب خود همیشه ارتباط داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۸ نکته درباره‌ افکار و خطاهای شناختی/ چطور خشم خود را کنترل کنیم؟
  • پیشرفت ۸۵ درصدی عملیات احداث پل عابر پیاده خیابان آبشار + فیلم
  • مهم‌ترین مانع اجرای عدالت، دنیاطلبی و دنیاگرایی است
  • نوسازی پیاده‌رو‌های خیابان ۱۹ دی قم
  • معلم باید برای ارتقای معنوی و علمی خود و دیگران تلاش کند
  • زندگی سالم و دیندارانه با مشاوره اسلامی
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • مرگ موتورسوار در کورس با پراید/ فوت عابر پیاده در پی فرار راننده مقصر
  • پیاده‌روهای خیابان ۱۹ دی قم نوسازی می‌شود
  • راهی متفاوت طی کن (+فیلم)