Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، صبح امروز در جلسه هم اندیشی مدیران ستاد اجرایی فرمان امام با سندیکای داروسازی، از طرح این ستاد برای کاهش ۵۵ درصدی نیاز ارزی کشور به واردات مواد اولیه رونمایی شد.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: دشمن با شیطنت و فریب داروهای مختلف را تحریم کرده است اما طبق آمار دولت، هم اکنون ۹۷ درصد نیاز دارویی کشور در داخل تولید می‌شود و هزینه تأمین مواد اولیه این داروها، ۷۰۰ میلیون دلار است که اگر امروز تصمیم بگیریم، طی یک برنامه ۲ ساله می‌توانیم در این حوزه نیاز ارزی کشور به واردات مواد اولیه دارو را ۵۵ درصد کاهش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد مخبر اظهار کرد: در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به فکر سودآوری و انتفاع در صنعت دارویی نیستیم.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با تاکید بر استفاده از نعمات خداوند در راه خدمت به مردم گفت: در چند صد سال گذشته هیچوقت کشور ایران در زمینه نظامی و قوام حکومت به این اندازه اقتدار نداشته است اما باید بپذیریم که از لحاظ اقتصادی کشورمان مشکلات متعددی دارد.

مخبر با اشاره به اینکه دشمن با شیطنت و فریب داروهای مختلف را تحریم کرده است، تاکید کرد: ما در این جنگ اقتصادی، وظیفه مهمی نسبت به نعماتی که خداوند در اختیارمان گذاشته است، داریم.

وی با بیان اینکه این جنگ اقتصادی، جبهه‌های مختلفی دارد، افزود: یکی از این جبهه‌ها بخش دارویی است و امروز فرماندهان این بخش جنگ اقتصادی، شما هستید.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با اشاره به از خودگذشتگی برخی مدیران در هشت سال دفاع مقدس گفت: به‌عنوان یک اتمام حجت شرعی و اخلاقی می‌گویم که تمامی امکانات در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) را برای خدمت در حوزه دارویی قرار داده‌ایم.

وی با مهم خواندن بسترسازی فعالیت بخش خصوصی در زمینه تولید دارو خاطرنشان کرد: با هم‌فکری یکدیگر، تیمی تشکیل شود و بعد از آسیب‌شناسی و تأمین انتظار، فعالیت‌ها را آغاز کنیم.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با اشاره به استفاده بهینه از دارایی‌های ملی گفت: اساسی‌ترین تصمیم و سخن ما این است که از تمام ظرفیت‌ها و دارایی‌های ملی برای جلوگیری از واردات استفاده شود، با اجرای طرح اخیر از خارج شدن ۳۵۰ تا ۴۰۰ میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری خواهد شد.

مخبر تصریح کرد: پیشنهاد می‌کنم، شورایی پنج نفره متشکل از یک نفر از وزارت بهداشت، یک نفر از ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و سه نفر از سندیکای داروسازان برای تدوین برنامه‌های عملیاتی کاهش نیاز ارزی کشور در حوزه مواد اولیه صنعت داروسازی تشکیل شود.

مخبر با بیان اینکه ستاد آمادگی دارد از تمام ظرفیت‌های خود و تعامل با دولت و سایر دستگاه‌های مرتبط برای اجرای این طرح و صرفه جویی بزرگ ارزی استفاده کند افزود: این شورای پنج نفره باید با مشورت صاحب‌نظران، طی یک ماه برنامه را با زمان‌بندی و وظیفه مشخص تدوین کند.

لازم به ذکر است در این جلسه اعضای سندیکای داروسازان کشور نیز به ایراد نقطه نظرات و ایده‌ها و پیشنهادات خود پرداختند.

کد خبر 4651832 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد مخبر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ره دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۱۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از شرکت پشتیبانی امور دام کشور، حسین شیرزاد افزود: در حال حاضر شرکت پشتیبانی امور دام در استان‌ها بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان‌ها مشغول هستند و با همه ظرفیت متعهد به خرید مرغ هستند و با شیبی ۲۷ درصدی طی یک ماه گذشته شرکت به رکورد خرید روزانه ۱۰۰۰ تن خرید مرغ رسیده است.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان نیز حدود ۱۷ هزار تن مازاد مرغ از استان‌ها خریداری شد.

وی اظهار داشت: طی سه شب متوالی اخیر متوسط وزن مرغ‌ها در کشتارگاه‌ها بالای ۲ کیلو و ۹۰۰ گرم شده، بنابراین دیر کشتاری اتفاق افتاده چنانچه مرغ را تا ۵۹ روزگی مرغ نگهداری کنند پیامد این تاکتیک از سوی مرغداران افزایش ذخایر گوشت سفید در کشور خواهد بود.

نهاده‌های مورد نیاز صنعت مرغداری کشور فراهم است

شیرزاد، با بیان اینکه امروز بازار نهاده‌ها در آرامش کامل است گفت: شرکت پشتیبانی امور دام با اعطای نهاده مدت دار و عرضه بیش از یک میلیون تن نهاده با ارز ترجیحی و بهره‌گیری از مکانیزم استمهال، شرکت پشتیبانی امور دام کشور خدمت مهمی به صنعت مرغداری کشور کرده است به طوری که عمده انبار‌های مرغداران و زنجیره‌ها پر از نهاده است.

وی افزود: صنعت مرغداری وارد یک کلاس جهانی جدید شده و ما نیازمند یک گفتگوی ملی با مرغداران کشور هستیم؛ زیرا زمان آن رسیده که با بهره‌وری و کارایی بالاتری این محصول را تولید کنیم.

توقف واردات گوشت مرغ از دو ماه قبل

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام، اضافه کرد: شرکت پشتیبانی امور دام امسال واردات گوشت مرغ را از دو ماه قبل در فراخوان و مناقصه‌های بین‌المللی متوقف شد و با افتخار تکمیل و کهنه و نو شدن ذخایر راهبُردی مرغ کشور با تولید داخل صورت می‌گیرد.

وی اظهار داشت: صنعت مرغداری نیاز به منابع مالی جدید، سرمایه در گردش مکفی و بیمه قیمت محصولات خود دارد.

صنعت مرغ نیازمند فعال شدن کریدور‌های صادراتی مرغ

شیرزاد با بیان اینکه صنعت مرغداری کشور نیازمند فعال سازی کریدور‌های صادراتی است، گفت: صادرکنندگان مرغ باید مشوق‌های صادراتی و بسته‌های حمایتی دریافت دارند.

وی بیان کرد: صادرات موفق مرغ وابسته به زیرساخت‌های مناسب صادراتی و ظرفیت‌های کشتارگاهی استاندارد است که در حال حاضر در آن ضعف داریم، نیاز به تقویت کمی تعداد کشتارگاه‌ها و ارتقای کیفیت مدیریت صادرات مرغ در کشور داریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • برگزاری بیش از ۷۰۰ برنامه کشوری در دهه کرامت
  • پشتیبانی ۲۱ میلیارد تومانی از طرح دیمزارها در سال ۱۴۰۳
  • تحول در هوش مصنوعی در کشور با ایجاد اپراتور اختصاصی
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • اجتماع بزرگ صادقیون برگزار می‌شود
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور