Web Analytics Made Easy - Statcounter



به گزارش خبرنگار ایرنا، قدیر آرین روز پنجشنبه در نشست خبری اظهار داشت: سال گذشته از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی ۱۰ میلیارد ریال برای احداث سدهای رسوب گیر و دیوار ساحلی جذب شده است.
وی افزود: این اعتبار برای احداث یک ههزار هزار و۵۰۰ متر مکعب سد رسوب گیر و ۷۱۲ متر مربع دیوار ساحلی هزینه شده است.
آرین یادآور شد: اعتبار پنج میلیارد ریالی دیگر نیز برای حوزه باباسرخه و قره طوره با ۳۰ درصد رشد در بودجه ۹۷ مصوب شده بود که امسال جذب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بیجار افزود: جذب ۱۵ میلیارد ریال برای حوزه آبخیز داری در شهرستان طی یک سال بی سابقه است.
وی تاکید کرد: طرح های مطالعاتی دیگری در حوزه کلوچه از توابع شهرستان به اتمام رسیده است که نیازمند اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال در سال جاری است.
آرین با اشاره به فواید تقویت حوزه آب خیزداری داری گفت: یکی از مهمترین فواید تقویت این حوزه، پیشگیری از وقوع سیلاب است.
وی در ادامه به افزایش احتمال آتش سوزی در مراتع شهرستان اشاره کرد و یاد آورد شد: کلیه امکانات و نیروی انسانی اداره منابع طبیعی برای مقابله با آتش سوزی مراتع در آمادگی کامل هستند اما همیاری و مراقبت مردم در پیشگیری از وقوع چنین حوادثی بسیار موثر است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بیجار تصریح کرد: با توجه به افزایش احتمال آتش سوزی در مراتع، تجهیزات یگان حفاظت منابع طبیعی به سه دستگاه دمنده، آتش کوب و لباس مناسب حریق مجهز شده و هماهنگی های لازم جهت اطفاء حریق با دهیاری ها، بخش داران و بسیج شده است.
وی افزود: سامانه سراسری ۱۵۰۴ برای دریافت گزارشات مردمی بصورت ۲۴ ساعته آماده پاسخگویی است.
شهرستان ۸۹ هزار نفری بیجار در ۱۴۲ کیلومتری شرق شهر سنندج مرکز استان کردستان قرار دارد.
۹۹۴۳/۳۰۳۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: منابع طبیعی کردستان بیجار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۷۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارات سیلاب های فصلی جنوب کرمان باطرح های آبخیزداری کاهش یافت

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم رحیمی نیا، صبح سه شنبه در دیدار با فرماندار شهرستان قلعه گنج ضمن تاکید بر اهمیت اجرای پروژه‌های آبخیزداری در این شهرستان گفت: اجرای طرح‌های آبخیزداری و هدایت آب‌های سطحی علاوه بر کاهش خسارات ناشی از سیلاب‌های فصلی، در تقویت منابع آبی، بهبود تولیدات کشاورزی و رونق کسب و کار نقش مؤثری دارد.

وی، با اشاره به اقدامات صورت گرفته در شهرستان قلعه گنج افزود: طرح‌های منابع طبیعی اقدامات زیر ساختی بوده و اعتبارات خوبی برای اجرای پروژه‌های آبخیزداری این شهرستان تخصیص داده شده است.

وی، افزود: با توجه به شروع فصل گرما و احتمال بروز آتش سوزی در مراتع و جنگل‌ها، توجیه و آموزش عموم افراد جامعه به عنوان مؤثرترین عامل در پیشگیری و مقابله با آتش سوزی‌های احتمالی عرصه‌های منابع ملی ضرورت دارد

رحیمی نیا، افزود: ادارات ذیربط، بخشداری‌ها، اعضای شورای اسلامی، دهیاران و… با برنامه ریزی دقیق و بر اساس ظرفیت‌های موجود می‌توانند در خصوص اطفای به موقع حریق‌های احتمالی همکاری لازم را با مجموعه منابع طبیعی داشته باشند.

فرماندار شهرستان قلعه گنج نیز با اشاره به ظرفیت‌های خوب شهرستان در زمینه‌های منابع طبیعی، از اجرای طرح‌های منابع طبیعی در این شهرستان تقدیر کرد و گفت: منابع طبیعی به عنوان یک سرمایه ملی نقش مهمی در توسعه جامعه دارد و ما همواره از این منابع حمایت می‌کنیم.

محمد فلاح کهن، با بیان اینکه این شهرستان ظرفیت خوبی در زمینه‌ی منابع طبیعی دارد افزود: جنگل‌ها، مراتع و منابع طبیعی میراث ماندگاری است که از نسل‌های گذشته به ما رسیده و همه در حفظ، نگهداری و انتقال آن به نسل‌های آینده مسئولیت داریم.

کد خبر 6099357

دیگر خبرها

  • تولید ۳ درصد گندم کشور در شهرستان بیجار
  • ۷۵ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی در فروردین ماه سال جاری رفع تصرف شد 
  • سرمایه گذاری در حوزه‌ گندم‌ به یک فرهنگ اقتصادی در کردستان تبدیل شود
  • برخورد قاطع با متصرفان اراضی ملی در شهرستان دهلران
  • رفع مشکلات بیجار با برنامه‌ریزی محقق می‌شود
  • ۷۵ هکتار از اراضی ملی کردستان رفع تصرف شد
  • یک حلقه چاه آب غیر مجاز در تنگستان پلمب شد
  • خسارات سیلاب های فصلی جنوب کرمان باطرح های آبخیزداری کاهش یافت
  • حفاظت و حراست از اراضی ملی اولویت دستگاه‌های متولی باشد
  • لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی