Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی گفت: ۸۵ درصد بدهی‌های سیستم بانکی کشور متعلق به ۱۳۰ نفر بوده و مابقی متعلق به صاحبان ۹۰ هزار واحد تولیدی در سطح کشور است.

به گزارش فارس، عصر امروز محمدفاروق گرمیانی در جلسه با فعالان بخش خصوصی و تولیدکنندگان ارومیه که در سالن جلسات سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی برگزار شد، با اشاره به اینکه قیمت ارز در دولت‌های مختلف پس از انقلاب به تدریج افزایش پیدا کرده و در دولت‌های نهم و دهم این افزایش ارز و تورم به اوج خود رسید، اظهار کرد: در دولت یازدهم هم برخلاف ادعای کنترل تورم، در عمل تورم مهار نشد بلکه بر روی مشکلات سرپوش گذاشته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در همه این مشکلات به وجود آمده برای کشور بخش خصوصی و فعالان اقتصادی نقش نداشتند، افزود: اکنون چرا باید تاوان این مشکلات را این افراد بدهند و آنهایی که با ایجاد صندوق‌های قرض‌الحسنه و موسسات مالی موجب سرازیر شدن سرمایه مردمی به این سمت و ضربه به تولید شدند جوابگوی این مشکلات نیستند.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه آنها که در صندوق‌های مالی برای گرفتن سود بیشتر، پول‌های خود را در آنجا سرمایه‌گذاری کردند به نوعی نزول‌خوار هستند، ادامه داد: اما جای سوال است که دولت چرا بودجه مردم را به این صندوق‌ها می‌دهد.

وی با بیان اینکه ۸۵ درصد بدهی‌های سیستم بانکی کشور متعلق به ۱۳۰ نفر است، عنوان کرد: ۱۵ درصد قرض‌های فعالان اقتصادی به بانک نیز متعلق به ۹۰ هزار واحد تولیدی کشور است و دولت برای حل مشکلات اقتصادی باید تصمیم بگیرد که از ۱۳۰ نفر بدهکار بانکی یا صاحبان ۹۰ هزار واحد تولیدی حمایت کند و در واقع دولت باید تمام قرض‌های بانکی را از این ۱۳۰ نفر دریافت و به واحدهای تولیدی دیگر تزریق کند چرا که این ۱۳۰ مقروض خون مردم را می‌مکند.

بانک‌های ایرانی نظر مثبتی برای کمک به تولید ندارند

گرمیانی با بیان اینکه ارائه وام‌های بانکی تنها به واحدهای تولیدی خاص بی‌عدالتی است، تصریح کرد: به طور کلی در ایران بانک‌های نظر مثبتی برای کمک به تولید ندارند و شرکت شستا نیز بازار ارز را ملتهب کرده است که باید جلوی این شرکت گرفته شود.

وی با بیان اینکه در طول سال‌های گذشته دولت به جز در کلام هیچ کمکی به صنایع نکرده است، خاطرنشان کرد: هر بار مشکلی در کشور به وجود آمده از جمله حوادثی مانند سیل، زلرله و سایر حوادث به مردم کمک شده اما هیچگاه به واحدهای تولیدی به هنگام بروز مشکل کمکی نشده است.

۷۰ درصد واحدهای تولیدی آذربایجان‌غربی فعال نیستند

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی با بیان اینکه در حال حاضر ۷۰ درصد واحدهای تولیدی استان فعال نیستند، گفت: صنایع تبدلی در آذربایجان‌غربی اغلب از نوع میوه است و اغلب دستگاه‌های کارخانه‌های کنساتره و آب میوه قدیمی بوده و اگر این دستگاه‌ها نوسازی نشوند بازار محصولات آنها از بین خواهد رفت.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: خانه صنعت و معدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۳۳۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حمیدرضا فلاح در حاشیه نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی بیان کرد: خوزستان برخلاف دیگر نقاط کشور سه اتاق بازرگانی مستقل دارد و ظرفیت بسیار خوبی در حوزه صادراتی ایجاد کرده است که امیدواریم این هم‌افزایی موجب تحقق شعار و اهداف برنامه‌ریزی دولت شود.

وی به ارتباطات خوب در حوزه اصناف خوزستان اشاره و اظهارکرد: استان خوزستان با حدود ۶ میلیارد دلار، رتبه دوم کشور در حوزه صادرات را کسب کرد.

فلاح بیان کرد: برنامه‌ریزی وزارت صمت برای خوزستان رسیدن به هفت میلیارد دلار صادرات است ولی هدف صنعت، معدن و تجارت خوزستان رسیدن به ۷.۵ میلیارد دلار صادرات است که امیدواریم تحقق یابد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خوزستان بر ضرورت تمرکز مبتنی بر صادرات تاکید کرد و گفت: میزان صادرات خوزستان از محل تولیدات صمت ۲.۵ میلیارد دلار بوده که یکی از اقدامات خوب بود؛ مابقی آن نیز تولیدات صادراتی است که توسط بازرگانان انجام شده است.

وی تصریح کرد: میزان صادرات تولیدات محصولات درون استان بیش از پنج میلیارد دلار بوده که صادرات به کشور‌های همسایه هدفگذاری شده است.

فلاح بیان کرد: صادرات محصولات خوزستان به اوراسیا و روسیه یکی دیگر از اهداف است که تلاش می‌شود در چارچوب سیاست‌های دولت سیزدهم اجرا شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خوزستان اظهارکرد: خوزستان ۵۰ رایزن اقتصادی را برای اولین بار در سراسر کشور توزیع و ماموریت جدید محول می‌کند؛ سه نفر از همکاران در صمت خوزستان به عنوان رایزنان اقتصادی انتخاب شدند که می‌توانند ظرفیت خوبی برای توسعه مبادلات تجاری استان ایجاد کنند.

خوزستان با حدود ۱۷۰ هزار واحد صنفی رتبه سوم کشور را در این حوزه دارد که موجب اشتغالزایی برای حدود ۵۰۰ هزار نفر شده است.

دیگر خبرها

  • پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس
  • بدهی ابر بدهکاران بانکی؛ بیش از ۷۰ درصد پایه پولی کشور
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • ۲۸۹ محدوده معدنی استان آذربایجان غربی از طریق مزایده واگذار می‌شود
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان‌غربی
  • واگذاری ۲۸۹ محدوده معدنی در آذربایجان غربی
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان غربی
  • بررسی آخرین وضعیت سیب ذخیره شده در سرد خانه های آذربایجان غربی
  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک چین