Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین فرمانده ناجا گفت: حدود برخی از جرایم در فضای مجازی مشخص نشده و نیاز است تا قانون‌گذار این جرایم را مشخص و در چارچوب معین و مقررات تعیین کند. ۱۶ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۲ اجتماعی پلیس نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ سردار ایوب سلیمانی در حاشیه تکریم و معارفه فرمانده انتظامی ویژه شرق استان تهران اظهار کرد: با توجه به گستردگی و بررسی‌های دقیق و همه جانبه، ضرورت نیاز به وجود فرماندهی ویژه شرق و غرب استان تهران احساس شد که خوشبختانه امروز شاهد موفقیتهای این مجموعه‌ها در اطراف تهران هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانشین فرمانده ناجا با بیان اینکه برخی محدودیتها در خلال مأموریتهای این مجموعه‌ها وجود دارد، گفت: امیدواریم با حمایت مسئولان مربوطه و تقویت این مجموعه‌ها بتوانیم در انجام مأموریتها موفق‌تر از قبل عمل کنیم.

این مقام انتظامی با بیان اینکه احداث و راه‌اندازی این مجموعه‌ها یکی از اولویتهای پلیس محسوب می‌شد، ابراز امیدواری کرد که ساختمان مجموعه انتظامی ویژه شرق تهران که در حدود 30 درصد کار پیشرفت داشته تا پایان سال 99 با تأمین منابع محلی و منطقه‌ای به بهره‌برداری و سرانجام برسد.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگاری درباره هجمه برخی افراد به پلیس نیز گفت: با پدیده جدیدی مواجهیم که امیدواریم با همکاری ارگانها و سازمانهای مختلف بتوانیم با این موضوع برخورد مناسبی داشته باشیم.

سلیمانی با بیان اینکه در هیچ کجای دنیا فضای مجازی اینگونه لجام گسیخته نیست و فعالان در این فضا شناسنامه‌دارند، تصریح کرد: این موضوع کمک می‌کند تا همه مردم به نحو مطلوب از این فضا بهره‌برداری کنند.

جانشین فرمانده ناجا با بیان اینکه در کشور ما بیش از 53 میلیون نفر در فضای مجازی فعالند و بیش از 70 درصد مردم از اینترنت استفاده می‌کنند، خاطرنشان کرد: این موضوع ظرفیت نفوذ را بیشتر می‌کند و نمی‌توان در این فضا بدون قاعده و ضابطه عمل کرد و قطعاً نیاز به مدیریت و کنترل بیشتری خواهد بود.

وی با بیان اینکه دو مطالبه در فضای مجازی باید اجرا شود، خاطرنشان کرد: یکی تهیه و تدوین مجموعه قوانین و مقررات و دیگری حمایت و پشتیبانی از پلیس در این زمینه است.

به گفته این مقام انتظامی امروز پلیس فتا حضور مطلوبی در فضای مجازی دارد و قابلیتهای مناسبی پیدا کرده اما برخی محدودیتها در این فضا وجود دارد که مربوط به قانون‌گذار است.

سلیمانی با بیان اینکه مقابله با سرقتها، هتاکی به ارزشها و برخورد با هر جرمی که در فضای مجازی روی می‌دهد، از وظایف پلیس فتا است، گفت: متأسفانه حدود برخی از جرایم هنوز مشخص نشده و نیاز است تا قانون‌گذار این جرایم را مشخص و در چارچوب معین و مقررات تعیین کند.

جانشین فرمانده ناجا متذکر شد: با مشخص شدن تمام ابعاد جرایم در فضای مجازی شاهد بهره‌مندی کامل‌تر مردم از آن خواهیم بود.

سخنگوی پلیس: مرعوب هجمه‌ها نمی‌شویم

انتهای پیام/

R1370/P/S2,21,1417/CT12 واژه های کاربردی مرتبط پلیس فضای مجازی پلیس فتا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پلیس فضای مجازی پلیس فتا پلیس فضای مجازی پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۱۴۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ویژه پلیس فتا علیه فروشندگان و تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی

رئیس پلیس فتای فراجا از آغاز طرح عملیاتی این پلیس برای برخورد با تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج‌کنندگان خشونت در فضای مجازی در سال‌جاری خبرداد.

به گزارش ایسنا، سردار وحید مجید دراین‌باره گفت: همزمان با آغاز سال ۱۴۰۳ و در راستای پاکسازی و ارتقاء امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا علیه تبلیغ کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجرا است.

وی ادامه داد: در این راستا  ۳۴ کارگروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص  رصد تارنماهای مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است ، شروع به اجرای طرح کردند. بر اساس تجزیه، تحلیل و رصدهای صورت گرفته در فضای مجازی بیش از ۹۰ درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح ، مهمات ، افشانه و شوکر الکتریکی صرفا یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری برای کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌شود و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچگونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و ... را به درخواست کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتای فراجا با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش در فضای مجازی ؛ از کاربران خواست تا ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را به پلیس فتا گزارش کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • کلاهبرداری از مالباخته در فضای مجازی
  • آغاز عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح در فضای مجازی
  • عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات
  • عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • عملیات ویژه پلیس فتا علیه فروشندگان و تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • کشف محموله تنباکو به ارزش حدود سه میلیارد تومان در لامرد