Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، در جریان سیل اخیر 35 محور مواصلاتی استان خوزستان به‌ دلیل آب گرفتگی مسدود شد، از جمله محورهای مسدود در این استان می‌توان از راه چهار خطه اهواز  اندیمشک نام برد، همچنین راه روستایی
270 روستای استان خوزستان زیر آب رفته است.

در استان گلستان حدود 996 کیلومتر از راه‌های اصلی ، فرعی و روستایی و حدود 785 دستگاه ابنیه فنی شامل پل و آبرو دچار خسارت شده است، نزدیک به 40 هکتار از فرودگاه گرگان نیز درگیر سیل بوده و انتهای باند فرودگاه مذکور دچار آب گرفتگی شده است و این آب گرفتگی عملاً استفاده از این فرودگاه را در روزهای بحرانی بارندگی و سیلاب و نیاز به رساندن کمک از طریق هوا با وجود مسدود شدن راه‌های ارتباطی غیرممکن ساخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیل در استان لرستان به حدود 600 کیلومتر راه، خسارت زده است، گستردگی بارندگی و شدت آن موجب شده تا میزان خسارت وارده بر راه‌ها در این استان زیاد باشد به طوری که می‌توان گفت بارندگی و شدت آن در این استان موجب شده تا همه راه‌های این استان به نحوی در اندازه‌های مختلف دچار خسارت شوند.

طبق گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس، در سیل بهار 1398 ، بسیاری از کاستی‌ها از جنس برنامه‌ریزی، طراحی، ساخت، نگهداری و برنامه‌های آمادگی برای بحران و مدیریت بحران نمود بسیاری یافت.

از جمله موارد بارز این موضوع، می‌توان به نبود برنامه انعطاف‌پذیری زیرساخت‌های حمل‌ و نقل در برابر حوادث آب وهوایی و الزام وجود طرح تخلیه و اسکان اضطراری جمعیت در هر منطقه از شهرها اشاره کرد.

وجود برنامه‌های دیگری نیز برای آمادگی در برابر حوادث طبیعی و آب و هوایی نیاز است، این برنامه‌ها شامل برنامه‌های لجستیک مربوط به بحران به منظور دسترسی سریع نیروهای امدادی و همچنین امکانات مورد نیاز به مناطق حادثه‌دیده، برنامه‌ریزی و اولویت‌بندی بازسازی و احداث زیرساخت جدید و در آخر پایش مستمر شرایط در مناطق بحران و همچنین سیستم‌های ثبت اطلاعات و تجربیات در میان‌مدت و بلندمدت پس از بحران است.

برآوردهای اولیه از خسارت سیل به محورهای مواصلاتی کشور حکایت از آن دارد که به زیربناهای حمل‌ و نقل جاده‌ای کشور در بارندگی‌های اخیر و جریان سیل در استان‌ها، بیش از 41 هزار میلیارد ریال خسارت وارد شده است، ‌رقم مذکور برآورد اولیه‌ای از خسارت وارده است و هزینه‌های جایگزین تا بازسازی و ترمیم و بهسازی محورها‌ی خسارت‌دیده هم می‌تواند به آن اضافه شود.

‌خسارت‌های مذکور به گونه‌ای است که در مواردی مرمت و تأمین جریان عادی عبور و مرور به فوریت و زمان اندک قابل تأمین است، ولی در خسارت‌های سنگین‌تر جبران آن به زمان و اعتبار نیاز دارد.

در جریان بارندگی‌های اخیر در مجموع به بیش از 16600 کیلومتر از راه‌ها در 6800 نقطه خسارت وارد شده است.

سیل در مجموع 315 محور شریانی و غیرشریانی در استان‌های درگیر در سیل را مسدود کرد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۹۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراضات گسترده در تفلیس/ گرجستان به سمت بحران پیش می‌رود؟

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، تصویب قانونی در گرجستان که به موجب آن تمام سازمان‌های مدنی این کشور تحت عنوان «عنصر بیگانه» شناخته خواهند شد، ده‌ها هزار نفر را در اعتراض به خیابان‌های پایتخت این کشور کشاند.

در این قانون، دلیل این برچسب، «دریافت حمایت مالی از منابع فرامرزی» عنوان شده است. با توجه به مقاومت و سرسختی دولت، به نظر می‌رسد که گرجستان در آستانه یکی از بحران‌های وخیم سیاسی چند دهه اخیر خود قرار دارد.

به نوشته رویترز، این تصمیم که حزب حاکم گرجستان موسوم به «رویای گرجی» به‌رغم مخالفت رییس جمهور، اپوزیسیون، جامعه مدنی و عملاً تمام جامعه بین‌الملل اتخاذ کرده، قانونی جنجالی و به شکافی عمیق بین طرفین درگیر منجر شده است و هر کدام مصمم به اتمام کار هستند!

در روزهای اخیر خیابان‌های تفلیس شاهد تظاهرات گسترده و مستمر معترضان با شعار «بله به اروپا، نه به قانون روس» بوده‌اند. تا پیش از دیشب، معترضان تجمع بحرانی برگزار نکرده بودند اما شرایط تغییر کرد. اعتراضات عمدتاً تحت رهبری جوانان و تشکل‌های دانشجویی اداره می‌شود. اپوزیسیون نامحبوب گرجستان هم به نظر راضی به حمایت پشت پرده از معترضان است. تا اینجای کار، حوادث اندکی گزارش شده اما شمار معترضان رو به افزایش است.

پارلمان اروپا هفته گذشته خواستار اعمال تحریم علیه رهبران گرجستان از جمله «بیدزینا ایوانیشویلی» نخست وزیر اسبق و بنیانگذار حزب رویای گرجی شد.

کد خبر 6092023

دیگر خبرها

  • اعتراضات گسترده در تفلیس/ گرجستان به سمت بحران پیش می‌رود؟
  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی بارندگی اخیر به زیرساخت‌ها و بخش کشاورزی شهرستان راور
  • ۱۱۷ کیلومتر از راه‌های شمال و شرق استان و ۱۷۰ دهانه پل در سیل اخیر آسیب دید
  • بیش از 543 میلیارد تومان برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • اعلام خسارات اولیه سیل در ۴ استان کشور
  • برآورد اولیه خسارات ناشی از بارندگی‌های اخیر در خراسان جنوبی
  • تخصیص ۱۰۳ میلیارد تومانی به محور گردشگری وفاق دیر
  • خسارت ۵۲ میلیارد تومانی سیل به اردستان
  • سیل ۵۲ میلیارد تومان به اردستان خسارت زد