Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-07@03:05:58 GMT

همه چیز درباره ی ایمپلنت و کامپوزیت دندان

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۳۴۶۹۸

همه چیز درباره ی ایمپلنت و کامپوزیت دندان

ایمپلنت چیست؟

ایمپلنت یکی از روش هایی است که برای جایگزینی دندان ها استفاده می شود.

با استفاده از این روش دیگر نگران از دست دادن دندان های دائمی خود نباشید. ایمپلنت پایه ای از جنس تیتانیوم است که در فک بیمار جایگذاری می شود. فلز تیتانیوم به دلیل سازگاری که با بدن دارد پس از گذشت مدتی به استخوان فک جوش می خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این پایه به عنوان ریشه دندان استفاده می شود. بهترین زمان برای انجام این کار، بلافاصله بعد از کشیدن دندان است.

زیرا شانس موفقیت را  بیشتر می کند.

انواع ایمپلنت و انتخاب مناسب ترین نوع

ایمپلنت انواع گوناگونی دارد و کشورهای مختلفی به ساخت آن مشغول هستند. طبیعتا قیمت های آن ها هم مختلف است اما نکته ای که خیلی مهم است انتخاب بهترین نوع است.

سعی کنید به پایین تر بودن قیمت توجه نکنید زیرا شما یک بار دندان را می گذارید و طبیعتا جنس بهتر، دوام بالاتری دارد.

چه مدت طول می کشد درمان

در این درمان ابتدا پایه دندان قرار داده می شود و سپس تاج آن

مدت زمانی که طول می کشد تا پایه دندان به استخوان فک جوش بخورد بین 3 تا 6 ماه متفاوت است. بعد از اتصال پایه به استخوان فک دندانپزشک از دندان شما قالب تهیه می کند تا برای ساخت تاج دندان به لابراتور بفرستد.

چه کسانی نباید از این درمان استفاده کنند

1) زماتی باید این کار را انجام دهید که فک شما رشد کافی را کرده باشد که این رشد معمولا تا 20 سالگی کامل می شود درنتیجه معمولا تا قبل از آن این کار انجام نمی شود مگر به صلاحدید پزشک.

2) این درمان برای زنان باردار ممنوع است.

3) افراد مبتلا به دندان قروچه ممکن است باعث شکسته شدن پایه ایمپلنت شوند. پس این کار را تا قبل از ترک عادت خود انجام ندهید.

کامپوزیت دندان چیست؟

از کامپوزیت برای ترمیم دندان یا درمان های زیبایی برای اصلاح شکستگی دندان ها، بدشکلی و بدرنگی استفاده می شود.

یک لایه نازک است که روی سطح خارجی دندان قرار می گیرد و باعث رفع عیوب دندان می شود. به علاوه در ترمیم دندان با استفاده از کامپوزیت، از مواد هم رنگ دندان استفاده می شود. اگر از آن ها به درستی مراقبت شود حتی تا 10 سال هم دوام می آورند.

ونیر کامپوزیت

ونیر کامپوزیت یکی از انواع کامپوزیت می باشد که در زیبایی کاربرد زیادی دارد.

ونیر را می توان نوعی لمینیت به حساب آورد با این تفاوت که در لمینیت میزان تراش دندان خیلی بیشتر است و امکان برداشتن آن وجود ندارد ولی در کامپوزیت این طور نیست. همچنین ونیر از قیمت پایین تری نسبت به لمینیت برخوردار است. به ونیر، باندینگ نیز می گویند. انجام این کار معمولا 1 جلسه بیشتر طول نمی کشد و به دلیل همین سرعت بالا و زیبایی طرفداران بسیاری دارد.

چه مراقبت هایی باید انجام شود

بعد از انجام کامپوزیت یا لمینیت دندان باید از دندان ها مراقبت کرد و بهداشت دهان و دندان را هر چه بیشتر از قبل رعایت کرد. اما مراقبت های خاصی وجود دارد که در زیر لیست کرده ایم.

1)از خوردن خوراکی های سخت مانند پسته، بادام ،هویج و .... بپرهیزید. زیرا ممکن است باعث صدمه به کامپوزیت شود.

2) از مصرف چای و نوشیدنی های رنگدار مانند نوشابه و قهوه  بپرهیزید.

نکات تکمیلی

سعی کنید حتما بعد از انجام کامپوزیت به دندانپزشکی مراجعه کنید تا دندانپزشک در نگهداری و مراقبت از دندان به شما کمک کند.

2) کسانی که عادت به دندان قروچه دارند باید ابتدا این عادت خود را ترک کنند سپس اقدام به کامپوزیت کنند.

3) کسانی که زیاد از مواد اسیدی مانند ترشی استفاده می کنند به کامپوزیت آسیب وارد می کنند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: ایمپلنت کامپوزیت دندان پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۴۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پویش سلامت دهان و دندان

 

 رئیس گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: این پویش همزمان با  سراسر کشور از فردا ۱۷ اردیبهشت تا ۱۹ ارددیبهشت به مدت سه روز با شعار " دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم" برگزار می‌شود.

دکتر میر شفیعی آموزش بهداشت دهان دندان، معاینه، شناسایی و غربالگری مشکلات دندان بین دانش‌آموزان را از اهداف اجرای این پویش عنوان کرد و افزود: در این پویش دانشجویان دندانپزشک در مدارس حضور پیدا خواهند کرد و خدمات آموزش سلامت دهان و دندان و خدمات فلوراید تراپی را برای دانش آموزان ابتدایی ارائه می‌دهند.

او گفت: پایگاه‌های سلامت، خانه‌های بهداشت، مراقبین سلامت و بهورزان هداشت دهان و دندان و اهمیت آن با سلامت بدن را به مردم اموزش خواهند داد.

میرشفیعی با توجه به اینکه سلامت دهان و دهان با سبلامت بدن از جمله بیماری فشار خون، دیابت و بارداری در ارتباط است، افزود: افرادی که بهداشت دهان ضعیفی دارند دارای بیماری فشار خوهند بود و افرادی که دیابت دارند اگر بیماری آنها کنترل شود، بر روی بیماری‌های دهان و دندان تاثیر بسزایی دارد.

رئیس گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک به مردم توثصیه کرد: نسبت به رعایت بهداشت دهان و دندان اهمیت دهند تا بیماری‌هایی که مرتبط با سلامت دهان و دندان است، کمتر شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • پویش ملی سلامت دهان و دندان در تبریز، ۱۸ و ۱۹ اردبیهشت
  • مصرف روزانه پیاز چه خواصی دارد؟
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در تبریز
  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد
  • پویش سلامت دهان و دندان در لرستان اجرا می‌شود
  • پویش سلامت دهان و دندان
  • مسیر افزایش طول عمر دندان هموار شد/ تبدیل دندان پوسیده به دندان سالم
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • ۵ خوراکی که سلامت دندان را تهدید می‌کند