Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نشریه فایننشال تایمز در گزارشی نوشته است که سیاست‎های عربستان ضربه سنگینی به بخش خصوصی در این کشور وارد کرده تا جایی که بیشتر سرمایه گذاران در حال خروج از عربستان هستند. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، سیاست‌های محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان باعث شده تا بخش‌ خصوصی این کشور روند نزولی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تغییرات مدام و نوسانات در سیاست‌های بن سلمان به بخش‌های خصوصی این کشور آسیب رسانده است.
فایننشال تایمز در گزارشی نوشته است که اصلاحات اقتصادی عربستان بخش خصوصی این کشور را متزلزل کرده است. شرکت‌هایی که در بخش خصوصی این کشور در حال فعالیت هستند از نوسانات سیاست‌های بن سلمان، اقدامات نادرست سیاسی او و همچنین اتباع خارجی که این کشور را ترک کرده‎اند دچار آسیب شده‎اند.  
بر اساس این گزارش، ۱.۷ میلیون نفر از اتباع خارجی عربستان را به دلیل قطع شدن یارانه آن‌ها و همچنین معرفی مالیات بر ارزش افزوده ترک کرده‎اند که این امر باعث شده است تا هزینه‌های خانوار‌های اتباع خارجی که در عربستان باقی مانده‎اند و حتی خانواده‌های سعودی را تحت تاثیر خود قرار دهد.
افزایش هزینه‌ها و خروج اتباع خارجی ضربه‌ بزرگی به کسب و کار محلی در عربستان به حساب می‌آید. به گفته یک وکیل طی ۱۸ ماه اخیر بیش از ۵۰ مورد کسب و کار محلی در عربستان متوقف شده است.    
چشم انداز ۲۰۳۰ که بسته اقتصادی بزرگ عربستان سعودی به شمار می‌آید به منظور جدا کردن عربستان از وابستگی به نفت و ایجاد تنوع اقتصادی طراحی شده که به نقش بزرگتر از بخش خصوصی وابسته است.
در حال حاضر بخش خصوصی در عربستان سعودی در حدود ۴۰ درصد از تولید ناخالص داخلی را تشکیل می‌دهد و ریاض قصد دارد فعالیت این بخش را به ۶۵ درصد برساند.   بیشتر بخوانید: ردپای دلارهای نفتی سعودی‌ها در شرکت سهامی جرد کوشنر 
عربستان سعودی قصد دارد تا سال ۲۰۲۰ نرخ بیکاری را از ۱۲.۵ درصد به ۹ درصد برساند که مستلزم ایجاد ۴۵۰ هزار موقعیت شغلی غیر دولتی است.
این در حالی است که صاحبان کسب و کار‌های محلی در عربستان سعودی از سیاست‌های رژیم عربستان سردر گم شده‎اند.
بر اساس این گزارش، کاهش قدرت خرید خانوار‌ها که به دلیل افزایش تعرفه ها‌ی اتباع خارجی ایجاد شده منجر به کاهش سود، افزایش هزینه‌های کسب و کار و کسری بودجه که کاهش تقاضای مصرف کنندگان علت آن است ایجاد شده است.    
علاوه بر آن، کاهش قیمت نفت در سال ۲۰۱۴ نشان می‌دهد که رژیم عربستان نتوانسته ده‎ها میلیارد دلار برای قرارداد‌های دولتی پرداخت کند.
به گفته یک مقام خارجی در حدود ۷ هزار شرکت صنعتی در عربستان وجود دارد که بسیاری از آن‌ها در حال حاضر متضرر هستند و به ندرت درآمدی کسب می‌کنند.
در نتیجه بخش‌ خصوصی در عربستان تصمیم گرفته‎اند تا برای فرصت‌های سرمایه گذاری به کشور‌های خارجی بنگرند چرا که وضعیت در عربستان بسیار بی ثبات به نظر می‌رسد.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: عربستان سعودی محمد بن سلمان بخش خصوصی متزلزل سیاست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۷۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرآیند تخلیه و بارگیری بنادر هرمزگان با الگوگیری از بندرشانگهای چین اصلاح خواهد شد

عادل شهرزاد روز شنبه در حاشیه بازگشت هیات اعزامی تجاری و اقتصادی استان هرمزگان از چین، با اشاره به ماموریت‌های استان در اقتصاد دریامحور، بیان کرد: بر آن هستیم که ساخت‌های اقتصاد دریا محور در استان را از طریق توسعه همکاری‌های اقتصادی تقویت کنیم و با الگوگیری از بندر بزرگ جهان به اصلاح فرآیندها در ترخیص کالاها از بنادر و گمرکات بپردازیم تا معطلی و دپوی کالاها در بنادر به حداقل برسد.

وی با اشاره به دستاوردهای هیات هرمزگانی در سفر به چین بیان کرد: دستاورد این سفر آشنایی با تکنولوژی‌های روز دنیا، شناخت بازارهای صادراتی، شناخت خدمات فنی مهندسی و مشاوره‌ای و همچنین آشنایی با حقوق تجارت بین الملل بود.

معاون استاندار هرمزگان اظهار کرد: این سفر در قالب پنج گروه ۳۶ نفره انجام شد و گروه‌های اعزامی از ۲ نمایشگاه بین المللی شامل نمایشگاه‌ صنعت لاستیک و پلاستیک و نمایشگاه صنعت شیشه و سیلیس بازدید کردند و با فرآیندهای مختلف آشنا شدند.

وی با اشاره به راه‌اندازی سرکنسولگری جمهوری خلق چین در بندرعباس، عنوان‌کرد: با توجه‌ به‌ اینکه سرکنسولگری ایران نیز در شانگهای فعال است درنظر داریم مراودات اقتصادی را میان ۲ کشور ایران و چین تقویت کنیم؛ از این رو دیدار مفصلی با سرکنسول ایران در شانگهای انجام و ظرفیت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری استان هرمزگان برای جذب سرمایه‌گذاران چینی تشریح شد.

شهرزاد در پایان با اشاره به توسعه کارخانه سیمان بندرخمیر و تلاش برای جذب سرمایه‌گذاران چینی دراین طرح، خاطرنشان‌کرد: کسب دانش و افزایش تعاملات هیأت‌های تجاری در سفرها و بازدیدها مسیر رونق بخشی به تجارت و سرمایه‌گذاری را فراهم‌تر می کند.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • نگاه نوآورانه واحدهای تولیدی برای ورود به عرصه رقابت خارجی
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • فرآیند تخلیه و بارگیری بنادر هرمزگان با الگوگیری از بندرشانگهای چین اصلاح خواهد شد